28 Ocak 2014 Salı

Rossmann Mağaza Turu // Alışveriş ***

Merhabalar!

Instagram hesabımı takip edenler dün kızlarla Rossmann mağaza turu yaptığımızı görmüşlerdir. Bugün ise detayları paylaşacağım. Öncelikle buluşmayı düzenleyen Rossmann Eğitmeni Melek Hanım'a çok teşekkür ederiz. Melek Hanım ile blogger buluşmamızda tanışmıştık. Mağaza turuna gelen arkadaşlar;


Buluşma saatinde mağazaya yetiştim ve Selin (Beauty By Syln) oradaydı. Daha sonra diğer arkadaşlarda geldi. Melek Hanım ile cafede oturup kahvelerimizi içerken çok hoş bir sohbet ortamımız oldu.


Cafeden kalkarken Selin (Seregon's World) aramıza katıldı ve Rossmann Mağazasına geçtik. Mağazada Melek Hanım ürünler hakkında bilgiler vermeye başladı ve o sırada Meryem (Yar Bana Bir Eğlence) sürpriz yaptı ve sınavdan çıkıp geldi :) 


Bu arada mağaza müdürü Bora Bey ile tanıştık :) Çok memnun olduk :)





Mağaza çok büyüktü ve bir sürü marka vardı ama biz Rossmann'a ait markalara yöneldik. Raflar arasında bol bol gezindik :)





Mağazada hem alışveriş yaptık hem de eğlenceli dakikalar geçirdik. Daha önce Rossmann mağazasına gitmemiştim,alışveriş yapma fırsatım olmamıştı ve fırsat bu fırsat sepetimi doldurdum :)) 







Bizim için alışverişimize özel indirim kuponu hazırlamışlardı. 



Tabii ki hemen kullandım. :)

Bizi ağırladıkları için öncelikle Melek Hanım'a,Bora Bey'e ve Rossmann ekibine çoook teşekkür ederiz...

Alışverişimizi tamamladıktan sonra kızlarla Mc Donald's a gittik yemek yedik,sohbet ettik,güldük eğlendik :) sonra diğer mağazaları gezdik ve döndük. Dönüşte ise hep birlikte metroya bindik ve metrodan inerken ben neredeyse içeride kalıyordum kapı kapanırken son anda kızlar yakaladı beni :)) çok komik anlar yaşadık :)))


Kızlarla tekrar bir arada olmak çok keyifliydi. Umarım tekrardan bir araya geliriz. :)


Alışverişim ise bu kadardı. Görüldüğü üzere kozmetik yok ihtiyaç alışverişi oldu diyebilirim. :) Saç boyası ise annemin Melek Hanım'ın önerisiydi. :)






Renkli Günler
Sevgiler...

8 yorum:

  1. Çok güzel etkinlikmiş.
    O Rival de Loop standı yok mu, ah kurcalıyasım geliyor...

    YanıtlaSil
  2. canım ne güzel bir gün geçirmişsiniz , gelebilmeyi çok istedim ama kısmet olmadı.

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir etkinlikmiş ya bayıldım yine. :)

    YanıtlaSil
  4. Böyle bir etkinlikte bulunmak benim için çok keyifliydi. Bunu tekrarlamalıyız Tuğçecim :*

    YanıtlaSil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)