28 Ekim 2012 Pazar

Alix Avien 232

Merhaba :)

Şu sıralar resmen Alix Avien ojelerine taktım başka oje süremez oldum bir kaç gün artık uzak durmayı düşünüyorum başka ojelere yönelmeyi düşünüyorum :)
Alix Avien ojelerini bilmeyen yoktur yapısı,kuruması vs. hakkında bilgi vermeme gerek var mı bilmiyorum ama kullandığım Alix Avien ojeleri arasından bu oje diğerlerinden daha hızlı kurudu ve bozmama fırsat bırakmadı :)






Ojenin rengi fotoğraflarda gayet net.Zor bir renk değil ve fotoğrafta rengini net bir şekilde gösteriyor.Bu arada fotoğraflarımın hepsini flashlı olarak çekiyorum. Ama flashsız da çektim. Flashsız çekince daha soft,nude tonlarda görünüyor ama oje ışıltılı gümüş ve dore karışımında bir tonda.Yoğun simli bir yapısı var ama simler çok minik minik olduğu için yoğun ışıltılı diyorum.Diğer simli son kat ojeleri gibi değil yani. Tek kat sürümde hafif bir ton oluyor tırnağınızda. Ben tabiiki rengini yoğun olarak uygulamayı sevdiğim için 2 kat sürdüm. Ben şişesindeki rengi beğenip alıyorum ve tırnağımda da şişede gördüğüm rengi görmek istiyorum ve ona göre sürüyorum.Siz tercihinize göre uygulayabilirsiniz.

Bu renkte yine şişesindeki renge vurularak aldığım ojelerden. Aranızda kullanan var mı bilmiyorum ama sizde düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim :) Henüz kullanmayanlar varsa da mutlaka deneyin derim. Unutmayın 232 nolu oje ;) Aklınızda bulunsun Alix Avien standı gördüğünüzde mutlaka yakından bakın ve hemen sepete atacağınıza inanıyorum :)

Daha fazla bıdı bıdı yapmıyorum sizi görsellerle baş başa bırakıyorum :)















Işıltılı bir pazar geçirmek dileğiyle,sevgiler :)

4 yorum:

  1. Aaa bugün bende bu ojeyi sürdüm ama farklı bir şekil yaptım bakmak istersen linki aşağıda :)

    http://kozmetikaynasi.blogspot.com/2012/10/bugun-ne-surdum_28.html

    YanıtlaSil
  2. ne güzel denk gelmiş ya, hemen bakıyorummmm :)

    YanıtlaSil
  3. rengine bayıldım , tırnaklarına da çopçok yakışmış ;)
    blogunu da izlemeye alıyorum izninle ;)

    YanıtlaSil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)