14 Şubat 2014 Cuma

La Roche Posay Effaclar Jel - Temizleyici

Merhabalar

Buradaki yazımda tedavimin son durumunu anlatmıştım. Bugünde sivilce ve leke tedavisine başladığımda tanıştığım bir temizleyici üründen bahsedeceğim. La Roche Posay Effaclar Jel; Yağlı ve hassas ciltler için uygun olan bir temizleyici. Eğer cilt tipinize uyuyorsa çok çok memnun kalacağınızı belirtmeliyim. Cilt tipim karma olmasına rağmen çok fazla sorun yaşamadığımı söyleyebilirim. Dönüşümlü olarak başka bir ürün de kullandığım için kuruluk sorunu yaşamadım.

Sivilce tedavimdeki ürünleri kullanmayı bırakmış olsam da bu temizleyiciyi kesinlikle hayatımdan çıkaramazdım.



Muhteşem bir temizleyici!

Cildimi temizledikten sonra adeta nefes aldığını hissettiğimi söyleyebilirim. 
Ürün 200 ml. Oldukça bereketli ve kocaman bir ürün. Uzun zamandır kullanıyorum hala kullanmaya devam ediyorum. Sabahları güne birlikte başlıyoruz. Akşam ise makyajımı çıkardıktan sonra bazende gece uyumadan önce kullanıyorum. Kullanım ömrü ise 12 Ay. 

Sivilce oluşumunu engelliyor. Ayrıca siyah noktalar tam anlamıyla yok olmasa da azaldığını ve gözeneklerimin hafiflediğini gözlemlediğimi özellikle belirtmek istiyorum.

Şu sıralar sivilce problemi yaşamıyorum. Bence en önemlisi cildi temiz tutmak. En azından ben temiz tutmaya çalışıyorum. Sivilce problemi yaşayan,yağlı ciltler için tavsiye ediyorum. Mutlaka deneyin!




Musmutlu Cumalar diliyorum ve Sevgililer Gününüzü kutluyorum!

Sevgiyle kalın :)

1 yorum:

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)