20 Ağustos 2016 Cumartesi

Physicians Formula Ultra Besleyici Argan Yağı

Merhabalar

Bugün blogumun konusu ışıl ışıl besleyici argan yağı. 



Physicians Formula ürünlerinin öncelikle ambalaj ve ürün görünümleriyle kalbimizi çaldığı bir gerçek :) Işıltılı ürünlere bayılıyorum. Eminim benim gibi birçok kişi bu ürünün görünümünden etkilenecektir.
Ayrıca makyaj masasında da çok şık görünüm sağlıyor.



Physicians Formula Ultra Besleyici Argan Yağı; Saç, yüz, vücut ve tırnak bakımında kullanılabilen bir ürün. Doğal bir kokusu var ama beni rahatsız etmedi.



Hafif bir yapısı var. Diğer yağlar gibi yağlı bir his bırakmıyor ciltte kolay emilen bir ürün. Günlük nemlendirici kreminizin içine 1-2 damla damlatarak kullanabilirsiniz. Hatta fondöteninize de ekleyerek kullanabilirsiniz. Cilde tek olarak uygulayınca cildi yumuşatıyor hafif ışıltılı bir görünüm kazandırıyor. Makyaj öncesinde de iyi bir baz görevi görüyor.

Fotoğrafta ise yağ içermeyen mat fondötenime 2 damla damlatarak kullandım. Sonuç inanılmaz başarılı. Aydınlık ve sağlıklı parlayan bir cilt elde ediyorsunuz. Mutlaka fondöteninizle karıştırıp kullanmanızı öneririm.



Vücudunuzdaki kuruyan bölgelere ve tırnak etlerinize masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Ayrıca bronz tende dekolte bölgesine uygulayınca çok hoş bir görünüm elde ediliyor :)







Bir de duş sonrası ya da denizden çıktıktan sonra nemli saç uçlarınıza uygulamanızı öneririm. Hem kurumayı önleyip nem sağlıyor hem de hafif ışıltılı bir görünüm sağlıyor.


Severek kullandığım bu ürünü denemenizi tavsiye ederim. Physicians Formula ürünlerini eczanelerde ve dermokozmetik satış sitelerinde bulabilirsiniz.


Sevgiler

2 yorum:

  1. Yazın böyle ışıltılı ürünleri kullanmaya bayılıyorum! Gelecek sene için aklımda olacak, sevgiler!

    YanıtlaSil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)