7 Ağustos 2014 Perşembe

Maxim Terleme Önleyici Roll-On

Havaların ısınmasıyla vücudumuzdaki terleme oranı da artış gösteriyor. Bazı kişilerde terleme günlük deodorantlar kullanarak sorun haline gelmeyebiliyor ancak aşırı terleme sorunu yaşayan kişiler terleme önleyici ürünlere ihtiyaç duyuyor. İlk kez terleme önleyici bir ürün kullandım ve etkisinden memnum kaldım. Oldukça başarılı bir ürün. 



Maxim Terleme Önleyici Roll-On; Alüminyum klorid içeriyor. Özellikle koltuk altı olmak üzere, aşırı terleyen bölgelere kullanılıyor. 


Kullanımı diğer rollonlar gibi. Ter bezlerinin geceleri inaktif olması nedeniyle, gece yatmadan önce kuru ve temiz koltuk altına uygulanması gerekiyor. Başlangıçta her gece kullanılabiliyor daha sonra haftada 1-2 kez kullanmak yeterli oluyor. 


Su gibi bir yapısı var, renksiz ve kokusuz.

Dermatologlar tarafından onaylanmış bir ürün. Aşırı terleme sorunu olan, tedavisi ameliyat derecesinde olan kişilere özellikle tavsiye ediyorum. 




Maxim Terleme Önleyici Roll-On'a  Eczanemizde.com.tr'den ve Sağlık Deposu'ndan sahip olabilirsiniz.



Sevgiler...

4 yorum:

  1. eczanemizde.com'da bulamadım, linkini paylaşabilirseniz çok sevinirim. Çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazının sonunda pembe Eczanemizde.com.tr yazan yere tıklarsanız bulabilirsiniz:) Ayrıca ulaşabilmeniz için linki bırakıyorum. http://www.eczanemizde.com.tr/maxim-ter-kokusuna-karsi-roll-on-deodorant

      Sil
    2. Teşekkür ederim. Hemen deneyeceğim:)

      Sil
    3. Rica ederim:) Kullanmaya başladıktan kısa bir süre sonra sonuç alacaksınız düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

      Sil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)