11 Kasım 2013 Pazartesi

The Balm // Hot Mama Allık

Merhabalar!

Bugün sizlere herkesin bayıldığı ve hemen hemen her tene yakışan şeftali tonundaki allıktan bahsedeceğim. Aslında Hot Mama Allığı bilmeyen kalmadı. Neredeyse bütün bloglarda yazısı var ama bir ben yazmamıştım. Bu güzelliği birde benden dinleyin istedim. :) 


Öncelikle The Balm Hot Mama Allık yengemin bana hediyesi, fotoğraflarını çekmek için bekleyemedim ve  hemen kullandım. Kullanmaya başladığımdan beri elim sürekli buna gidiyor ve sık sık kullanıyorum. Vazgeçilmezlerim arasında!
Pigmentasyonu muhteşem! Fırçayı sürdüğüm an rengi ve ışıltısı olduğu gibi yüze geçiyor. Muhteşem bir şeftali


.  

Ayrıca The Balm'ın vintage görünümlü ve mıknatıslı paketlerini çok beğeniyorum. Biliyorum hep birlikte aynı fikirdeyiz. :) Gratis indirimlerinde aman kaçırmayın derim! Önümüzdeki indirimde The Balm'ın diğer allıklarına da sahip olmak istiyorum. Öneriniz var mı? Yorumunuzu esirgemeyin lütfen... :)



Renkli bir hafta geçirmeyi diliyorum,
Sevgiler...




11 yorum:

  1. önümüzdeki indirim ne zaman olur sence?

    YanıtlaSil
  2. Benimde ilk The Balm allığım Hot Mama. Kış ayları için özellikle çok hoş bir renk. Bir sonraki gratis indiriminde Frat Boy allığı almayı düşünüyorum ben. Hot Mama'dan sonra en güzel allığı o bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle :) Frat boy Balm Jovi palette olduğu için ekstra almam nedense çok fazla sevemedim:( Instainlerde aklım :)

      Sil
  3. Güle güle kullan bende çok severek kullanıyorum bunu :) Balm jovi palette ki frat boy' la orjinali arasında fark var canım bende palette ki halini beğenmedim oldukça pigmentsiz ve sert yapıda. Normal pakette ki versiyonu oldukça güzel :) instainlerden swiss dot da oldukça güzel ben çok severek kullanıyorum tavsiye ederim ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiiim:) Palet ile farklılık olacağını düşünmedim. O zaman bi şans verebilirim:) Acaba aydınlatıcıda da fark olabilir mi? Palettekini beğendim ama daha iyi sonuç veriyorsa alabilirim. Tavsiyelerin çook teşekkür ederim canım:*

      Sil
  4. Balmjovidekine benzetiyorum biraz bunun rengini,ama çok tatlı ve hoş bir renk beyaz tene çok yakışıyor.güle güle kullan tatlım sende güzel seçim.

    YanıtlaSil
  5. Balm jovi paletteki allık Frat Boy canım ama ikisi hem yapı olarak hemde renk açısından çok çok farklılar. Teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  6. Gule gule kullanin. Balm urunlerini www.pisilimisili.blogspot.com sayesinde tanimistim aslinda hiic bi fikrim yoktu nasil bir marka ne uretir diye. Su anda inanilmaz begenerek kullaniyorum. Gosterdigin allik cok guzel gozukuyot fakat elmacik kemiklerim cikik oldugu icin hic allik kullanmiyorum :) sevgilerimle

    YanıtlaSil
  7. Ben de bir ara takmıştım bu allığa ama almadım. Çok güzel bir renk ama benim yanak bölgemde akne izleri var çukurlar şeklinde, o yanar döner rengi çok kötü görünüyor yüzümde. Hot mamanın tek yakışmadığı insanım ben galiba :( Güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa evet izleri belli eder:( çok teşekkür ederim canım

      Sil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)