17 Ağustos 2016 Çarşamba

Physicians Formula Eye Booster Instant Lash Doll Lash ExtensionKit /Anında Kirpik Ekleyici Kit

Merhabalar 

Bugün Physicians Formulanın ilginç bulduğum kirpik ekleyici kitinden bahsedeceğim.




Aslında ürün ilk elime geçtiğinde özellikle kirpik takmakta zorlanan kişiler için yararlı olacağını düşünmüştüm.



Kit içinde maskara ve kirpik tozu bulunuyor. Bir zamanlar kadife tozuyla tırnak süslemesi yaptığımız gibi şimdi de kirpik tozuyla daha dolgun daha uzun kirpikler elde ediyoruz.











Bu maskara diğer maskaralardan farklı olarak daha sıvı yapıda. Fırçayı çıkarırken bile bolca maskara gelebiliyor. Ben uygulamadan önce fırçanın ucunda yoğunlaşan maskarayı temizleyip sürüyorum.



Kirpik tozu





İlk olarak maskaramızı uyguluyoruz. Ardından maskara kurumadan kirpik tozunu uyguluyoruz. Kirpik tozunu sabitlemek için tekrar maskara uyguluyoruz.



İstediğiniz uzunluk ve dolgunluğu elde etmek için birkaç kat kirpik tozu ve maskara uygulayabilirsiniz.



Ben tek kat uyguladım. Bu görünüm benim için yeterli :)

Yalnız önce göz makyajınızı yapıp daha sonra ten makyajınızı tamamlamanızı öneririm. Kirpik tozu ve maskara uygularken gözaltına ve yanaklarınıza kirpik tozu dökülebiliyor temizledikten sonra ten makyajınızı yapmalısınız :)
Bir de gün içinde dökülme olabiliyor dikkat etmenizi öneririm. :)

Uğraştırıcı bir ürün değil. Normal maskaralarla elde edemediğiniz sonucu bu ürünle elde edebilirsiniz.
Kolay bir uygulama olduğunu düşünüyorum ancak yoğun kirpik takmış görüntüsü yaratmıyor. Gayet doğal ama yoğun görünen kirpikler elde ediyorsunuz. Özellikle kısa ve seyrek kirpiklere sahip olanlar bu kiti çok sevecektir. 




Sevgiler

7 yorum:

  1. Benim en merak ettiğim ürünlerden biriydi yazınla birlikte tekrar aklıma düştü. Aslında bu ürünün orjinal markası oldukça etkili taklitleri için bu kadarı normal :) Gün içerisinde dökülme olması biraz düşünürdü ama ellerine sağlık güzel bir yazı olmuş.
    Bu arada internette fiyatlar oldukça değişken sen ne kadara aldın öğrenebilir miyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim:) Gün içinde dökülme oluyor ama makyaj fırçasıyla kolayca temizleniyor. Denemem için gönderildi maalesef ürünün fiyatını bilmiyorum.

      Sil
  2. ben de kullanıyorum bunu çok başarılı ama sürdükten sonra bir süre gözümü kaşındırıyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de başarılı buldum. Kirpik tozundan mı kaynaklanıyor acaba.. Lens kullandığım için kaşınma batma gibi sorunlar yaşarım diye düşünmüştüm ama öyle bir sorun yaşamadım.

      Sil
  3. Ben de kullanıyorum bu kiti ve çok beğendim. Zaten takma kirpik kullanacağım zaman da yoğun olanları değil, tekli olanları yalnızca gözümün dış kısmına doğru kullanmayı tercih ediyorum. Bu rimelle o zahmet de ortadan kalktı :) Dökülme ile ilgili yorumlarına katılıyorum, tek iyi yanı, dökülen kirpik tozlarının ufak bir hareketle bulaşmadan ve uğraştırmadan göz altından uzaklaştırılabilmesi :) Sevgiler canım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok beğendim gerçekten çok iyi düşünülmüş. Başarılı bir ürün. Aynen dökülme sorunu yaşansa bile makyaj fırçasıyla kolayca temizleniyor. Yorumun için çok teşekkürler :)

      Sil
  4. bayıldım bu kite şahane olmuş kirpikleriniz, kirpik tozunu hiç duymamıştım

    YanıtlaSil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)