3 Mayıs 2017 Çarşamba

Günün Ojesi / Kalyon ~ 216

Herkese merhaba 

Ojemin rengine karar vermiş ancak mat mı yoksa glitter ojeyle mi sürmeye karar veremediğim bir anda hem mat, hem glitter hem de parlak kullanma kararı aldım :)))  ama sonucu çok sevdim :)




Öncelikle Kalyon ~ 216 numaralı rengi sürdüm ve kuruması için Kalyon oje kurutucu spreyi kullandım. 



Bu kurutucuyu uzun zamandır kullanıyorum zaten bitmesine de az kaldı. Süper kesinlikle alınması gereken bir ürün değil. Evet ojeyi kurutuyor ama parmaklar çok fazla yağlanıyor ve emilmesi zor oluyor. Kurutucuyu sıktıktan sonra oje kuruyunca emilmesi zor olan yağları elime sürerek emilmesini sağlıyorum.

Daha sonra iki parmağıma Kalyon matlaştırıcı ürünü kullandım. Bu ürünü çok seviyorum gayet güzel kullanışlı. Mat ojeler genelde sınırlı renklerde olduğu için matlaştırıcı ojeler kullanışlı oluyor. İstediğiniz rengin üzerine sürüp matlaştırabiliyorsunuz. Açıkçası başka markaların matlaştırıcı ürününü kullanmadığım için kıyaslama yapamıyorum ama işini güzel yapıyor :) yalnız bu ürünü kullanırken dikkat edilmesi gereken tek kat uygulamak gerekiyor birden fazla uygulama yapınca kötü görünüyor. Yani birden fazla uygularsam daha mat olur diye düşünmeyin ojenin görünümü bozuluyor ve çizgilenme oluyor.



Lafı daha fazla uzatmak istemiyorum son olarak Flormar'ın glitter(GL09) ojelerinden yüzük parmağımdaki tırnağı süsledim ve sonuç bu şekilde:) Çok sevdim, siz nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi bekliyorum...




Sevgiler

6 yorum:

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)