29 Kasım 2014 Cumartesi

DÜNYA AROMATERAPİNİN SAĞLIK VE MUTLULUK VERDİĞİNİ KEŞFETTİ, YA SİZ?

SAĞLIK VE MUTLULUĞUN SIRRI, AROMATERAPİDE SAKLI

Bitkilerin iyileştirici gücü ve pozitif yaşama katkıları yüzyıllardır bilinen bir gerçektir. Özellikle saf bitki özleri ile gerçekleştirilen tedaviler, zinde bir beden ve pozitif yaşam gücü kaynağı olarak kullanılır.

Türkiye’de de yeni yeni keşfedilen ve etkisinin tartışılmaz bir biçimde görüldüğü bitki özleriyle tedavi yani aromaterapi, şifa arayanların ve mutlu bir yaşam sürdürmek isteyenlerin vazgeçilmezleri arasına girdi bile. Aromaterapide dünya markası OSHADHI, aromaterapi ürünleri ile artık Türkiye’de.  www.hemensaglik.com ve seçkin eczanelerde.


DİVA İLE AŞKA DAVET

Kendinizi özel hissettiren duyguların sembolü  Pırlanta’nın kalıcı adı Diva Pırlanta

Dünya’daki trendleri yakından takip ederek, hedef kitlesine uygun tasarım ve teknolojinin gücüyle özel; mini set, küpe, set, bileklik ve inci  takı ürün koleksiyon tasarımlarıyla fark yaratan Diva Pırlanta  aşkın, bağlılığın, sembolü olan pırlantalı yüzükleriyle en mutlu anlarınızda yanınızda olmaya ve bu güzel hatıralarınızda yer alarak onları ölümsüzleştirmeye ve hayatınızda iz bırakmasını sağlamaya DİVA İLE AŞKA DAVET kampanyası ile devam ediyor.


19 Kasım 2014 Çarşamba

Pastel NUDE Oje - GREGE

Instagram hesabımda günün ojesi olarak paylaştığım Pastel NUDE serisinden GREGE ojesine yer vereceğim. 

Çok tatlı bir tonu var. 
Elleri tertemiz gösteriyor. Tırnaklarıma inanılmaz yakıştırdığım bir renk oldu.

Essence ile Metalik Efektler, Derin Bakışlar!

Avrupa’nın lider kozmetik markası essence, sonbahar-kış sezonunda da göz makyajında en gözde ürünleri bir araya getiriyor.  Metalik dokunuşlar, efektler ve hacimli kirpikler ile bu sezon da bakışlarınız çok şey anlatacak.

Genç kızların favori makyaj markası essence, gözlerde metalik efektler, muhteşem eyeliner stilleri, yenilikçi tasarımlara sahip şahane maskaralar ve daha birçok ürünle göz makyajını yeniden yorumluyor.
essence’in yeni sezon koleksiyonunda ön plana çıkan ürünler şöyle:



essence metal glam göz farı
Gözlerde metalik dokunuşlar yine moda. essence metal glam göz farı, güçlü parıltılı efekti, yumuşak dokusu ve yoğun kapatıcı özelliğiyle etkileyici bir göz makyajını garanti ediyor. Yeni eklenen 
orkide ve çikolata kahvesi tonlarıyla birlikte toplam 19 renk seçeneğine sahip essence metal glam, kalpleri yumuşatacak gibi görünüyor.
Tavsiye edilen raf satış fiyatı:  9,25 TL



essence 3D göz farı 
Eşsiz 3D görünümü  ve satenden metaliğe uygulama şeklinize göre değişebilen geniş efekt yelpazesiyle essence göz farlarına yepyeni renkler ekleniyor . Altın-zümrüt yeşili, şampanya-gri buz mavisi-lacivert gibi harika renk çiftleri güçlü kapatıcı özelliğe sahip.  Farın 9 farklı renk seçeneği mevcut.
Tavsiye edilen raf satış fiyatı: 10,25 TL

TEK TAŞINIZ DİVA'DAN

Romantik teklifi bekleyen genç kızların ilk hayalini kurduğu bir tek taş yüzüktür. Uzun zamandır arzu edilen tektaş yüzüğü eşine veya sevgilisine almak isteyenler onu  www.divapırlanta.com adresinde bulabilirler. Her bütçeye uygun fiyatlarıyla, sarı, yeşil veya pembe  renkteki altın montürlere sahip yepyeni tasarımlar ve  taşların o özel ışıltısı göz kamaştırırken çiftlere güzel başlangıçların kapılarını açıyor.

4 Kasım 2014 Salı

Essence Colour & Go - 155 Red Ahead

Instagram hesabımda paylaştığım Essence - 155 Red Ahead ojesi oldukça beğenildi. Açıkçası kısalttığım tırnaklarıma ben de çok yakıştırdım. Özellikle kış aylarına yakıştırdığım bir renk. 

Rosense Soft Lips - Lip Balm

Merhabalar
Lip Balm canavarı olduğumu söylemiş miydim? :) 
Lip Balm görünce dayanamayan biriyim. Rosense Lip Balm ı ise minik ambalajıyla gönlümü çaldı. 
5 gr'lık bir ürün. Çok şirin, minicik. 
Çantada taşımak için oldukça ideal bir boyutta :)

2 Kasım 2014 Pazar

I Love Strawberries & Milkshake El Kremi

Watsons'ın şeker gibi ürünlerinden I Love Strawberries & Milkshake el kremini severek kullanıyorum. 
Ambalajının rengi bile sevmem için büyük bir neden :) 



Günlük nem ihtiyacını karşılamak için çantada taşımalık oldukça sevimli bir ürün. 

Dove Terleme Önleyici Deodorant

Merhabalar

İlk kullanmaya başladığımda inanılmaz beğendiğim bir ürün olmuştu. Ürün alkol içermiyor ama alüminyum içerdiğini dikkat edenler için özellikle belirtmek istiyorum. Açıkçası içeriğe çok fazla dikkat etmiyordum ama son zamanlarda dikkat etmeye çalışıyorum.