1 Nisan 2013 Pazartesi

Maybelline Volum Express Colossal Cat Eyes Mascara

Bu maskaranın aynısından Gece Işıltısı blogunun sahibi arkadaşım sevgili Merve hediye olarak göndermişti.Buradan hediye paketimi görmeyenler bakabilirler. Önceden yapmış olduğum alışverişimde bu maskarayı ve temizleme losyonunu set olarak almıştım.Elimde başka maskaralar olduğu için henüz denememiştim. Merve'de hediye olarak gönderince,elimde iki tane olunca beklemesin dedim ve hemen denedim. :)


Öncelikle şunu belirtmeliyim ki bu maskaradan beklentim oldukça yüksekti. Zaten uzun kirpiklere sahibim ve masakaralardan beklentim daha dolgun,daha hacimli ve daha uzun bir görünüme kavuşmak.Maalesef ki bu maskara ne hacim nede dolgunluk veriyor. Sadece kirpiklerimin tek tek ayrılarak uzun görünmesini sağlıyor.Dediğim gibi zaten uzunlar!


Ayrıca rengi siyah ama koyu bir siyah değil daha grimsi bir rengi var ve kirpiklerimi simsiyah yapmıyor. Umarım renk konusunda açıklamam anlaşılmıştır. Simsiyah,takma kirpik görüntüsünü çok seviyorum ama bu maskarada öyle bir görünüm olmuyor. 


Ben bu tarz fırçaları sevemiyorum.Bu hem ince hemde eğik olduğundan pek memnun kalmadım açıkçası.Birde kokusu bir değişik beni rahatsız etti bu yüzdende sevemedim.

Maybelline Volum Express Colossal Car Eyes Maskara kullanan var mı?
Siz memnun kaldınız mı?

6 yorum:

  1. bENDE AYNI FİKİRDEYİM canım bende rimel çok fazla alıyorum her ay 4 5 rimel deneme şansım oluyor henüz çok memnun kaqldıgım olmadı avon haricinde senin varmı memnun kaldıgın : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet avonun kullandığım ve memnun kaldığım maskaraları var adını bilmiyorum ama şişesi büyük bi şeydi :) ayrıca loréal lash architect 4d maskara en en en memnun kaldıklarımdan muhteşem bi maskara şiddetle tavsiye ederim :)) burada bahsetmiştim bakabilirsin http://tugceninkaleminden.blogspot.com/2013/03/loreal-paris-lash-architect-4d-maskara.html

      Sil
  2. ben maybelline nin neredeyse bütün rimellerini denedim, aksine ben bunu sevdim içlerinde en çok. bence seriden seriye fark ediyordur...

    YanıtlaSil
  3. Aa bende begenmistim bunu bebegim demek ko farkediyor :)

    YanıtlaSil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)