7 Nisan 2013 Pazar

Kısacık Bir Aradan Sonra ~ Şu Sıralar Ne Yapıyorum?

Kısacık bir aradan sonra herkese kocaman bir MERHABA :)

4 gündür blogumu,sizleri fazlasıyla ihmal ediyorum.Daha doğrusu internet ile iletişimimi tamamıyla kesmiş durumdayım ama kötü bir durum olduğunu düşünmeyin. Çok şükür ki kötü bir durum yok ve olmadığım 4 günü çok güzel,çok mutlu bir şekilde geçirdim ve geçirmeye devam ediyorum.


6 ay önce hayatımıza,ailemize bir melek geldi ve ben 6 aydır halayım :) 
Meleğimiz İnci Beste,yengem ve annesiyle birlikte İstanbul'dan bize geldiler. Hayatımda ilk kez bu duyguları yaşıyorum. Hani o bebek kokusu vardır ya işte tam olarak o kokuyu içime çektim ve şimdi ne olduğunu daha iyi anlıyorum. Bana bir bakışıyla,bir gülüşüyle dünyalar benim oluyor resmen. Hala olmak o kadar tatlı bir şey ki! Küçücük bir can.. Kıpır kıpır hareketli,minicik elleri ve ayakları var. Birde kendince sesler çıkarıp halasıyla sohbet ediyor,gülücükler saçıyor.  İlk kez böyle bir mutluluğu yaşıyorum ve hala olmak bambaşka bir şey... Tarifini kelimelerle ifade etmem gerçekten mümkün değil. 

Bütün günümü onunla geçiyorum bu yüzden her şeyden iletişimimi kesmiş durumdayım. Merak edip mail atan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Böylece herkesi bilgilendirmiş olmak istedim. Kısa bir sürede olsa ihmal edeceğim,İnci Beste uyuduğu zaman azda olsa zaman ayıracağım.

Bu arada İnci Beste gelirken eli boş gelmemiş annesiyle birlikte halasına The Balm Primer,Oje Sticker ı ve taşlı kuru kafalı kolye almış! :) Can ya can... Bu arada ben onu can bu can diye seviyorum :)
Aslında benim için en büyük hediye İnci Beste. Yengemi ve abimi böyle güzel bir hediye için kocaman öpüyorum :)


Blogum sayesinde yengem The Balm aşkımı öğrenip Primer ını almış,kuru kafa aşkımı ve tırnak süslemesine olan merakımı bilmeyen yok zaten. Bu hediyeler karşısında inanılmaz mutlu oldum. Yengemle aramızdaki bağ çok güzel.Arkadaş yada bir abla kardeş gibiyiz. Benim ablam olmadığı için iki yengemi de ablam gibi görüyorum. Zaten yenge demek yerine abla diye hitap ediyorum. Daha içten,daha sıcak geliyor. Nedense yenge demek hep bir mesafe varmış gibi geliyor... 

Her neyse, şu günleri çok ama çok mutlu geçiyorum. Allah bozmasın! Blogumu takip ettiğini,okuduğunu bildiğim için bir kezde buradan yengeme kocaman teşekkür ediyorum. İnci Beste iyi ki doğdu. Hayatımıza hoş geldin İnci Beste'm.

En kısa zamanda eski tempomu yakalayacağım.
Umarım benim yaşadığım bu duyguları sizde en kısa zamanda yaşarsınız. 

Sevgiler... :)

8 yorum:

  1. Allah bu mutlu aile saadetinizi bozmasin kuzum benim minik prenseside benim icin op kok bolca :) hediyelerinide guzel gunlerde kullan fistik :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim çok teşekkür ederim senide öpüyorum kocaman :)

      Sil
  2. Yeğen bambaşka bir şey ya. :)
    Oy ne tatlıdır o şimdi,mis gibi kokuyordur..Benimde 1 tane yeğenim var.Ondan uzaktayım ve o kadar çok özlüyorumki anlatamam.Onun yanında olunca bende heranımı onunla geçiriyorum.İnternete girmek ne kelime sevgilime mesaj bile atmıyorum o derece.Sırf daha çok yeğenimle vakit geçiriyim diye.Teyzesinin kuzusu oo :)
    Canım benim yeğenini benim yerime de kokla öp,onunla geçirdiğin zamanın kıymetini bil. :)
    Allah analı,babalı,HALALI büyütsün!

    YanıtlaSil
  3. Ben henüz teyze olmadım ama kuzenimin 1 yaşında bi kızı var aynı duyguları bende onun için yaşıyorum.Ne görsem bu zeynep'e çok güzel olur şunuda alayım bunuda alayım derken bir sürü şey oluyo elimde ama bende onlara biraz uzağım çok sık göremiyorum :( Ama yinede çok güzel bi duygu yanında bende çocuk oluyorum :) Prensesi doya doya kokla Allah ona sağlık mutluluk huzur başarı versin inşallah :) http://kelebeginbohca.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin çok teşekkür ederim.Tarifi yok bambaşka bir duygu gerçekten...Umarım en kısa zamanda teyze olmanın güzelliğini yaşarsın :)

      Sil
  4. Rabbim mutluluğunuzu başka yeğenlerle pekiştirsin. Benim yeğen 7 yaşında erkek. Kız çocuklarını daha çok sevmeme rağmen yegenle top oynayıp, vurdulu kırdılı film izleyebiliyoruz. Sevgi bu galiba.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemde nasıl bir sevgi,aşk gibi :) Amin çok teşekkür ederim

      Sil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)