19 Aralık 2012 Çarşamba

Rengarenk Tırnaklar

Selam kızlaaaarrr!


Bugün hiç üşenmedim ve internette karşılaştığım rengarenk tırnak manikürünü yapmaya karar verdim. Oje bantlarını bilirsiniz ama maalesef ben bulamadığım için daha önceden kırtasiyeden kağıt bant almıştım evde onunla karşılaşınca a-aaa neden olmasın dedim ve kafamda bir ampul oluştu :)



Derken sonuç bu :)





Tabi biliyorum,farkındayım mükemmel değil ama benim için ve yani ilk denemem için gayet güzel. Özellikle tırnak kenarlarına taşan siyah ojeyi silmedim ki sizde yaparken aynı sonuçla karşılaşacağınızı görün diye..
Zaten pamuklu çubuğa oje çıkarıcı damlatınca silince tertemiz oluyor.


Ayrıca benim baş parmağımda gördüğünüz gibi siyah oje dümdüz değil böyle dalgalı dalgalı oldu onun nedeni de sabırsızlık yaptım ojenin kuruduğunu sanıp fazla beklemeden bandı kaldırdım,sonuç bu oldu.

Tabi bir daha ki uygulayışım da gayet tecrübeli bir şekilde sabırlı olup yapacağım.:)



Malzemelerimiz şu şekilde...




Kağıt bant,makas,üst kat için ben siyah Golden Rose matte seçtim,zemin için flormar neon ojeler tercih ettim.

Öncelikle zemin renklerimizi sürüyoruz. Nail art fırçalarıyla daha güzel sürülür ancak elimde istediğim renkler olmayınca bende neon ojelerle ebruli bir şekilde zemin ojelerimi sürdüm.




Ve başlıyoruzz!

Yapılışı ise,bantlarımızı istediğiniz kalınlıkta,incelikte kesebilirsiniz.Ben oje bantları gibi ince kesemedim ve zemin ojelerini kalın uyguladığım için bantları da kalın kestim ama biraz daha ince olabilirmiş. Yinede olsun halinden memnunum :)



Öncelikle ojemizin kurumasını bekliyoruz..Aman ben dayanamadım beklemedim,ben ettim siz etmeyiiiin :)
Daha sonra kestiğimiz kağıt bantlarımızı dilediğimiz şekilde tırnağımıza yapıştırıyoruz.





Daha sonra batların üzerinden siyah ojemizi her yeri kaplayacak şekilde sürüyoruz. Tabi benim kadar tırnak yanlarındaki etleri de boyamak zorunda değilsiniz :) Olursa da sorun değil temizleriz sonra :)






Son kar ojemizi sürdükten sonra aman benim gibi sabırsızlık yapmayın tam anlamıyla kuruduğundan emin olup öyle bantları kaldırın.Yoksa sonuç bakınız baş parmak,diyorum başkada bir şey demiyorum her şey ortada :)





Ve tüm tırnaklara aynı işlemi uyguluyoruz. Ben son kata Golden Rose siyah mat oje sürdüm flashtan belli olmuyor ama, alttaki renkler parlak olduğu için siyahın mat oluşu farklı bir görünüm kazandırdı. Ben beğendim,sizde deneyebilirsiniz....

İşte bu kadar....





İlk denemem için idare eder değil mi? :)

Ayrıca kızlaaar tırnak bantlarından istiyoruuuum. 

10 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. teşekkür ederiiiiim :):) ama yok yok şahane diyecek kadar güzel değil idare eder sadece :)

      Sil
  2. wayy super Olmuşş kızz maharetli seniii...

    YanıtlaSil
  3. Superrrr bayildim bitanem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayyy canım beniim çok sevindim.... teşekkür ederim tatlım :)

      Sil
  4. cok guzel olmus sekerim fikir super buarada sana yardimci olayim mara kozmetik sitesine gir asik olursun oradaki tirnak urunlrinr film bantlar var desen desen hazir uygulamasida cok basit videolu anlatimlada gosteriyor uygulamayi blogumda paylasmistim daha once french icin tirnak yuzukleri aldim oradan cok memnunum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım beniiiim çok teşekkür ederiiiim :) bakıcam hemen tatlımmm

      Sil
  5. rica ederim canim benim kesin alirsin sen onlardan:-) suslu tugce:-)

    YanıtlaSil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)