23 Ekim 2012 Salı

Flormar 420

İlk yağmur yağmaya başladı bugün bizim buralara..
Hava ne kadar kapalıda olsa,zorlu hava şartlarına rağmen umursamayıp,yağan yağmurda gökkuşağı olmayı başardım :)

Bugün yine capcanlı neon yeşilimtırak sarı renginde bir oje sürdüm. Renk kısmını anladınız siz ben biliyorum:))
Flormar 420 nolu ojeyi çok severek aldım bir de yazın gidişiyle, yaz renklerinden cıvıl cıvıl renklerden vazgeçemez oldum. Flormar ojeleri bilmeyen yoktur ama ben bu ojeyi sürmekte gerçekten zorlandım. 
Fırça izi oldu,sürerken boşluklar oldu derken bayağı uğraştım sürerken derken kaç kat sürdüğümü ben bile hatırlayamıyorum :) Derken kuruması biraz zaman aldı,kurudu ama yinede bozmayı başardım :)
Ben yinede halimden memnunum ojemi severek sürdüm,her türlü zorluğa rağmen bayıla bayıla sürmeye devam edeceğim.Rengini tanımlaya çalışırsak aslında sarı ama yeşil alt tonlu fosforlu bir renk.
Fosforlu kalemler var ya, hani şu beğendiğimiz, önemli yazıların üstünden geçmek için kullandığımız kalemler işte aynen o tonda bir sarı :) bence bu açıklamam daha anlaşılır oldu. Fotoğraflarda daha yoğun sarı olarak görünüyor.

Her neyse sürme işlemi bitti,sonra fotoğraflarını çekmeye başladım bir kaç kare çektikten sonra ay bir eksiklik,bir ışıltısızlık var dedim. Birde o an ojelerin arasından ışıldayan beni sür beni sür diye göz kırpan Avonun son kat cilasını yüzük parmağı tırnağıma sürüverdim. Daha önce şu yazımda bahsetmiştim.
Ohhh iyide yaptım,hiiiç pişman değilim :)) yine olsa yine yaparım. Hıh! :) 














Fosforlu,ışıltılı günlerrrrrrr :)



7 yorum:

  1. bu oje beni bu kadar zorlamamıştı.. 2 - 3 kat falan sürmüştüm heralde ama yapısı biraz fazla akışkandı. ben artık neon ojelerin peşini bıraktım, sonbahar için koyu renklere gidiyor elim :) bir de bunun pembesi var ki, onun da rengi süper üstelik sürümü daha rahat, öneririm!

    bana da beklerim seni:
    edankb.blogspot.com
    sevgilerr ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok ince sürüyorum sanırım ondandır..önerin için teşekkür ederim mutlaka ojelerimin arasında vardır :))

      tabiiki:) bende her zaman beklerim

      Sil
  2. Harika ama çok kat istiyor maalesef, ben kullandım şeffafımsı olmasından hoşlanmadım çok. ama altına beyaz sürerek bir baz oluşturabilir ve sanırım iyi bir sonuç elde edilebilinir, şimdi geldi aklıma görünce burada ben bir deneyeyim onu bakalım sen de dene madem:)

    YanıtlaSil
  3. evet haklısın denemek lazım :)

    YanıtlaSil
  4. şu sımlı Pullu olan avoNun ojesımı cok hoş duruyoR sarıyı sevmem ojede ama guzellesdırmış resmen...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet avonun beğendiğine sevindim :)

      Sil
    2. hım ojelerı bıraz pahalıya kaÇıyor ama 5 6 tl aralıgında ısde ınse bıraz 3 e 2 ye gusel olcak kalıtesını konusduruyor snırım :D

      Sil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)