8 Ekim 2012 Pazartesi

Saçı Hızlı Uzatmanın 5 Yolu!!!

Herkese Merhaba :)

Saçlarrrr......

Biz bayanların görünümlerinde en önemli detaylarından. 
Saçlarımı inanılmaz seviyorum,bakımını yapar ve zarar görmemesi için bildiklerimi uygularım. Çok çabuk uzayan ve dümdüz saçlara sahibim.Saçlarımı boyamaya cesaret edemiyorum doğal rengini çok beğeniyorum ve doğal ışıltısını,yumuşaklığını kaybetmemesi için uzun bir süre boyamayacağımdan eminim :) 


Şimdi sizlerle saçlarımızı hızlı uzatmanın 5 yolunu paylaşacağım.
  • Saçınıza cildinize baktığınız gibi bakın!
İnsanların ciltlerine nasıl fazla özen gösterdiklerini fark ettiniz mi? İşte saçlarına da aynısını yapmalılar. Ona hak ettiği muameleyi yapın. Her şampuandan sonra onu kondisyonlamalı ve banyo yaparken kafa derinize masaj yapmalısınız. Saçınızı güneşin zararlı ışınlarından korumak da saçınızı nasıl daha hızlı uzatacağınıza dair pratik bir tekniktir.

  • Ona ihtiyaç duyduğu besleyici maddeleri sağlayın!
Protein ve E vitamini, meyve, sebze ve et yemek saçınızı hızlı uzatmanın etkili yollarından birisidir. Meyve, sebze ve balıkta bulunan besleyici maddeler saçınızın daha hızlı uzamak için ihtiyaç duyduğu şeylerdir.

  • Suya yüklenin!
Günde en az 10 bardak su içmek saçınızın susuz kalmamasına yardım edebilir. Bu, saçınızın doğal nemini ve parlaklığını korumanın kesinlikle iyi bir yoludur. Diğer yandan saçınızı ve kafa derinizi kurutan kafeinli ve alkollü içeceklerden sakının.
  • Saçınızı uçlarından aldırın!
Şaşırdınız mı? Başkalarının inandığının tersine saçınızı en az altı haftada bir uçlarından aldırmak onu kısaltmayacaktır. Saçınızı daha hızlı uzatmanın bu özel yolu sık sık insanların aklında şüphe uyandırır ama gerçekten saçınız için en iyisidir. Kuaförünüzden kırık ve kırılgan uçları engellemek veya bunlardan kurtulmak için uçlarından biraz kırpmasını isteyin.

  • Doğru saç ürünleri kullanın!
Saçınızın daha hızlı uzamasını istiyorsanız aklınızda tutmanız gereken diğer bir şey de bukleleriniz için doğru ürünleri kullanmaktır. Şampuanınızın, kondisyonlayıcınızın ve sık kullandığınız diğer saç ürünlerinin içeriklerine bakın. Saçınız ve kafa deriniz için çok zararlı kimyasallar içermediklerinden emin olun.

Sevgiler..

4 yorum:

  1. son bir 'tipp' de benden gelsin, saçları nerdeyse beline gelen biri olarak :) saçları çok sık, her gün yıkamak zarar veriyor ve uzamasına da engel oluyor.. o yüzden iki güne bir yıkamak lazım ;)

    YanıtlaSil
  2. tamam evet haklılaR hebsıne katılıyorum bır cumle harıc kafeınden uzak durun dıyor yanı kahvE neskafe hıcde bıle uzmnların kahvenın selulutlere geldıgını ve yararı oLdugunu bılıyorum goz kremlerının ıcınde bıle kafeın var olmassa olmaz zaten yararı ınanmayın bol bol kahvE ıcın ben sadece neskafeye bayılıyorum bır kup şekerle sabahlarımın vazgeçilmezii..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kahve konusunda yanlışın olmasın canım benim bildiğim kadarıyla kahve selülit yapıyor ayrıca bende çok severim ama bol bol içmek zararlı :)

      Sil
    2. yok yok emınıM canım ya en basıtısınden ben ıcıyorum annem heb ıcEr ve grcekden bısı yok sısmanlayıp zayflamakdan çatlak olMuş okdr eczacı tanıdıgmda soylemısdı kahve engeller selulutı elımdekı kaynaklar sglam :)

      Sil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)