30 Ekim 2016 Pazar

#SonbaharGuzellikBulusmasi

Merhaba, Mutlu Pazarlar
15 Ekim Cumartesi günü kuzenim Sinem'in(@sinemleguzellik) #SonbaharGuzellikBulusmasi etkinliğindeydim. Etkinlik Maltepe Palace Cafede gerçekleşti. Bizi hem ağırlayıp hem de etkinliğe yakışır pastamızı hazırlamışlardı. Gelen bütün herkes pastayı çok beğendi. Gerçekten çok lezzetliydi :) Bir kez daha Maltepe Palace Cafe çalışanlarına teşekkür ediyorum.



Birbirinden değerli sponsorların hediyeleriyle dolu dolu evlerimize döndük.




O gün yanımızda olan değerli sponsorlarımızdan Lotis Pharma ekibinden Bahar hanım bizlere güzel bir paket hazırlamışlardı çok güzel sürpriz oldu. Marka ve ürünleri hakkında bilgiler verdiler.



Katıldığım diğer etkinliklerde de bizleri yalnız bırakmayan Gamze hanım Revox Şampuan ve saç kremlerinden hediye ederek bizleri yalnız bırakmadı. :) Ayrıca yeni çıkacak olan şampuanlarını da ilk olarak bizlere gösterdi. Jel yapıdaki şampuanı oldukça merak ettim :)



Hepimizin görünce çok çok mutlu olduğu adeta gözlerimizi güldüren hediyelerden biri de Sarı Tezgah'ın bizlere hazırladığı muhteşem teraryumlar :)



Özenle hazırlanan teraryumlara hepimiz bayıldık. İnanılmaz güzeller odamın en güzel köşesinde yerini aldı bile. Tekrar tekrar kocaman teşekkür ederim. :)



Son olarak günümüzü tatlandıran minnoş kurabiyelerimizden bahsetmek istiyorum. Evet itiraf ediyorum henüz yemedim yemeye kıyamadım :)



İsimlerimize özel hazırlanan ve kalpli  içinde rengarenk bonibonlar olan kurabiyeye bayıldım! Bu güzellikler @cancanlarkurabiye nin elinden :) Harika görünüyorlar değil mi? Ben ve diğer arkadaşlar kurabiyeleri çok çok beğendik :)


Güzel geçen, keyif aldığım bir etkinlikti. Daha önceden tanımadığım kişilerle bir araya gelmek çok keyifliydi. Birbirimizi tanıdık ve güzel bir sohbet ortamımız oldu. Yeniden farklı bir etkinlikte bir araya gelmeyi umuyorum.


Etkinlikte emeği geçen herkese ve tüm sponsorlarımıza çok çok teşekkür ederim. Bir sonraki yazımda sponsorlarımızdan gelen hediyeleri paylaşacağım.



Sevgiler

6 yorum:

  1. Teraryumlara ben de bayıldım!! Hepsini güle güle kullan Tuğçe'cim, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha güzeli senin olsun canım çok teşekkürler :)

      Sil
  2. teraryumlar harikaymış güle güle kullan hepsini :-))

    YanıtlaSil
  3. Güzel günlerde kullan Tuğçe'ciğim hepsini . Ben de İstanbul'dayım artık sizlerle tanışmayı cok isterim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harika :) Tanışmayı çok isterim ayrıca etkinlik olması şart değil:) Çok teşekkür ederim

      Sil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)