1 Mayıs 2017 Pazartesi

Hamilton Everyday Face Spf50 Yüz için Güneş Koruyucu Krem

Merhaba
Yaz yaklaşıyor ve havanın ısınmasıyla yüksek güneş koruma faktörü içeren kremlere yönelme zamanı geldiği için yeni keşfettiğim güneş kremimden bahsetmek istiyorum. Özellikle benim gibi akneye meyilli bir cildiniz varsa ve güneş kremi arayışındaysanız Hamilton güneş kremlerini denemenizi öneririm.



Hamilton ürünlerini eczanelerde ve online dermokozmetik satış sitelerinde bulabilirsiniz.




Tüm cilt tipleri için uygun ancak özellikle Yağlı ve Akneye meyilli ciltlerin severek kullanacağı bir krem. SPF 50 ile cildi güneşin zararlı ışınlarından koruyor, nemlendiriyor ve en önemlisi mat bir görünüm sağlıyor. Üstelik makyaj altına baz olarak kullanmak için de uygun. 



Diğer güneş kremleri gibi beyaz kalıntı bırakmıyor. İnce bir yapısı var ve cilt tarafından kolayca emiliyor. Mat bir bitiş sağladığı için yağlı ciltlerin parlama sorununu ortadan kaldırıyor.



Hafif renkli bir ürün ama kapatıcılık özelliği yok diğer kremler gibi beyaz değil çok açık somonumsu bir rengi var ve bu renk ciltte bütünleşince belli olmuyor. 



Cilt tipim karma ama akneye meyilli olduğundan memnun kaldığım bir ürün oldu. Çünkü genelde güneş kremlerinde yaşadığım en büyük sorun cildimde sivilcelenme olmasıydı. Bu ürün akneye meyilli ciltler için uygun olduğundan favorim oldu...

Ben her sabah kullanıyorum. Her 4 saatte bir yenilenebilir.

Porları tıkamaz, akne ve komedona neden olmaz, içeriğinde Aloe Vera ve E vitamini cilde nem sağlıyor, yağlı bir his bırakmıyor.


PABA, lanolin ve parfüm içermiyor.


Sevgiler

4 yorum:

  1. Eline sağlık canım. Elimdeki ürünler bitince almayı düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım memnun kalacağını düşünüyorum:) sevgiler

      Sil
  2. Ben geçen sene seyahat boyunu çok severek kullanmıştım. Bu sene farklı markalar deniyorum; ama, Hamilton'a geri dönebilirim :) Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)