24 Mayıs 2016 Salı

Golden Rose Longstay Likit Mat Ruj 03

Son zamanlarda likit mat rujlar favorim oldu. Hemen hemen her markanın likit mat rujlarını denemeye çalışıyorum.




Şimdi ise en son aldığım ve çok merak ettiğim Golden Rose likit rujunu paylaşacağım. İlk olarak 03 numaralı rengini denemek istedim. Seride denemek istediğim başka renkler de var. Özellikle en meşhuru 10 numaralı renk. Onu bulamadığım için sadece bunu aldım.


Fiyatı indirimsiz olarak yanılmıyorsam 18,90₺



Fırçaya gelen ruj tek seferde sürülüyor. Fotoğraftaki de tek kat sürülmüş hali. Zaten likit rujları sadece tek kat uyguluyorum. 
Kalıcılığı oldukça başarılı. Gün içinde yeme-içme durumuna göre tazeleme ihtiyacı duyabilirsiniz ama ben tazelemeden rujun hafif silinmiş doğal görünümünü sevdiğim için gün içinde tazelemedim. 



Diğer mat rujlarda da olduğu gibi dudağı kurutacağı için öncesinde renksiz nemlendirici sürdüm size de tavsiye ederim. Hatta kurumuş kabuk kabuk görünüm olmaması in mutlaka peeling yapmayı unutmayın.



İçinde minik ışıltılar olan ama çok fazla belli olmayan mat bir ruj.

Bendeki duruşu bu şekilde.



Son zamanların favorisi oldu. Makyaj çantamın gözdesi diyebilirim!


Denediyseniz hangi renklerini almamı önerirsiniz? Şimdiden yorumunuz için teşekkür ederim :)



Sevgiler

8 yorum:

  1. dudağında ne kadar hoş gözüküyor canım

    YanıtlaSil
  2. RENGİ ÇOK GÜZEL. Bu tonlarda başka bir markanın ruju var bende stick aynı tonu başka bir yerde bulamamıştım bu iyi oldu. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Rengi çok yakışmış sana!!! Bende de 10 ve 11 numaralar var; aklımda da 12 kaldı! Fakat 03'ü gördükçe bayılıyorum; indirimde bulursam sanırım ben de bu rengi alacağım. Yaz için süper bence! Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoook teşekkür ederim :) Beğendiğine sevindim benim de aklımda 10 numarası vardı ama bulamadım. Bu da çok güzel elimden düşürmüyorum son zamanlarda sıkça kullandım sana da çok yakışır! :)

      Sil
  4. en sevdiğim ve bende olan renklerden biri bu güle güle kullan çok yakışmış..

    YanıtlaSil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)