9 Nisan 2013 Salı

Tüm bunlar “sizin” olmalı!


2013’ün dinamik tasarımcıları sokalardan ve 70’ler modasından aldığı ilhamla podyumlarda adeta harikalar yarattı. Modacılar bu yepyeni trendleri kıskacına alarak sosyal medyada ve televizyonlarda birbirleri ile yarışarak moda takipçilerin beğenisine sunmaya başladı. Bu sezon renkler, çizgiler, desenler, modeller moda. Peki tüm bu modelleri nasıl kombine edeceğiz? Gelin birlikte sezonun şık modellerinin kombin önerilerine göz atalım.


    
İspanyol paça pantolonlar, kot gömlekler ve çizgili kıyafetler bu sezon oldukça moda. Tüm bunlar ancak doğru bir şekilde kombine edildiği zaman ön plana çıkacaktır. İspanyol paça kombinlerinde önerim dar bluzlar ve dolgu ayakkabı kullanmanız yönünde. Çizgili, desenli ya da puantiyeli kıyafetleriniz için ise mutlaka düz renkler tercih edin. Bu sezon kot gömlekler ise kot pantolonlar ile kombine ediliyor. Tüm bu birbirinden şık modeller ve kombin detayları için avantajlı,kaliteli adresler arıyorsanız eğer Vip Dükkan İndirim Kodu’na göz atmanızda yarar var.  
Bu sezon bir ürün üzerinden bir çok farklı kombin yaratabilir, tüm kombilerinizde ise sadece bir koku kullanabilirsiniz. Sezon boyunca sizi yansıtacak koku %15 indirim kodu ile Misspera İndirim Kodu’nda sizleri beklediğinin müjdesini vermek istiyorum. Misspera’dan kullandığım ve çok memnun kaldığım bir bakım ürünü de var.  V.C GRAPES markalı bu ürün üzüm çekirdeği özlü ve antioksidan özellliğine sahip.  Misspera’da ki avantajlı gezintinizde bu ürünü de es geçmeyin derim.   

    Bu konuk makale indirimhediyeceki.com editörü Gülnaz Uludağ’a aittir.

4 yorum:

  1. Oh ne güzel yeni şeyler alabileceğim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. indirim kodları gerçekten işe yarıyor :) bol bol alışveriş yapalım kuzum :)

      Sil
    2. gitti paracıklar valla tatlım ya:) biriktiremeden gidiyor...

      Sil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)