19 Ekim 2012 Cuma

Beauty Blender Makyaj Süngeri Ve Temizleyici

Merhabaaaaaa... :)

Bu üründen uzun zamandır bahsetmek istiyordum kısmet bu güneymiş :)
Beauty Blender'ı  aldım ve bir süre kullandım kullanmadan sizlere bilgi veremezdim. Türkiye'de sadece bir sitede satışa sunulduğu için o site hakkında çok fazla bilgi vermeme gerek yok yinede sormak isteyen olursa cevaplarım. Ben aldığımda indirimli ve hediyeliydi o yüzden Beauty Blender başlangıç seti aldım. Setin içinde Beauty Blender makyaj süngeri (pembe şeker gibi bir sünger) ve özel makyaj temizleyicisi var. (Hediye olarakta, göz kalemi gelmişti.)



Ürün hakkında düşündüklerime gelirsek,ben severek kullanıyorum ve çok memnunum. Herkese tavsiye edebileceğim bir ürün. Kesinlikle fondöten uygulamasında cildinizde hiç bir iz bırakmıyor ve pürüzsüz bir şekilde fondöten uygulayabiliyorsunuz. Sünger ıslatılarak kullanıldığı içinde fondötenin daha kalıcı olmasını sağlıyor. Makyaj temizleyicisi ise her makyajımı yaptığımda süngeri kullandığım için makyajımı bitirdikten sonra mutlaka makyaj temizleyicisi ile temizliğini yapıyorum,ki makyaj süngerlerinin-fırçalarının temizliği çok önemli. Çok fazla o konuya girmek istemiyorum ama yaklaşık 2 haftada bir makyaj fırçalarınızı temizlemelisiniz. Çünkü fırçaların içinde kalıntılar oluşuyor ve siz kullandıkça cildinize yanlış etkiler verebiliyor. Bu yüzden sizi güzelleştiren ürünlerin yanlış tepki vermesine izin vermeyin ve temizliğine mutlaka dikkat edin :)

Evettt ne diyordum Beauty Blender makyaj temizleyicisinden de çok memnunum. Bu arada sadece Beauty Blender pembiş süngeri değil fırçalarımı bile onunla temizliyorum. Makyaj temizleyicisinin pompalı oluşunu beğendim. Bayağı bereketli bir ürün ve beklentimi oldukça karşıladı.

Watsonslarda Beauty Blender benzeri yada çakması nasıl desem bir ürün var :) Aralarında bayağı fiyat farkı var ama ben kullanmadım ve kullanmadığım içinde kıyaslama yapamıyorum. Ama kullanmak en azından denemek istiyorum.

Beauty Blender makyaj süngeri ve temizleyicisi, satışa sunulduğu fiyata göre başarılı buluyorum. Tabi makyaj süngerinin daha uygun fiyatlı olmasını tercih ederdim :)))

Aslında kullanmış olduğum süngerin fotoğrafını çekmek isterdim ama bayağıdır kullandığım için süngerin alt kısmı yanı fondöteni uyguladığım kısım böyle capcanlı pembelikten çıktı :)) o yüzden ürünün kendine ait görsellerini paylaşmak istedim:)

Videoyu izleyerek nasıl kullanıldığı ve temizlendiği hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz :)

Ürün hakkında yapılan açıklama ise şöyle;

 Beautyblender ile kullanılabilecek ürünler: Göz Altı Kapatıcısı Fondöten, Allık, Pudra, Far, Krem, Diğer Cilt Bakım Ürünleri
Beautyblender örnek sonuçları Hollywood starlarında: 

Ünlü Hollywood makyözü Rea Ann Silva tarafından icad edilmiş olan Beautyblender ile makyajınızı profesyonelce uygulayabilir ve kusursuz bir görünüme sahip olabilirsiniz. Silva için kusursuz bir yüz, birbirine mükemmelce uyum sağlamış makyaj ürünleri sayesinde elde edilir. Bu sebepten dolayı artık parmaklarınızı ya da keskin hatlı üçgen süngerleri unutmanızı tavsiye ediyoruz. Bu tip eski metodlar makyaj ürünlerini gereksiz yere harcatmakla kalmaz, uygulanan makyaj malzemesinin yüzünüzde çizgi halinde gözükmesine ve çatlamasına sebebiyet verebilir.

