Sayfalar

22 Mayıs 2016 Pazar

#PinarLabneli Havuç Tarator

Blogumdaki ilk tarifim! 
Geçtiğimiz günlerde Tavsiye Kanalı aracılığıyla gelen Pınar Labne kampanya kutusuyla, labnenin mezelerde de kullanıldığını öğrendim. 


Her zaman severek yaptığım Havuç Taratoru bir de #PinarLabneli denemek istedim.




Özellikle benim gibi mayoneze alerjisi olanlar, mayonez yerine Pınar Labne ile farklı ve lezzetli bir tat elde edebilirsiniz!

Malzemeler:
3 Adet Havuç
2 Yemek Kaşığı Sıvı Yağ
2 Diş Sarımsak
1 Çay Kaşığı Tuz
3 Kaşık Yoğurt
2 Kaşık Pınar Labne
Süslemek Ceviz


Siz de #PınarLabneli etiketiyle tariflerinizi paylaşmayı unutmayın!

Sevgiler

2 yorum:

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)