18 Ağustos 2014 Pazartesi

Neutrogena Vicibly Clear Yağsız Nemlendirici

Merhabalar

Neutrogena yağsız nemlendiriciyi geçtiğimiz indirimlerde yaz aylarında kullanırım düşüncesiyle sepetime eklemiştim. Özellikle yağlı cilt tipine sahip olanlar için uygun bir ürün olsa da benim karma cildim yaz aylarında yağlanmaya müsait olduğundan denemek istedim.




50 ml ve kullanışlı bir ambalajı var. 

Hafif bir kıvamı var ve beyaz renkli bir ürün. Sürüldüğünde hafif ve kolayca emiliyor ciltte ağırlık yapmıyor.


  Nemlendirmesi benim için yeterliydi ancak bir süre kullandıktan sonra sivilcelenme yaptığı için kullanmaya ara verdim. Daha sonra sivilcelenmenin bu üründen kaynaklanıp kaynaklanmadığını test etmek için tekrar kullanmaya başladım ve yine sivilcelenme olunca kullanmayı bıraktım. Sivilcelenme sorunu yaşamasaydım sanırım sürekli bu nemlendiriciyi kullanabilirdim. 


12-13 tl gibi bir fiyatı var. Uygun fiyata günlük bir nemlendirici arıyorsanız deneyebilirsiniz. İçeriğindeki bir maddeden dolayı benim cildim reaksiyon gösterdi ve ben de sivilcelenme oldu diye herkesin cildi aynı tepkiyi gösterecek değil. Yapısını,kıvamını çok sevmiştim. Hatta makyaj altına kullandığımda da memnun kalmıştım. İndirimlerde bir şans verin,belki sizin cildiniz için uygun bir üründür. :)



Sevgiler


1 yorum:

  1. Yağlı ciltler için yazısını okuyunca hemen tıkladım :) Benim cildim de yağlı olduğu için yağlı olmayan bir nemlendirici arıyordum. Ben Olay Essentials yağsız Nemlendirici Jelini kullanıyorum. Sivilcelenme yapmadı bende sana da tavsiye ederim. Bakarsın cildine iyi gelir. Fiyatı da bundan daha pahalı değildi. Sevgiler

    YanıtlaSil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)