3 Nisan 2018 Salı

Online Giyim Alışverişi // Giyiver.com

Herkese merhaba, mutlu haftalar. Bugün sizlere kısa bir süre önce yaptığım online giyim alışverişimden bahsetmek istiyorum. Sık sık online alışveriş yaptığım için fırsat buldukça alışveriş yazılarına yer vermek istiyorum. Çünkü alışveriş yazılarını okumayı seviyorum siz de sever misiniz? düşüncenizi benimle paylaşırsanız sevinirim.

Giyiver.com 'dan yaptığım alışverişim ertesi gün kargoya verildi ve diğer gün elime ulaştı. Çok çok hızlı elime ulaşan bir alışveriş oldu. Alışverişin onaylanması, kargoya verilmesi ve tamamlanmasıyla ilgili aşamalarda mail ile bilgilendiriliyorsunuz. Bu benim için çok önemli...

ve gelelim seçtiklerime... 
Öncelikle sitedeki görselleri göstermek istedim. Zaten aşağıya indikçe ürünlerin gerçek görüntülerini göreceksiniz :))




Giyiver.com'dan bu üç ürünü seçtim. Bu havalarda en çok gömlek giymeyi seviyorum. Beyaz gömlek, açık pembe bluz ve bu yıl çok moda olan kareli pantolon.

Ürün görsellerine tıklayarak siteye gidebilir, satın alabilirsiniz.








Seçtiğim ürünler oldukça uygun fiyatlı ve fiyatlarına göre ürünlerin kalitesi gayet iyi. 



İnci severler burayaaa!!! :))

İlk olarak en çok beğendiğim görür görmez benim olmalı dediğim inci detaylı gömleği göstermek istiyorum. Son dönemde inci detaylı kıyafetler, ayakkabılar, çantalar birçok aksesuarlar popüler oldu açıkçası bu modaya en çok sevinenlerden biri benim :) Çünkü inci detayına bayılıyorum. Çok şık bir detay...

Ben S beden giyiyorum. Bu gömleği de S beden seçtim ve tam oldu.

Gömleğin kol detayı bu şekilde. Karpuz kol diye geçiyor ama aşırı geniş ve büyük durmuyor. Bu şekilde kollarında minik minik zarif inciler bulunuyor.



Diğer seçtiğim ürün ise bu uçuk pembe rengindeki bluz :) Pembe dışında 2 rengi daha mevcut. 
Omuzlara inen lastikli bir yakası var. Bunda da tercihim S beden oldu.Omuzlar tam oturdu geniş ya da dar olmadı tam oldu alt kısım ise gömlek gibi geniş bir model.


Bluzun kol detayı ise bu şekilde. Omuzdan aşağıda doğru açık ve alt kısımdan bağlanıyor. Bu bluz benim için tam da hafta sonu giymelik :) Salaş yırtık bir jean ile birlikte giyildiğini ve sahil kenarında yürüyüş yaparken hayal edin :) ne güzel olur değil mi? :)) Havalar da ısınıyor rahatlıkla o şekilde giyinebiliriz...




ve seçtiğim son parça kareli pantolon. Bu yıl kareli deseni dış giyimde hatta ayakkabılarda bile görür olduk. Daha önceden bu tarz bir pantolon modeli giymediğim için denemek istedim. ve kareli pantolonun içinde sarı çizgiler olanını seçtim. Sanırım bir de kırmızı olanı vardı ama benim tercihim bu oldu. 


Pantolonun beli lastikli, düğmesiz ve yanlarında bu şekilde siyah şerit detayı var. Ayrıca kumaşı ne çok ince ne de kalın tam da bu mevsimde giymeye uygun.


Paçası, cep detayı ve önünde pili detayı olan bir model.



Hem spor hem de şık bir model. Spor ayakkabılarla rahat bir kombin yapılırken topuklularla daha klasik bir görünüm elde edilebilir.

Benim alışverişim bu şekildeydi. Oldukça güvenilir,sorunsuz ve çabuk ulaşan bir alışveriş oldu. Siz de Giyiver.com'dan alışveriş yapmak istiyorsanız tavsiye ederim. Zaman zaman kıyafetlerin üstümde duruşunu instagram hesabımdan paylaşıyorum. O yüzden beni oradan takip etmeyi unutmayın. Kullanıcı adım @tugceninkalemindenblog buraya link bırakıyorum. Tıklayarak kolayca takibe alabilirsiniz... 

Daha çok alışveriş yazısı görmek istiyorsanız yorumunuzu bekliyorum.

Hoşçakalın, sevgiler.


3 yorum:

  1. Alışveriş yazılarını severim. Güzel fikir oluyor bizlere de. Ben de blogumda arada bir alışveriş yazıları yayınlıyorum. Bu arada pembe bluz çok güzelmiş. İyi günlerde kullanmanızı dilerim.

    YanıtlaSil
  2. pantolunun benzeri bende de var çok rahat oluyor güle güle giy hepsini :)

    YanıtlaSil
  3. çok şık seçimler canım güle güle giy :)

    YanıtlaSil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)