17 Ekim 2012 Çarşamba

Avon Color Trend Son Kat Cilası (Gold Flecked)

Merhaba arkadaşlar bir önceki günün ojesi yazımda Kalyon 226 nolu ojeyi bayılarak aldığımı biliyorsunuz.  Avon Color Trend serisinin yeni çıkarmış olduğu son kat cilasını sipariş etmiştim ona da kavuşunca hemen sürdüm ve sizinle paylaşmak istedim. Beğenirseniz katalogda bulabilirsiniz,sipariş edebilirsiniz :)


Ben denemek amaçlı yüzük parmağıma uyguladım.Yüzük parmağı tırnağına farklı renkler yada böyle ışıltı katmayı seviyorum.


 Oje hakkında bilgi vermeye gelirsek,fırçaya yoğun bir şekilde pullar gelmiyor. (pul diye nitelendiriyorum çünkü içindekiler pul boyutundalar)  O yüzden 2-3 kat olarak uyguladım siz tırnağınızda nasıl bir görünüm istiyorsanız ona göre bir kaç kat sürebilirsiniz. Renk olarak dore tonlusunu seçmiştim bunun haricinde 2 rengi daha vardı mor ve metalik.


Avon Color Trend Tırnak Cilası (Gold Flecked)

sevgiler :)

2 yorum:

  1. bu da çok güzel diğerleri de ben açgözlü olarak hepsini aldım..avonun böyle güzel ürünleri kaldırma gibi bir huyu olduğu için ne olur ne olmaz alayım dedim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın.. bence çok iyi yapmışsın :) bende sadece bunu istemiştim çok beğendim diğer iki rengi de almaya karar verdim :)

      Sil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)