26 Haziran 2013 Çarşamba

Skin Blossom Temizleme Sütü

LilaKutu'nun Sobeleme etkinliğinden Skin Blossom Temizleme Sütü hediye olarak gelmişti. Geçen aydan beri kullanıyorum ve bahsetmek istedim. 

Skin Blossom Temizleme Sütünü denediniz mi?


Bildiğiniz gibi kuru bir cilde sahibim kışın kuru ciltle başa çıkmak daha zor oluyor ve havalar ısınmaya başladıkça cildimde kendine geliyor.Bu ürünü kış aylarında kullanmak daha faydalı olur diye düşünüyorum.

Nemlendirmesi tek kelimeyle harika! 

Gördüğünüz gibi pompalı bir başlığa sahip,kullanışı pratik. Yüzüme uygulayıp her yere gelecek şekilde masaj yapar gibi yayıyorum ve ardından duruluyorum. Nemlendiriyor,yumuşacık bebeksi bir his bırakıyor. 

Daha önceden de bahsetmiştim cildimin bazı bölgeleri kurudan karmaya dönük ve bu tarz nemlendirici ürünleri kullanmaya korkuyorum. Cildimi aşırı derece nemlendirip sivilcelenmeye neden olmaması için her gün kullanmıyorum hafta da bir yada iki defa kullanıyorum ve ciddi anlamda memnun kaldığım bir ürün. Bu yüzden şiddetle tavsiye ediyorum! :)

Ayrıca nemlendirme özelliğinin dışında cildi besliyor ve canlı bir görünüm kazandırıyor.


Skin Blossom ürünlerinden önerdiğiniz varsa belirtirseniz çok sevinirim. Bu markanın diğer ürünlerini de denemek isterim.


150 mllik bir ürün ve açıldıktan sonra kullanım ömrü 6 ay. 

Ödüllü organik temizleme sütü çok güçlü bir besleyicidir.Cildi temizler, makyajdan arındırarak nemsizlik ve gerilmeyi engeller. Cildinizi Badem yağı temizler, Glycerin pürüzsüzleştirir ve Aloe Vera yatıştırır. %92 organik içeriğe sahip ürün tüm cilt tipleri için uygundur.

'' SLS, SLES, ALS, Phylates, Parabens, Phenoxyethanol, DMDM, PEGS, Silikon, sentetik renklendiriciler & parfüm, Petrokimyasallar, Urea, DEA, MEA, TEA, GLYCOLS, GM  gibi zararlı kimyasallar içermez. ''

Uygulama şekli; Yüz ve boyun bölgesine sabah-akşam sürdükten sonra nemli bir pamuk veya suyla durulayın. 

Sabah cilde uyguladıktan sonra makyaj yaparken cildi tekrar nemlendirmek gerekmiyor. Nemlendirmesi ve verdiği nemli his yetiyor gerçekten. :) 

%92 Organik içeriğe sahip bir ürün ve başarısına göre fiyatının oldukça uygun olduğunu düşünüyorum.37 tl.
 Ürünü LilaKutu'dan inceleyebilirsiniz.


Aranızda Skin Blossom ürünlerini kullanan var mı?


Sevgiler...

2 yorum:

  1. iyi günlerde kullanın :) ben hiç denemedim skin blossom ürünlerini, benimde cildim karmadan yağlıya dönük

    YanıtlaSil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)