2 Ekim 2012 Salı

Golden Rose Matte Nail Lacquer

Bi süredir merakla mat oje arıyordum özellikle siyah renkli istiyordum. Yaşadığım yerde istediğim gibi siyah ve mat oje bulamadım Flormar'ın vardı ancak siyah yoktu ve mat değildi yani benim beklentimi hiç karşılamadı,derken internette gezinirken ojemi buldum! ve gecenin bi yarısı sipariş ettim 3-4 gün içinde kavuştuk :) sizleri de tanıştırmak istiyorum.
Bu arada Golden Rose'un kendi sitesinden aldım ve siparişimle ilgili aradığım da çok ilgililerdi ben çok memnun kaldım ve herkese tavsiye ederim. İnternet üzerinden alışveriş yapmayı seviyorum. Gezip,saatlerce dolaşıp bulamadığınız bi ürün en fazla 3 gün içinde elinize geçiyor bu da harika bi şey :)
Bende ki 12 nolu olanı.Golden Rose'un sitesini gezdiğinizde istediğiniz rengi bulabilirsiniz..Ben çok sevdim bütün renklerini de merakla denemek istiyorum! Sizde bakmak istiyorsanız IŞINLANIN :)





Golden Rose Matte Nail Lacquer 4,25 

sevgiler....

13 yorum:

  1. güzel günlerde kullan tatlıııım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saol tatlım teşekkür ederim :) bu aralar taktım bu ojeye :)

      Sil
  2. Ben Gabrini Matte Nails serisinin siyahını kullanıyorum. Çok memnunum bir de çok çabuk kuruyor.

    Ama Golden Rose'da oje de başarılı.
    Golden Rose Facebook sayfalarına kampanya yapmıştım bir sürü oje gelmişti Golden Rose'dan:)
    Bir mat yoktu ama

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende bu seriden bi tek siyahını kullanıyorum ve kullanmaktan sıkılmadığım bi oje. çabuk kuruması gerçekten başarılı :)

      Sil
  3. bordo ve lacisi de şahane...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu seri harika bütün renklerini denemek istiyorum :)

      Sil
  4. çok fazla mat durmaMIş ha ne dersın ama rengı koyulugu guzELL..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır mat ama flashtan ve ışıktan öyle parlama oldu kullanman lazım daha iyi anlayabilmen için. China Glaze ojelerinin matlarıyla kıyaslarsak tabi ki de mat değil ama böyle bir fiyata göre matlığı gerçekten iyi :)

      Sil
    2. flormarın mat olanlarıyla kıyasLıyalım cunKu chınalar bana ve btceme gore ateş pahası almam almamda zengın olsam bıle almm kızz chınayaa okdr para verılırmı :DD flormarın mat yapanları dha guzell tvsıye edıoree

      Sil
    3. aayy china glaze ojeler öyle güzeller ki bi defa kullandın mı gerisi geliyor ve alıyorsun :) ayrıca flormarın mat ojelerini hiç sevmedim ben :)

      Sil
    4. ayy chınaa vay chınaa pahalıı chınaaa kısss almaa yazık prana kuruyup gıdıyor oda ölüyor zamanı geldıgınde degerımı kalıyorr peHH!:D
      flormar demısım dun kızz dıger markaa golden roSe guzell matlasdırıoRr o ...

      Sil
    5. hıım anladım matlaştırıcı diyosun :)

      Sil
    6. evett yessss:D

      Sil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)