12 Nisan 2013 Cuma

ColorTrend Lipstick ~ Reddy To Go

Avondan alışveriş yaptığım için arka arkaya Avon ürünlerinden bahsediyorum :) Herhalde yaptığım alışverişi görmeyen kalmamıştır.Minicik ve uyguna yapılmış memnun kaldığım sorunsuz bir alışverişti.

Avon ColorTrend Lipsticklerini merak ediyordum.5 rengi vardı ve ben kırmızı rengini tercih ettim. Ürünün nasıl olduğunu bilmiyordum.Sadece nemlendirme özelliğinin olduğunu ve rengini çok fazla vereceğini düşünmediğimden ilk olarak Reddy To Go rengini aldım.

Asansörlü ama kullanışlı değil bence.Henüz yeni olduğu için bir sorun yok ama bir kaç gün sonra bozulacağını düşünüyorum.İlk olarak öyle bir izlenim bıraktı.


Nemlendirmesi ve renklendirmesi gayet güzel.Fiyatına göre başarılı bir ürün olduğunu düşünüyorum.Benim almayı düşündüğüm bir kaç rengi daha var. İndirimdeyken denemenizi tavsiye ederim. 

Sevgiler :)

6 yorum:

  1. katılıyorum cnm sana cok guzel bı ürürn=)

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullan canım. geçen ay bende süpariş vermiştim ama kalmamış dedi arkadaşım:( kardeşimde coral rengini almış iyiki o rengi vermemişim dedim hiç yakışmadı bana:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :) Bende coral rengini merak ediyorum denemek istiyorum ama kullanışlı değil asansörlü olduğu için çok çabuk bozuluyor.

      Sil
  3. Bende 3 rengini aldim bebegim ama benimde tek sevmedigim sey ruju cikartip suruyorum fakat ruj bir daha geri gitmiyor :)

    YanıtlaSil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)