Blogumdaki ilk tarifim!
Geçtiğimiz günlerde Tavsiye Kanalı aracılığıyla gelen Pınar Labne kampanya kutusuyla, labnenin mezelerde de kullanıldığını öğrendim.
Özellikle benim gibi mayoneze alerjisi olanlar, mayonez yerine Pınar Labne ile farklı ve lezzetli bir tat elde edebilirsiniz!
Malzemeler:
3 Adet Havuç
2 Yemek Kaşığı Sıvı Yağ
2 Diş Sarımsak
1 Çay Kaşığı Tuz
3 Kaşık Yoğurt
2 Kaşık Pınar Labne
Süslemek Ceviz
Siz de #PınarLabneli etiketiyle tariflerinizi paylaşmayı unutmayın!
Sevgiler
Uuu çok lezettli duruyor, ellerine sağlık :)
YanıtlaSilÇok teşekkür ederiiim :)
YanıtlaSil