14 Ağustos 2014 Perşembe

Avon Makyaj Sabitleyici Sprey

Merhabalar

Bugün sizlere Avon'un yeni çıkarmış olduğu Makyaj Sabitleyici Spreyinden bahsedeceğim. Piyasada bulunan makyaj sabitleyici spreylere göre oldukça uygun bir fiyata sahip olması denemek için cazip geldi. 
Özel günlerde ve özellikle yaz günlerinde nadiren yaptığım makyajımı sabitlemesi ve uzun süre kalıcılığını koruması için denemek istedim.



Makyajımı tamamladıktan sonra şişeyi 20-25 cm uzaklıkta tutarak tüm yüzüme gelecek şekilde 3-4 kez sıkıyorum. Ürünün emilmesini bekledikten sonra cildimde hafif bir gerginlik hissi oluşturuyor ama bu çok rahatsız edici bir seviyede değil dediğim gibi hafif bir gerginlik hissi veriyor kısa bir süre sonra geçiyor. 

Ciltte koku veya yapış yapış bir his bırakmıyor. 

Yaklaşık en fazla 6 saat kadar makyajlı kaldığımda, eve dönüp makyajımı temizleyene kadar makyajımda bozulma olmadı. Özellikle göz makyajımı sabitleme konuşunda çok başarılı buldum. Essence'in far bazını kullanıyorum ama gün sonunda göz kapağımda hafif bir toplanma oluyordu bu makyaj sabitleyici sprey ile toplanma, çizgilenme ortadan kalktı. 

Ten makyajımda ise çoğunlukla cc krem kullanıyorum yalnızca 2-3 defa fondöten kullanarak makyaj sabitleyici spreyi denedim. Her ikisinde de sonuç beni mutlu etti. Gün içerisinde elim çok yüzüme gittiğinden fondötenin ışıltısı elime bulaşırdı sabitleyici sprey ile bu bulaşma da önlenmiş oldu. 

Ayrıca bu ürünü makyajı sabitlemek dışında fırçalarınızı ıslatarak, ıslak far uygulaması için de kullanmak mümkün. Fırçayı ıslatarak daha canlı ve yoğun renkler elde edebiliyorsunuz.

125 ml'lik bir ürün ve yaklaşık 10 tl gibi bir fiyatı var. Denemek için fiyatı gayet uygun. Benim için tek olumsuz yanı ilk sıkıldığında verdiği gerginlik hissi o da kısa bir süre sonra geçiyor zaten. Kullanmaya başlayalı özellikle sivilcelenme olacak mı diye endişeleniyordum çok şükür öyle bir sorun olmadı ve severek kullanmaya devam ediyorum. :) 



Siz de denediniz mi? Lütfen düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. :) 

Sevgiler

15 yorum:

  1. Ürünü henüz denemedim ama bende merak ediyorum. Anlattığın kadarıyla güzel bir ürüne benziyor üstelik fiyatı da gayet iyi yorumların için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başka bir markanın makyaj sabitleyici spreyini kullanmadığım için kıyaslama yapamadım ama gayet başarılı buldum. Ben teşekkür ederim :)

      Sil
  2. çok merak ettiğim bir ürün =))

    YanıtlaSil
  3. Ben henüz denemedim ama yazından sonra denemeliyim diye düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
  4. yazıyı okuyunca hemen sipariş ettim :) umarım bende memnun kalırım .

    YanıtlaSil
  5. Ruj icin de kullanilabiliyor mu

    YanıtlaSil
  6. Şeyma. hayir ruj da kullanilmiyor sadece fondoten ve pudra için gecesi bu sabitleme

    YanıtlaSil
  7. sizin yazınızdan hemen sonra siperiş verdim :) ama cildim yağlı resmen fondoteni kusuyor diyebilirim true mach fonfeten kullanıyorum ama sonuç gene aynı pudura da kullansam aynı bakalım spreyi kullandığımda nasıl bir etki gösterecek ..

    YanıtlaSil
  8. yağlı bir cilde sahibim hangi fondoteni kullansam cildim kusuyor şu an true mach fonfoten kullanıyorum pudurayla sabitlemeye çalışıyorum sonuç hep aynı sizin yazınızdan sonra hemen spreyin siparişini verdim bakalım sonuç ne olacak ..

    YanıtlaSil
  9. sipariş verdim ve bugün kullandım gerçekten çok memnun kaldım hatta süper bile diyebilirim yazınızdan dolayı teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  10. Bende kullandım çok memnunum :)

    YanıtlaSil
  11. Sürekli kullanıyorum süper bir ürün. Makyajin kalma suresini uzatiyor.Yağlı ciltler için matlaatirici fondoten ve pudra önerebilirim. Max factor lasting perfotrmance kullaniyorum oldukça başarılı.

    YanıtlaSil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)