8 Ağustos 2016 Pazartesi

Blogger Buluşması ve Sponsorlar

Merhabalar

Bugün sizlere 7 Ağustos Pazar günü katıldığım bir etkinlikten bahsetmek istiyorum. Öncelikle etkinliği düzenleyen ve beni davet eden arkadaşlarım Selin (@selinmakeupblogger) ve Ayşe (@cilekkokulublog)' ye çok teşekkür ederim.

Bağdat caddesinde Gloria Jeans'te bir araya geldik. Kısa ama keyifli geçen bir etkinlikti. Tanışıp, sohbet edip sponsor firmalardan gelen ürünleri inceledik.



O gün etkinliğe destek olan Revox şampuandan Gamze hanımda bizimleydi tanıştığım için çok memnun oldum. Severek kullandığım revox şampuan ve saç kreminden hediye edip, yeni çıkan ürünleri hakkında bilgiler edindik. Denemek için sabırsızlanıyorum. Ayrıca revox'un artık sitesi açıldı. Satın almak ve incelemek için tık tık :)


Sponsor olan diğer firmalar ise;



Vissmate
Blogger dostu, etkinliklerimizde bizi yalnız bırakmayan bir firma. Oldukça başarılı bir ürün annem çok memnun :) Çok teşekkür ederim!

Severek kullandığım splat diş macunum yedeklendi. Çok seviyorum :)

Le soleil şampuan ise saç tiplerimize uygun şampuanlarıyla etkinliğimizde bizimleydi.

Sevimli Ogobongo çorapları da etkinliğimize şirinlik kattı :)






Müthiş lezzetiyle Fitnut fıstık ezmesi etkinliğimizi tatlandırdı. Çok teşekkürler :)




Otacı bitkisel de bu güzel setlerden hediye etti. İlk kez kullanacağım bir marka olduğu için sponsorlarımızın arasında görünce çok mutlu oldum. 



Le Petit Marseillais duş jellerinden hediye eden Forte iletişime çok teşekkür ederim. Keyifle kullanacağım ürünlerden :)




Son olarak ise Mediwell in severek kullandığım ürünlerini yedekledim. Şirin mi şirin minik lipbalmlarına bayılıyorum. 


Etkinliğimize destek olan tüm sponsorlara çok çok teşekkür ederim. Tüm ürünleri deneyip bir süre sonra blogumda yer vereceğim.





Beni instagramdan takip etmeyi unutmayın. (@tugceninkalemindenblog)


Sevgiler

6 yorum:

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)