29 Ekim 2012 Pazartesi

NOB Asetonsuz Oje Temizleme Mendili





NOB Asetonsuz Oje Temizleme Mendilleri ile bende tanıştım :)

Bazı blogger arkadaşlarımın paylaşımlarında görmüştüm ve bayağı merak etmiştim. Acaba gerçekten işe yarıyor mu diye kafamda sorular birikmişti. Nerelerde satılıyor diye araştırdım maalesef öyle bir yerde yaşıyorum ki,aradığım çoğu şeyi bulamıyorum. Ancak il dışına çıktığımda bulup,alma fırsatım oluyor. Neyseki bu ürünle BİM de karşılaştık :) Kısa süreli bir şok yaşadım tabii. İç sesim -aaa bu o mu acaba, -çakması mı acaba, falan diye kendi kendime konuşurken sonra alıp bunu da deneyeyim dedim. Bu arada eve gelip internetten baktığımda denk gelip, doğru ürünü almış olmanın sevincini yaşadım :) Ürünün aseton içermiyor oluşu en büyük artısı. Üstelik vitamin ve nemlendiricilerle zenginleştirilmiş. Çok şirin bir kutuya sahip,çantanızdan kesinlikle ayırmayacağınız bir ürün. Ben çantama hemen attım bile :)

Bu arada kutunun içinde 30 tane temizleme mendili bulunuyor. Mendiller ince yapıdalar,ince yapısına aldanıp yanlış düşüncelere kapılmayın çünkü gerçekten tek bir mendille şuradaki yazımda gördüğünüz ojeli tırnaklarımı hiç bir kalıntı bırakmadan temizledi.  Üstelik temizlerken de yağlı yapısıyla tırnaklarınıza bakım yapıyor. Şuradaki yazımda gördüğünüz ojeleri ise aynı şekilde tek bir mendille temizledim ama simli ojeyle süslediğim tırnağım biraz zor temizlendi onun içinde mendili tırnağımın üzerinde biraz fazla beklettim,yumuşattı ve tırnağıma zarar vermeden temizledi. Açıkçası ben NOB Temizleme Mendillerini çok sevdim.Çok kullanışlı ve her bayanın vazgeçilmezi olacak bir ürün olduğuna inanıyorum.

Bende şuan 2 çeşidi var beyaz ve mor kutulu olanı aldım. Renkli kutulara sahip,her kutunun farklı bir kokusu var. Beyaz olan aloe vera aromalı. Mor ise üzüm aromalı. Bunların dışında 3 çeşidi daha var yeşil olan elma aromalı,pembe gül aromalı ve turuncu portakal aromalı.

Bu arada bir bilgi vermek istiyorum kutuların üzerinde koruyucu var yani satın aldığınızda acaba benden önce biri paketi açıp da içinden almış mı diye düşünmenize neden olmuyor :)















Ürün açıklaması:
Oje çıkartıcı mendil. Aseton içermez.
Tırnaklarınıza bakım yapmanıza yardımcı olur. Vitamin ve nemlendiricilerle zenginleştirilmiştir.

Kullanım şekli:
Ojeli tırnağınızın üstüne koyup,iki yada üç saniye bekledikten sonra ojeyi silebilirsiniz.
Sentetik malzemeler ve cilalı yüzeylerden uzak tutun. Ellerinizi durulayın ya da kağıt peçete ile silin. Harici kullanım içindir. Kutunun sıkıca kapalı olmasına dikkat ediniz. Çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza ediniz.

Gerçek Kozmetik Ltd. Şti. tarafından üretilmiştir.




9 yorum:

  1. hahah :) bende bimde görmüştüm ama güvenememiştim. bir dahaki sefere kesinlikle alacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen :) mutlaka almalısın her zaman çantanda bulundurman gereken bir ürün acil durumlarda büyük kurtarıcı :)

      Sil
  2. butun bımleRde varmı bundan ya sen neredesın cnm hangı ılın bımı bu sole gelıp ordan alayım barı bızım brdakınde goremedım ben kıza sordum bısı bıldıgıde yok:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğuda yaşıyorum yer bilgisi vermesem kırılmazsın umarım :) ama emin ol burada varsa her yerde vardır.. :) Bim'de bildiğim kadarıyla sürekli satışı yok ara sıra satışa koyuluyor. Gratislerde bulabilirsin ;)

      Sil
    2. (: yok canım kırıLmam tabIı genede fıkır edındım ama sagol evet haklısın ama sımdı fıyatı uygun bımde gratısdede aynı fıyattaysa alırım 2bucukdu snırım 3 4 olursa alma cımrıyım su sıra ehehe :DD

      Sil
    3. fiyat farkı var diye biliyorum :) sen en iyisi bime uğra iyice araştır :)

      Sil
    4. hımm hisettım haKlısın ben bır oraya bırdaha bakarım en iyisi ((:

      Sil
  3. ben de a101 de görmüştüm bunlardan güvenemedim alamadım :) 2,95 ti fiyatı. yazını okuduktan sonra yarın koşup gidip bitmeden alıyım diyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mutlaka almalısın çantandan ayırmayacağın bir ürün :)

      Sil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)