12 Ağustos 2016 Cuma

Bebak Bacak Fondöteni

Merhabalar

Bugün özel günlerin kurtarıcısı olan Bebak Bacak Fondöteninden bahsetmek istiyorum.



Benim ilk ve tek kullandığım bacak fondöteni. 4 rengi bulunuyor. Benim kullandığım 1 numaralı rengi. Tüm cilt tipleri için uygun bir ürün.



Kullanımı oldukça basit. İsterseniz direkt bacağınıza sıkıp elinizle her yere eşit miktarda gelecek şekilde yayıyorsunuz ya da avuç içinize bir miktar sıkıp bacağınıza yine her yere eşit gelecek şekilde masaj yaparak yayıyorsunuz. Ben elime sıkıp sürmeyi tercih ediyorum. Daha pratik olduğunu düşünüyorum. Çünkü ürünü sıktıktan sonra çabuk kuruduğu için hızlı olmak gerekiyor. Kolay emilen kremsi bir yapısı var.



Sağladığı bronz görünümü seviyorum. Kusurlu görünümü hafifletiyor. Hatta yakından bakılmadıkça kusurlar belli olmuyor. Fotoğraf yakın çekim olduğundan görünüyor.
Pürüzsüz, sağlıklı, canlı ve ışıltılı bir görünüm sağlıyor.


Mini elbiselerle oldukça hoş bir görünüm kazandırıyor. Ayrıca bacağın belli yerlerine aydınlatıcı uygulayınca harika görünüyor. Mutlaka deneyin derim :)



Bebak Bacak Fondöteni oldukça kalıcı. Terlemeyle ya da suda çıkmıyor. Ancak duş jeliyle suyun altında ovaladığınızda akıp gidiyor. 

Kıyafetlerime bulaşma yapmadı. Yalnız bunun için dikkat etmek gerekiyor. Fondöteni uyguladıktan sonra en az 5 dakika kurumasını bekleyip giyinmek gerekiyor. Uyurken yatağa bulaşmadığını da belirtmeden geçemeyeceğim.

Ürün 75 ml. Yaklaşık 4-5 kullanımda bitiyor. 

Fiyatı 30-35₺ olması lazım.

Denediğiniz memnun kaldığınız bacak fondöteniniz hangisi? Eğer benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.


Sevgiler

4 yorum:

  1. bence kusursuz olmuş yani etek giydiğimizde ya da bazen bacaklarımızda ufak tefek leke iz oluyor onları kamufule edecek bir ürün. bence insanlar bu ürünü bilmeliydi güzel tanıtmışsınız teşekkürler, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Yazın bir türlü bronzlaşamayan bacaklarım için bana da lazım aslında :) Sevgiler!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle kurtarıcı bir ürün her bayana lazım :)

      Sil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)