19 Ekim 2012 Cuma

2013 Yaka Kolleksiyonu

Herkese Merhabaaaa! :)

2013 kış sezonunda,beyaz renk gömleklerinizle sade tişörtlerinizle şahane bir görünüm yakalamak için şık yaka aksesuarları kullanabilirsiniz. Bu sayede hem daha zarif hem de daha çekici bir görünüme sahip olabilirsiniz. Şıkır şıkır,tüylü,zımbalı yepyeni modellerle kışın yakamızdan düşmeyecek! 
Yaka kolyelerini çok seviyorum kış sezonuna uygun modeller arasından tercihim tabi ki zımba detaylı olanlar. Şu sıralar zımba aşkına tutuldum her defasında zımba zımba deyip duruyorum :) 
Yakalarda da zımba detayına bayılıyorum.

Sezona uygun tüylü modellerde görünüm açısından güzel ama boynumda tüylerle ne kadar rahat olabilirim bilemiyorum kaşınıp dururum yahuu :)

En iyisi ben tüylü modellerden uzak durayım şıkır şıkır taşlı ve zımbalılar tam bana göre :)














Sizde beğendiniz mi?
Hepsi birbirinden cici değil mi?
Ben hepsine bayıldıııııım :)



2 yorum:

  1. Zımbalılar müthiş, yaka furyasını biliyorumda bu tarzı hiç görmemiştim, bayıldım özellikle pembe deri zımbalı, siyah deri zımbalı modellere bayıldım. Tüylülerden pek hoşlaşmadım ben de zımbalılara koşayım madem :D
    Hiç aklıma gelmemişti yaa yakalar hep incili mincili pek ısınamamıştım ama yaka fikrine ısındım şimdi şu an bu postu görünce teşekkür ettik :D

    YanıtlaSil
  2. bende şu sıralar zımba deliliği başladı zımbalı olan her şeye koşuyorum:) size de yakaları sevdirdiysem ne mutlu bana :)

    YanıtlaSil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)