16 Aralık 2016 Cuma

M.Asam Magic Finish ~ Sihirli Fondöten

Merhaba
Uzun zamandır aklımda olan çok çok merak ettiğim ve denemek istediğim bir fondötendi, M.Asam Sihirli fondöten.



Bugün tam bir hafta oldu geçen haftadan itibaren  her gün kullandım. Açıkçası bakım ürünleri gibi yaklaşık bir ay beklemeden bir haftalık bir deneyimden söz etmemin sorun olacağını düşünmüyorum. Fondöten sonuçta, nasıl durduğu, gün içinde akma-bulaşma yapıyor mu ve kalıcılığı hakkında yorum yapabiliyoruz ve tabii ki benim için en önemli durumlardan biri de ten ürünlerinin cildimde sivilcelenme gibi bir sorun yaratmaması. Öyle bir cildim var ki bir ürün ilk kullanımda sivilcelenmeye neden olmuyorsa daha sonradan da sorun olmuyor. Bu üründe de cildim hiçbir reaksiyon göstermediği için çok mutluyum. :)

Evet itiraf ediyorum adından çok etkilendim. M.Asam Magic Finish-Sihirli Fondöten 30 ml'lik şık bir kavanozun içinde gördüğünüz gibi ağzına kadar dolu ve tek renk üretilmiş, tüm ciltlerde uyum sağlayan köpük fondöten. 



Bu şekilde baktığımızda koyu görünüyor değil mi? 



Fondöteni ilk olarak elimle uyguladım daha sonra oval fırça ile denedim daha doğal, daha hafif bir görüntü elde ettim. Günlük makyajımda ise pratik olduğu için elimle sürüyorum.



İlk olarak fondötenin köpüksü yapısını göstermek istedim.



Hafifçe sürdüm ve bir sonraki fotoğrafta ciltle bütünleşmesini görmeniz adına iyice ürünü cilde yedirdim.



Pürüzsüz, kadifemsi bir görünüm sağlıyor. Elimde hafif bir ton farkı oldu ama yüzümde bu fark daha az. Bir de allık uygulayıp makyajı tamamlayınca bütünlük sağlanıyor ve ciltte kaldıkça bütünleşip, güzelleştiğini gözlemledim.

Tüm cilt tipleri için uyumlu bir ürün ancak karma/yağlı ciltler özellikle mat ve pudralı bitişini daha çok sevecektir. Fondöten kadifemsi bir his ve görüntü sağlıyor. Ekstra pudra uygulama ihtiyacı duymuyorsunuz. Ayrıca ten ürünü kullanmamış gibi bir his veriyor ciltte ağırlık yapmıyor.

Benim gibi yüzünüzde kılcal damar görünümü yani pembelikler varsa o görünümü hafifletiyor ve cilt rengini eşitliyor.



Ürünle ilgili birkaç yorum okumuştum kapatıcılığı yok diye. Evet hafif yapılı bir ürün ama kapatıcılığı hiç yok demek bence yanlış. Kapatıcılığı günlük kullanım için ideal. 

İstediğiniz kapatıcılığı elde etmek için birkaç kat uygulama yapılabiliyor.

Daha önceden başka markaların köpük fondöteni kullanmış biri olarak onlarla kıyaslayınca çok sevdim. Ciltte kusma yapmıyor, kaldıkça koyulaşmıyor.



Geçte olsa bu ürünle tanıştığım için çok mutluyum! Hala denemeyenler varsa denemenizi öneririm. Özellikle ciltte ağırlık yapmayan, hafif ürün arayışında olanlar mutlaka denemeli :)



10 yorum:

  1. çok severim 2 kutu bitirdim 3. sü de yedekte duruyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa ne güzel severek kullanıyorum bittikçe alınacaklardan :)

      Sil
  2. Yani o kutudaki renkten bu tonun çıkmış olması inanılmaz; ama, cildinde gerçekten çok doğal durmuş! Kuru ciltlerde nasıl durur emin olamasam da indirim döneminde aklımda olsun! Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın inanılır gibi değil resmen 4-5 ton koyu ürünü cildime sürdüm ve sonuç harika :) Tüm ciltler için uygun olduğu belirtilmiş ancak pudralı mat bir bitişi var açıkçası kuru ciltler tercih etmeli mi bilemiyorum bu konuda net bir şey söyleyemiyorum ama bence karma-yağlı ciltlerin daha çok seveceği bir fondöten. Çok teşekkür ederim:) Kocaman öpücükler...

      Sil
  3. koyu görünüyor ama ciltte renk eşitleniyor demekki, köpük fondöten denemedim, ama bu ürünü denemek isterim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle göründüğü gibi değil adı gibi gerçekten sihirli fondöten:) Oldukça etkileyici :) Umarım deneyip siz de benim gibi memnun kalırsınız...

      Sil
  4. Favori ürünlerim arasında :)

    YanıtlaSil
  5. ben de çok seviyorum bu fondöteni ama birazcık pahalı :)

    YanıtlaSil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)