27 Haziran 2013 Perşembe

Essence I ♥ Stage Far Bazı

Merhabalar!

Bugün sizlere hepinizin bildiği bir üründen bahsedeceğim. 
Essence I Love Stage Far Bazı. 


Orta derecede bir başarıya sahip. Oldukça uygun bir fiyatı var ve denemeye değer derim. 



Fırçalı olduğu için kullanımı kolay oluyor. Bereketli bir ürün ve tek bir renge sahip. Deneyip kullandığım kadarıyla yaklaşık 5-6 saat makyajlı kaldığımı düşünürsek toplanma,bozulma gibi bir sorun yaşamadım. Göz makyajımı başarılı bir şekilde uzun süre korudu diyebilirim. Tabii göz kapaklarımın yağlı yapıda olmadığını belirtmemde fayda var. Eğer yağlı göz kapaklarına sahipseniz benim kadar memnun kalmayabilirsiniz.


Rengi görselde sarımsı ve koyu dursa da, göz kapağınıza uygulayıp parmak ucuyla yedirince cilt rengiyle bütünleşiyor.

Tekrar alır mıyım bilemiyorum. Aslında elimde başka bir far bazı vardı ve bunu da merak ettiğim için almıştım. Fena bir ürün değil. Göz kapaklarınız yağlı değilse tavsiye ederim!


Sevgiler...

6 yorum:

  1. Göz kapakları yağlı ise full sürüp daha sonra iyice yedirdikten sonra çok güzel bir şekilde duruyor (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yağlı ciltlerin nasıl kullanması gerektiğini öğrenmiş olduk :) bilgi verdiğin için teşekkür ederim...

      Sil
  2. selam çok cahilimdir ben makyaj konusunda da bi fikir istiycem gözkapağı için şöyle tek başına kullanılabilecek renk eşitleyecek uygun fiyatlı bir baz/far vb arıyorum. bu uygun olabilir mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim gibi göz kapağın tenine göre koyu renkte sanırım :) Bende makyaj yapmadığım günlerde renk eşitlemek için kapatıcı yada far bazını sadece uyguluyorum. Bu üründe 8-9tl gibi bi fiyatı var göz kapağına tek olarak uygulayabilirsin benimde tek başına kullandığım zamanlar oluyo :) Birde Avonun far bazı var köpüksü bi yapısı var onunda yazısı var inceleyebilirsin :) http://tugceninkaleminden.blogspot.com/2013/01/avon-far-baz.html başka sormak istediğin bir şey olursa tqc.dmr92@gmail.com a hiç çekinmeden mail atabilirsin :)

      Sil
  3. çok teşekkürler ilgine :) hemen avonu da okuyım alıyım birini :))

    YanıtlaSil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)