24 Haziran 2013 Pazartesi

Essence Stay All Day Long Lasting Eyeshadow *** 02 Glammy Goes To

Merhabalar!

Haftaya ve güne ışıl ışıl bir yazıyla başlamak istedim! 
Bugün sizlere daha önceden de burada bir başka renginden bahsetmiş olduğum Essence Stay All Day Long Lasting Eyeshadow - 02 Glammy Goes To renginden bahsedeceğim.




Daha önceden kremsi yapıda olan farlardan kullanmamıştım. Sevmeyeceğimi düşünüyordum ama elimin sık sık gittiği ürünler arasında yer almaya başladı bile! 


Günlük makyajımda hafif bir şekilde parmağımla uyguluyorum. Çok pratik buluyorum ve sür-çık diye adlandırıyorum :) Özel günlerde ise daha yoğun uygulayarak ışıl ışıl bakışlara sahip oluyorum!


Üstelik çok kalıcı! Beklemediğim kadar başarılı bir ürün. Dediğim gibi parmağımla uyguluyorum ve elimi yıkayınca bile zor geçiyor. Ayrıca topaklanma,çizgilenme yapmıyor. Benim severek kullandığım bir ürün oldu mutlaka denemenizi tavsiye ederim. Benim gibi kremsi farlardan hoşlanmadığınızı düşünüyorsanız denemeden karar vermeyin derim. Ön yargılı olmayın,deneyin mutlaka beğeneceksiniz! :)


Sevgiler...

Renkli,ışıl ışıl haftalar dilerim....


4 yorum:

  1. Ben de daha önce hiç krem far kullanmadım ama son zamanlarda bu ürünün ve Maybelline Color Tattoo'nun çok methini duydum. En yakın zamanda denemek istiyorum. Tavsiye için teşekkürler.:))

    dramakeupqueen.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederiimmm... Bende ilk kez Essence ile krem farları denedim ve memnun kaldım artık kremsi yapıda olan bütün farlara açığım :))

      Sil
  2. Kremsi farlara on yargiliyidim ama altin yansimalari olan fari cok begendim mor rengini pek sevmedim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende ön yargılıydım ama doğal ve bronz tonlarda farları çok beğenirim. Bu kremsi farlarda beni hüsrana uğratmadı :)

      Sil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)