11 Haziran 2013 Salı

Diadermine Lift+Lissage Immediat Jour Nemlendirici Bakım Kremi

Merhabalar!

Biliyorsunuz kısa bir süredir paylaşımlara ara vermiştim. Yaşanan tatsız olayların artık sona ermesini ve tekrardan yaşanmamasını diliyorum.

Bugün ise sizlere Diadermine Lift+Lissage Immediat Jour Nemlendirici Bakım Kreminden bahsedeceğim.

Kış aylarında aşırı kuruma sorunu yaşadığım için bir çok kremi denedim,kullandım. Bu krem ise yaşlanma karşıtı olan bir ürün aslında benim yaşlarımda olan kişiler için bu tarz ürünleri kullanmak için erken olabilir ama nemlendirme özelliğinin yüksek olacağını düşündüğümden denemek istedim ve zaten yaklaşık 2 ay kadar gibi bir süre kullandım şimdi ise çok az kaldı bitmek üzere. 



Sıradan nemlendiricilerden hiçbir farkı yok. Makyaj yapmadan önce de kullandım yağlı yağlı bir görünüm veya parlama olmadı. Nemlendirme özelliği hissediliyor ama kısa bir süre sonra o hissedilen nemli his yok oluyor tekrar kuruluk başlıyor. Beğenerek kullandım demek yerine bitirmek için kullandım. Birde şunu söylemek istiyorum bu kremi kullanmaya başladığımda güzel verim alacağımı düşündüm. İlk günler krem değişikliğinden nemlendirme hissini fazla yaşadım ve memnun kalmıştım ama daha sonradan cildim bu kreme alışınca tekrar kurumaya başladı ve ilk gün aldığım verimi sonradan alamadım. 


Cildimde bazı bölgeler çok kuru olduğu için belki de bende böyle oldu ama aşırı kuru cilde sahip olmayanlar için nemlendirmesi yeterli olacaktır. Fena bir ürün değil. 

50ml'lik bir ürün ve açıldıktan sonra 1 yıl içinde tüketilmesi gerekiyor. Bereketli bir ürün ben sabah-akşam cildime uygulamama rağmen 2 ay gibi bir süre kullandığımı söyleyebilirim. Açıldıktan sonra kullanım ömrü 12 ay.


Sevgiler..

4 yorum:

  1. Bir dönem kullanmıştım ama bir türlü bitmediğimden sıkılıp bir kenara bıraktım. Cildim çok kuru değil o yüzden fena değildi benim için:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cildin çok kuru olmadığı için şanslısın:) eğer benim gibi çok kuru cilde sahip olsaydın maalesef bitene kadar kullanırdın sıkılma şansın olmazdı :)))

      Sil
  2. ben de nemlendirici bakım kremi arayışındayım ben vichy kullanıyorum ama bitmek üzere memnun musun?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet memnunum ama şuan başka bir nemlendirici kullanıyorum onu daha çok sevdim yazısı gelecek :)

      Sil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)