25 Temmuz 2017 Salı

Sezonun En Trend Güneş Gözlüklerini Kullanın!


Erkek, kadın ve çocuk kategorilerine göre değişiklik gösteren gözlük modelleri, her sezon moda trendlerine göre çeşitlenmeye devam ediyor. Özellikle yaz aylarının vazgeçilmez aksesuarı olarak kullanılan gözlük seçenekleri, Atasun Optik avantajları ile daha cazip imkanlar dahilinde satışa sunuluyor. Bütçenize hitap eden cazip ürünleri incelemek için siz de online siteyi ziyaret edebilir ve içerisinden zevkinize hitap bir seçimde bulunabilirsiniz.



Türkiye'nin Süper Markası Atasun Optik
Dünyanın köklü optik markalarından olan Atasun, gerek güler yüzlü hizmet politikası gerek seçkin ürün çemberi gerekse %100 müşteri memnuniyeti ile her geçen gün başarılı işlere imza atmaya devam ediyor. Üstelik tüm ürün grupları 2 yıl garantili olarak satışa sunuluyor. İster yenilikçi ürünlere göz atabilir isterse de outlet çemberinden seçim yapabilirsiniz. 
Yüz ve Göz Şeklinize Göre Gözlük Belirleyin!


Atasun Optik ürün çemberinde her yüz tipine uygun modellere yer veriliyor. Yuvarlak, kare, oval ve üçgen yüz şekilleri arasından seçim yaparak kolayca gözlüğünüzü belirleyebilirsiniz. Aynalı cam seçenekleri içerisinden ürün beğenebilir, online ortamda güvenli bir alışveriş yapabilirsiniz. 



Aldığınız ürünleri 14 gün boyunca iade edebilir, 30 güne varan sürelerde de değişimini sağlayabilirsiniz. Üstelik peşin fiyatına 9 taksit avantajları ile sahip olabilmeniz mümkün. Tek yapmanız gereken online siteye üye olmak. Üyelik sonrası her yeni müşteriye %30'a varan indirim kuponu da hediye ediliyor.
Kampanyalı alışveriş yapabileceğiniz online platform üzerinden siz de beğendiğiniz gözlük modeline kolayca ulaşabilirsiniz. Aldığınız ürünlerin tüm temizlik ve bakımları, ömür boyu ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. Türkiye'nin her yerinde şeffaf fiyatlandırma politikası gözetiliyor. Böylelikle tüm alışveriş noktalarından aynı fiyat ile kolayca sahip olabilirsiniz. 



Site üzerinde Ray Ban, LacosteTom Ford, OsseSeen ve heritage gibi markalara ait pek çok modeller varlık gösteriyor. 2 yıl garantili orijinal gözlük alabilmenin keyfine siz de Atasun ile varmaya ne dersiniz? Online site üzerinde kampanyalı ürün seçeneklerini  ve seçkin ödeme imkanlarını bir arada değerlendirebilirsiniz. Dilerseniz outlet kategorisine göz atarak zevkinize hitap eden güzel bir model tercih edebilirsiniz. 


2 yorum:

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)