1 Mayıs 2017 Pazartesi

Essi Güzellik Nişantaşı Şubesinde 4 Mevsim Kurutma Lazer Lansmanı

Herkese merhaba,

Geçen gün Essi Güzellik Nişantaşı şubesindeydik. Sevgili Fatma Hanım, Tarçın Events in davetiyle birbirinden değerli bloggerlarla bir araya geldik. Kurutma lazer epilasyon hakkında bilgiler aldık ve ardından cilt bakımı yapıldı. Cilt bakımıyla ilgili detayları diğer yazımda paylaşacağım.





Ortam çok güzel ve çalışanlar ilgiliydi. 


Epilasyon öncelikle kadınların ilgisini çeken bir uygulama ama erkeklerin de ihtiyacı olan bir uygulama olduğundan, Essi'nin bir de erkeklere özel şubesi yakın zamanda açılacak. Onun da haberini şimdiden vereyim :) 


Epilasyonda son teknoloji 4 Mevsim Kurutma Lazer. Yazın uygulama yapamama derdi yok her mevsim uygulamanıza ara vermeden yapılabiliyor.



Kurutma lazer epilasyon teknolojisi nedir?

Eski teknolojili cihazlarda enerji bir anda deriye kontrolsüz olarak iletilirdi. Deriye iletilen enerji kıl kökünü yakar ve deriye de zarar verirdi.

Kurutma lazer epilasyonda, patentli süper epilasyon teknolojisi sayesinde bu enerji parçalara bölünürken, cilt yüzeyi de soğutularak kontrollü bir epilasyon işlemi sağlanıyor. Böylece kıl kökünü adeta kurutuyor ve cilt zarar görmüyor. 



Uygulama Alma Beauty Remove cihazıyla yapılıyor. 



Alma Beauty Remove, Kurutma lazer cihazı üretici tarafından geliştirilen bu teknolojide lazer ışınının gönderildiği aplikatörün uç kısmı 4 derecede sabit tutuluyor. Uygulama sırasında atış yapılan bölgeye lokal anestezi etkisi yapıyor. Bu özellik kişinin ısıyı ve acıyı hissetmemesini sağlıyor. Bu şekilde kurutma lazer epilasyon yaz aylarında da rahatlıkla yapılmasını sağlıyor.  

Daha fazla bilgi almak için Alma Beauty Remove sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Essi Güzellikte yapılan Kurutma Lazerle ilgili bilgi almak için ise buradan ulaşabilirsiniz.



Epilasyon uygulaması için güvenli bir yer arıyorsanız rahatlıkla önerebilirim. 


Sevgiler

2 yorum:

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)