17 Mart 2016 Perşembe

Sağlıklı Lezzetler


DAHA SAĞLIKLISI YOK
sagliklilezzetler.com


EN SAĞLIKLISI, BİR TIKLA
SAĞLIKLI BESLENİP KİLO VERMEK
HEM LEZZETLİ, HEM ÇOK KOLAY

Kilo vermek, sağlıklı ve lezzetli beslenmek hiç bu kadar kolay ve zahmetsiz olmamıştı. Sağlıklı Yaşam Akademisi markası sagliklilezzetler.com,  sağlığına düşkün ama lezzetli yemeklerden de taviz vermeyen, kilosunu korumak veya kilo vererek daha sağlıklı olmak isteyenler için hazır.

Evinizin mutfağında bir şefin ve bir diyetisyenin sizin için her öğününüzü hazırladığını düşünün... Yemeklerin malzemelerini arka bahçenizden en iyilerinden tek tek seçtiklerini... Üstelik bu mutfağın uluslararası standartlarda denetlendiğini ve tescilli bir mutfak olduğunu...İşte sagliklilezzetler.com, bu kadar doğal ve güvenli yemekleri sizin için hazırlayıp kapınıza getiriyor.

Acıbadem Üniversitesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Murat Baş ve ekibinin hazırladığı, enerji ve besin değerlerinin hesaplandığı menüler, size özel olarak pişiriliyor ve her sabah size e-posta ile gönderiliyor. Böylece gün boyu ne yiyeceğinizi, ne kadar enerji(kalori) alacağınızı biliyorsunuz. sagliklilezzetler.com'un bütün lezzetleri doğal... Etler, kendi çiftliklerinden, ekmekler kendi fırınlarından ve sebzeler kendi tarlalarından özenle seçilip pişiriliyor.

Instagram https://www.instagram.com/sagliklilezztlr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)