26 Eylül 2014 Cuma

Zerafetin Adı Diva Pırlanta

Teknoloji çağında e-satış ile pırlantaya yeni bir soluk getirenlerden Diva Pırlanta, sertifikalı ve yepyeni tasarımlı ürünleriyle dikkat çekmekte. Pırlantada şıklığın yanısıra tasarımlarında zerafeti ön planda tutan marka kendini sürekli yenileyen  kolleksiyonlarını  bu şekilde hazırlamaktadır. 

Essence Pure Skin Serisi İle Sivilce Ve Siyah Noktalara Veda

Avrupa’nın en çok tercih edilen kozmetik markası essence, yeni cilt bakımı serisi pure skin ile sistematik bakım ve eğlenceyi bir araya getiriyor. essence pure skin serisi sivilce ve siyah nokta problemine karşı savaşıyor, göz alıcı bir cilt için gereken çözümü sağlıyor.
Yeni essence pure skin serisi, problemli cilde sahip genç kızların hem kendilerini hem de ciltlerini şımartmalarını sağlayacak. essence pure skin serisi temizleyici, bakım, kapatıcı ürünleri ile sivilce ve siyah noktalardan kurtulmaya yardımcı oluyor, etkin formülleri ile cildin sağlıkla ışıldamasını sağlıyor.

essence pure skin parlama karşıtı gözenek arındırıcı serum
Etkisi dermatolojik olarak onaylanmış bu çok yönlü serum gözenekleri gözle görünür şekilde arındırmakla kalmayıp, parlamayı kontrol altına alıyor ve siyah noktalarla savaşıyor. Hızlı emilen formülü sayesinde sebum oluşumunu önlüyor ve cildi fazla yağdan kurtarıyor.
Tavsiye edilen raf satış fiyatı: 10.90 TL

essence pure skin sivilce karşıtı kapatıcı krem
Krem, kusurlarla etkin ve hızlı bir şekilde savaşıyor, sivilce ve kızarıkları kapatıyor.
Tavsiye edilen raf satış fiyatı: 10.90 TL

20 Eylül 2014 Cumartesi

Safir'in ve Pırlantanın Asil Buluşması Diva Tasarımlarında!

Bağlılığın ve sadakatin sembolü olan safir taşının  göz kamaştırıcı maviliği ve pırlantanın ışıltılı buluşması... 

11 Eylül 2014 Perşembe

TuruncuKasa'dan Tuğçe'nin Kaleminden Takipçilerine Özel İndirim Fırsatı !!

Merhabalar

Blog takipçilerime özel TuruncuKasa.com'dan ekstra %20 indirim fırsatıyla karşınızdayım!

Sezon sonu ürünlerinde %50 indirim devam ederken,
 sadece 10 gün boyunca sürecek olan ekstra %20 indirim için sepetinizi doldurup, tugceninkaleminden yazarak alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.




Bu kampanya kodu 10 gün boyunca geçerli ve stoklar sınırlı. Stoklar bitmeden alışverişinizi tamamlamayı unutmayın! :)


Keyifli alışverişler, sevgiler...

3 Eylül 2014 Çarşamba

Aşkın Sembolü Pembe Kuvarts Nevinci’de

 Nevinci  her zevke ve her bütçeye hitap eden birbirinden şık ve gözalıcı değerli taşlarla bezenmiş yeni tasarımlarıyla kadınların gözdesi haline gelecek.

Eros tarafından insanlara sunulduğuna inanılan aşkın sembolü pembe kuvars; Nevinci tasarımlarıyla pozitif enerjisini takı sahipleriyle paylaşarak onların hem mutluluklarını hem de şıklıklarını arttıracak.


1 Eylül 2014 Pazartesi

Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu

Bioderma ile kıyaslanması ve hakkında fazlasıyla olumlu yorumlar okuduğum Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu ile kısa zaman önce tanıştım. Bugün ise sizlere bundan bahsetmek istiyorum.



İçeriğinde alkol, paraben ve parfüm bulunmuyor.