Patentli bir ürün olan Beautyblender, makyaj ürünlerinin bütün bölgelere kolaylıkla uygulanmasını sağlar. Süet yüzeyi, ona dokunana mükemmel bir his verir ve uygulama esnasında yüz hatlarınıza uyum sağlayarak makyajın cildinizde uzun süre kalıcılığını sağlar.

Beautyblender lateks (kauçuk hammaddesi) içermez. Alerjiye yol açmaz. Kokusuzdur.

Nasıl Uygulanır?

Yumurta şeklinde pembe renkli olan Beautyblender' ı önce ıslatıp normal boyutlarının yaklaşık 2 katına çıkmasını bekliyorsunuz ve sonrasında süngeri sıkarak emdiği su miktarını minimum düzeye indiriyorsunuz. Süngeri sıktıktan sonra temiz bir peçete ya da havlu ile son olarak yüzeydeki ıslaklığı alabilirsiniz.

Süngeri yüzünüze hafif dokunuşlarla uygulamanız size en iyi sonuçları verecektir. Sünger üzerine koyulan fondöten, kapatıcı veya allık kolaylıkla tüm yüz hatlarına kısa bir sürede uygulanabilir. Beautyblender, makyaj ürünlerinin kusursuzca bütünleşmesini sağlar. Sivri kısmı ile burun kenarları, göz altları gibi daha hassas ve özen gerektiren yerlere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
Kullandıktan sonra su ile ya da Beautyblender' ın temizleyici sıvısı ile kolaylıkla temizlenebilir. Acil makyaj gerektiği durumlarda su ile yüzeysel olarak temizlik sağlanabilir. Süngeri bir sonraki kullanıma hazırlamak için temizleyici sıvının kullanılması gerekmektedir. Temizleme işlemi su miktarını minimum düzeye indirdikten sonra ürünün kuruması için uygun bir ortama bırakılmasıyla sona erer. 

SEVGİLERRRR! :)



13 yorum:

  1. ayyy çok merak ettiğim bir ürün buuu :(
    bana da beklerim
    ojesandigi.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. pürüzsüz fondöten uygulayabilmek için bunun dışında bir ürün kullanmadım fırça kullanmaya da çok alışkın değilim o yüzden benim vazgeçilmezim bir de kuru cilde sahipsen benim gibi, bu süngerle fondöten cilde çok güzel yediriliyor pul pul görünüm olmuyor:)

      Sil
  2. bu paylaşımını çok beğendim çok beğendim:))))

    YanıtlaSil
  3. watsonsda falanda vr fıyatı daha uygun canım kullanıslı baya pembişpembiş bide watsons baslığı yok sende demı konu cok var goremedım canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Watsons da satılanı denemedim maalesef birde yaşadığım yerde watsons olmadığı için çok fazla oradan alışveriş yapıp yayınlayamıyorum ancak il dışına çıktığımda alışveriş yapma şansım var

      Sil
    2. kalıtelı uygun fıyatta oranın urUnlerı canım cıktıgında bol Bol yabda bende bakayım neler almıssın zaten genelde baktıgım ıkı yer watsons ve rossman gıdınce stokLa :))

      Sil
    3. Tavsiyen için teşekkür ederim :) il dışına çıktığımda mutlaka uğrayacağım yerler :)

      Sil
    4. lafı olmAz reca ederım herzaman yardımcı olrum cnım ...;)

      Sil
  4. Nerden aldiniz beauty blender i

    YanıtlaSil
  5. merhabalr,
    günlük makyajımda fondotenkullanmıyorum acaba pudrayı da kullanmaya elverişli bir ürün mü? Zira sitesindeki açıklamada pudra yazmıyor siz denediniz mi? Pudrayı da nemli formuyla uygulayabilir miyiz?
    Teşekkürler.

    YanıtlaSil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)