22 Aralık 2012 Cumartesi

IZIWASH Hediye Çekilişi Kazananları

Herkese Merhabaa!
Öncelikle katılımınız için herkese teşekkür ederim... Çekiliş kurallarını dikkate alıp şartları yerine getiren kişilere ayrıca çok çok teşekkür ederim. Hediye çekilişlerinde şartları yerine getirmeme ve en çok da paylaşım linki vermeyip,profil linklerini veren katılımlar oluyor ve çekilişe katılma hakları silinmiş oluyor. 5 kişinin hediye kazanacağı çekilişte kısacası çoğu kişi haklarını başkalarına bırakmayı seçmiş oldular çünkü çoğu yorum geçersiz. Geçerli ve geçersiz yorum yapan kişilere nedenlerini yorum olarak belirttim buradan kontrol edebilirsiniz. 




Toplam 35 kişi katılım göstermişti.Ancak geçersiz katılımları çıkarınca geriye sadece 14 kişi kaldı ve kazananları Random.org ile belirledim.


!!! TEBRİKLER !!!


          '' Asiye Demiral ''








                  '' suskun1genc ''






                '' Emel Sönmez ''







                 '' Ya Nasip ''






                  '' mecig ''





Kazanan kişileri tebrik ediyorum....Pazartesi gününe kadar iletişim bilgilerini tqc.dmr92@gmail.com adresine göndermelerini rica ediyorum. Pazartesi gününe kadar mail gelmezse yeniden kazananları belirleyeceğim.

Sevgiler...

3 yorum:

  1. tebrikler kazananlara:) şansızım 14 kişide 5 i seçilecek ben yıne yok:)) yani yelkenlikiz ama gecerli linklerim becerıklıyım canımm:))) takıpteyiz;)

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler tekrarını bekleriz.mail atıcam şimdi hayırlı akşammlar

    YanıtlaSil
  3. BİLGİLERİMİ GÖNDERDİM. TEŞEKKÜRLER :)

    YanıtlaSil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)