17 Aralık 2012 Pazartesi

Tırnaklarda Sararma Sorunsalına Çözüm

KIZLAR YARDIMA İHTİYACIM VAR!


Tırnaklarda sararma çoğumuzun ortak sorunudur. Tırnaklarımız eminim ojesiz durmuyor. Her gün başka bir marka,başka bir renk tırnaklarımızı süslüyor. Ancak tırnaklarımızı temizleyince büyük sorunla baş başa kalıyoruz. Benimde en büyük sorunlarımdan biri bu. Tırnaklarıma bazen sadece şeffaf cila sürmek istiyorum ama sararmalar bariz belli oluyor. Buda beni rahatsız ediyor. Siz sararmalara karşı hangi ürünü kullanıyorsunuz bilgi verirseniz çok sevinirim. Bende internette araştırdım ve Barielle Tırnak Rengi Düzenleyici ile tanıştım. Barielle sadece eczanelerde satışı yapılan bir ürün. İnternet üzerinde henüz satışı yok sanırım. Bütün eczanelerde kolayca bulunabilir. Bu ürünü araştırdım,inceledim. En kısa zamanda satın alıp,kullanmak için sabırsızlanıyorum. Tırnaklarımı sararmış görüntüsünden kurtarmak istiyorum. 

Bu arada Barielle ürünleri hakkında bilgi sahibiyseniz,eğer kullandıysanız düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. 
Ayrıca benim gibi tırnaklarında sararma sorunu yaşayanlardansanız Barielle ürünlerini araştırmanızı öneririm.






Ürün hakkında bakın ne diyor.




SARARMIŞ TIRNAKLAR ARTIK SORUN DEĞİL!

Barielle Tırnak Rengi Düzenleyici ile zaman içinde sararıp matlaşan tırnakları doğal rengine dönüştürüyor,Oje kullanmayı tercih etmeyen ama tırnaklarının beyaz sağlıklı ve doğal renginde olmasını isteyenler için üretildi.


Barielle Yapıcı Tırnak Serumu ile bileşenindeki AlphaHydroxyAsit sayesinde tırnağınızı temizler ve astarlanır ve ek olarak Nonycosine-E kuvvetlendiri maddesine doğrudan tırnağa nüfuz eder.


***


En kısa zamanda tırnaklarımızda ki sararma sorunundan kurtulmak dileğiyle,sevgiler :)

8 yorum:

  1. Online eczanelerde de var Barielle :) Yazı için tşk, bi deneyeyim

    http://www.kontesce.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben teşekkür ederim evet şuan sadece eczanelerde bulunuyor :)

      Sil
  2. Evet aynen çok büyük bir sorun o.Sürekli ojeli durduğundan havasız kaldığı için oluyor.Paylaşım için teşekkürler bende deneyeyim mutlaka :)

    YanıtlaSil
  3. Dönem dönem ben de yaşıyorum bu problemi. Ben de alayım gördüğüm yerde.

    YanıtlaSil
  4. aslında en iyi çözüm 1 ay gibi bir süre hiç bir şey sürmeden hava almasını sağlamak ama haftada enaz 1 gün oje sürmeden tırnağı dinlendirmek tırnakta oje yokken diş macunu ile temizlemek( ufak bir pamuk yardımıyla üzerine sürüp ovalıyoruz ) limonda bekletmek ve tabiki oje sürmeden önce sararmayı engelleyici alt katman olarak üretilen ürünlerden kullanmak . kullanılan ojelerin içinde formaldehit gibi maddelerin olmadığından emin olmak ve oje çıkarıcı seçerken içinde aseton olmayanları tercih etmek büyük ölçüde bu tür bir problemle karşılaşmanızı engelleyecektir sağlıklı günler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim..Ama 1 ay boyunca ojesiz duramam :) herkese sağlıklı günler dileriiim :)

      Sil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)