14 Aralık 2013 Cumartesi

Solait Mattifying Face Sun Fluid 50 SPF // Güneş Kremi

Merhabalar!

Şu soğukta güneş kremi de nereden çıktı?! demeyin.:) Belki benim gibi sıcak yaz günlerini özleyenler vardır. :)
Biliyorum, şu soğuk günlerde güneş kremi yazısı okumak hiç hoş gelmeyecektir ama yaz için uygun bir alternatif olabileceğinden,aklınızda bulunsun diye paylaşmak istedim. :) Ayrıca sadece yaz aylarında değil bu havalarda bile düşük koruma faktörü içeren ürünler kullanmakta fayda var.


Yaklaşık 3-4 Ay önce Watsons tarafından Yenilik Paketi gelmişti. Bu kremde o paketten çıkmıştı. İlk defa kullanma şansı bulduğum bir marka. 


Yazın sürekli bu kremi kullandım.Yapısını sevdiğimi söyleyebilirim. Yumuşak bir kıvamı var ve cilde kolay yayılıyor. Bazı güneş kremleri cilde beyaz lekeler bırakır,bu krem beyaz lekeler bırakmıyor ama cilt rengini çok hafif açtığını gözlemledim. Ama bu benim için hiç sorun olmadı çünkü abartılı değil dediğim gibi çok hafif bir açılma oluyor. 


50 SPF içeriyor, UVA ve UVB ışınlarından korumaya yardımcı oluyor.

Matlaştırma özelliği olduğunu vaat ediyor ama tam anlamıyla matlaştırdığını söylemek doğru olmaz. Ancak diğer kremlere göre daha az parlama yaptığını söyleyebilirim.Cilt tipim karma,yağlı ciltlerde parlama olacağını düşünüyorum.


Cruelty-Free,Leaping Bunny sertifikalı oluşu beni oldukça etkiledi diyebilirim. Çünkü böyle uygun fiyata Cruelty-Free marka bulmak mümkün değil. Bence başarılı ve yaz aylarının büyük kurtarıcısı. 


Karma ve hassas bir cilde sahibim.Yaklaşık 3-4 ay kullandım. Cildim herhangi bir reaksiyon göstermedi. Özellikle belirtmek istiyorum ''sivilcelenme'' olmadı. :) Bu benim için harika bir şey! :) Denemediyseniz tavsiye ederim. Uygun fiyatlı ve başarılı bir ürün.





Teşekkürler Watsons!


Sevgiler!

3 yorum:

  1. Her mevsim güneş koruyucu ürünler kullanırım, hiç acımam! Sonradan cilt kanseri olacağıma...

    YanıtlaSil
  2. ben daha çok yazları sık kullanıyorum

    YanıtlaSil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)