29 Ağustos 2016 Pazartesi

Pastel Day Long Lipcolor / Likit Mat Rujlar 09~15~22

Merhabalar

Son dönemin popüler likit mat rujlarını ben de severek kullanıyorum. Hatta öyle alıştım ki kremsi ve parlak rujlara elim gitmez oldu. İlk denediğim mat rujlardan olan Pastel markasının likit mat rujlarından bahsedeceğim. Severek ve özenerek hazırladığım bir yazı oldu. Özellikle en sevdiğim ürünlerden bahsedeceğim zaman inanılmaz keyif alıyorum. Fotoğraflarını çekmek bile inanılmaz keyif veriyor :) Yani sizi bol bol ürün fotoğrafı bekliyor :)



Haydi o zaman başlayalım! 



İşte elimdeki Pastel güzellikleri!



Elimdeki renkler ise capcanlı kırmızı tonuyla 09 numaralı rengi, en popüler renklerden olan 15 numaralı harika kahverengi ve 22 numaralı rengi favorim.



Kolay sürümü ve kalıcılığıyla severek kullandığım rujlar. Pigmentasyonu oldukça başarılı. 

Renklerin güzelliğine bir de yakından bakalım.


Pastel Day Long Lipcolor / Likit mat ruj 09





Pastel Day Long Lipcolor / Likit mat ruj 15




Pastel Day Long Lipcolor / Likit mat ruj 22




Likit mat rujlarda ilk denediğim markalardan biri Pastel. Bu seriyi inanılmaz beğeniyorum. Rujların kalıcılığı mükemmel ve seride birçok güzel renk bulunuyor. Hatta yaz döneminde sınırlı üretilen çok tatlı renkler bulunuyor bulduğunuz yerde kapın derim.



Benim severek kullandığım renkler arasından favoriniz var mı? Ya da önerdiğiniz renk varsa mutlaka yazmayı unutmayın! :)




Renkli Günler, Sevgiler...

9 yorum:

  1. Özellikle 09'un rengine bayıldımm

    YanıtlaSil
  2. Ben de çok severek kullanıyorum bu rujları 3-4 rengi var favorim 15 numara :)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel renkleri! Benim gözüm hala 20'de... ama elimde Sleek Birthday Suit varken almak istemiyorum; sanki çok benziyorlar gibi... 15 de çok güzelmiş! O da Golden Rose'un 11'ini andırıyor sanki, değil mi? Güle güle hepsini, öptüm çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de gözüm 20 numarada ama haklısın sleek ile renkleri çok yakın bitince alırsın. Çok teşekkür ederim nazik yorumun için ben de kocaman öpüyorum, sevgiler :)

      Sil
  4. 09 numara kesinlikle favori kırmızım oldu, piyasadaki yerli yabancı farketmeksizin en başarılı kırmızılardan biri! 22 numarada ise gözümün kaldığı bir renk, şimdiye kadar yaz geçsin diye kendimi oyaladım ama sonbahar kapıda olduğuna göre koşarak alıcam gibi. Siz de güzel günlerde kullanın.
    Blogumuza bekleriz!
    Sevgiler.
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle yapısı ve rengi muhteşem gerçekten! Benim de severek kullandığım bir kırmızı. 22 numara da çok farklı ve iddialı renklerden söylediğin gibi sonbahara ve kışa yakışır bir renk :)

      Sil
  5. Çok iyi ürünler. Takipteyim bloguma beklerim. Sevgiler

    YanıtlaSil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)