28 Ekim 2013 Pazartesi

Watsons'tan Kişisel Bakımda Büyük İndirim!

Watsons'ta indirimler bitmiyor. 28 Ekim - 3 Kasım tarihleri arasında kişisel bakımda büyük indirim Watsons mağazalarında sizleri bekliyor.


25 Ekim 2013 Cuma

Sporun en şık hali bu hafta Tchibo'da

Tchibo her hafta yenilenen temaları, modayı kaliteyle bütünleştiren ürünleri ve lezzetli kahveleriyle sevdiğimiz markalardan biri. Peki Tchibo’nun hikayesi nasıl başladı?

Önce kısa bir özet geçelim. 1949 yılında Max Herz ve Carl Tchilling posta yoluyla kahve satma fikriyle çıktı yola. Kahve yanında kahve kaşığı gibi küçük hediyeler yolluyorlardı aynı zamanda. Bu küçük hediyeler mevzuat gereği yollanamayınca onlar da düşük bir ücret karşılığı bu ürünleri satmaya başladı ve gıda dışı sektöre girişin ilk tohumları atılmış oldu. Tchibo, kahve satışlarına devam ederken 1973 yılında farklı konseptlerde gıda dışı ürünleri mağazalarında satmaya başladı ve dünyada eşi benzeri olmayan bu yeni iş modeliyle büyük başarı yakaladı.  Hepimizi cezbeden ve her hafta yenilenen Tchibo ürünleri hayatımıza girdi böylelikle.

Bir Tchibo mağazasına girdiğinizde sizi karşılayan harika bir kahve kokusu duyuyorsunuz. Ürünlere bakmak için sabırsızlansanız bile kahve standının önünden güç bela ayrılıyor ve ürünlere doğru yöneliyorsunuz. Ürünlerin hemen hemen hepsi keyifli renklerde ve tarz ürünler. Rengarenk şallar, şık ve rahat tozluklar, saatler, küpeler, takılar, daha neler neler... Üstelik hepsi birbirinden kaliteli ve dayanıklı. Tchibo ürünlerinin kalitesi, alanında uzman kişiler tarafından çok sıkı ve acımasız testlerden geçiyor ve sadece testi geçebilenler satışa sunuluyor ama tüketiciler kendi evlerinde de Tchibo ürünlerini acımasız testlere sokuyor ve Tchibo ürünleri tüketici testlerinden de başarılı sonuçlarla çıkıyor. Tchibo ürünlerinin kalitesine bir kez daha inanmış oldum böylece.


Gelelim Tchibo’nun bu haftaki temasına; Spora Gidiyoruz. Eğer “Bu havada da spor yapılmaz ki canım, yağmur çamur!” diyenlerdenseniz, bahanelerinizi bir kenara bırakın çünkü “Spora Gidiyoruz” temasında her hava koşulunda spor yapmanız için size gerekecek birbirinden farklı, son moda ve uygun fiyatlı ürünler var. DryActive Plus malzeme ürünler, terin üstünüzde kurumasını engelleyecek, ecorepel® malzeme ise yağmurda koşarken sizi su damlalarından koruyacak. En doğru koşu ayakkabıları ve moda aksesuarlar ile de setinizi tamamlarsanız, yağmur çamur demeden koşmaya hazırsınız!

Spora Gidiyoruz temasındaki tüm ürünler birbirinden güzel ama spora giderken de şıklığından ödün vermeyenlerdenseniz içinizi açacak ve sizi spora heveslendirecek son moda ürünleri bu temada bulabilirsiniz.

Malum, havalar soğuk. Bu haftaki temada spora giderken de kıyafetlerinizle kombine ederek de giyebileceğiniz son moda bir Kapüşonlu Termal Mont var. Fosforlu sarı ve siyah, pembe ve siyah renk seçenekleriyle her ikisi de son derece şık. Tchibo erkekleri de unutmamış, onlar için de göğüs üstündeki sportif detaylarıyla çok şık bir Rüzgar Korumalı Koşu Montunu temaya eklemiş. Koşuya başlamadan önce reflektörlü bant setine muhakkak göz atın. Siyah ve fosforlu sarı renklerdeki bantlarla çok daha sağlıklı spor yapacak ve şık görüneceksiniz. Spor yaparken en önemli şeylerden biri de su içmek. “Öyle 1,5 litrelik su şişesiyle karizmamı çizdiremem” diyorsanız, bu temada çok şık ve hijyenik bir su matarası bulabilirsiniz.

Spora Gidiyoruz temasında bunlardan başka birçok ürün daha bulunuyor. Daha ayrıntılı incelemek için Tchibo.com.tr ‘ye tıklayıp, keşfe başlayabilirsiniz. Aynı zamanda 444 28 26 numaralı Telefonla Sipariş Hattı’ndan da alışveriş yapabilirsiniz. Şöyle keyifli bir alışveriş yapıp, sonrasında da kahveyle yorgunluk atmak isteyenleri, çalışanlarının yüzünden gülümseme eksik olmayan Tchibo mağazalarına davet ediyor ve ekliyorum yeni temalardan herkesten önce haberdar olmak için Tchibo Facebook (https://www.facebook.com/tchiboturkiye) sayfasını beğenebilirsiniz. Keyifli alışverişler!

Bir bumads advertorial içeriğidir.

ANNE ADAYLARI VE ANNELERİN GÜVENDİĞİ SAĞLIKLI OJE, ZOYA…


Sağlıklı formülü ile dikkat çeken ZOYA; oje formülünde bulunan 5 zararlı maddeden arınmış (Big 5 Free) hali ile dünya kadınlarının da tercihi.

ZOYA Oje, *Big 5 Free formülü sayesinde dünya kadınlarının da en çok tercih ettiği sağlıklı oje markalarından biri olarak dikkat çekiyor.  Ojelerin tırnak yapısına yapışması, canlı ve parlak olması için kullanılan; formaldehit, formaldehit reçinesi, toluen, DBP ve kamfor maddelerini içermeyen ZOYA Oje, sağlıklı yapısı ile Amerika’da pek çok ödülün de sahibi.

L'oreal Glam Shine Lip Gloss // 150 Coral Blush

Merhabalar!

Şu sıralar glosslara merak sardım. Benim bir dönem bir şeylere merakım artar böyle bir takıntım var. Mesela krem allıklardan hoşlanmazken şimdi ilgi duymaya başladım. Lip glosslarda öyle. Makyaj yapmaya ilk başladığım zamanlarda glossları severdim sonra bir süre uzaklaştım ve şimdi tekrardan ilgi duymaya başladım. Sizinde böyle takıntılarınız var mı?


L'oreal Glam Shine Lip Gloss ise; Uzun zamandır benimle olan özellikle yaz aylarına çok yakıştırdığım bir gloss. Yapısı oldukça iyi yapış yapış değil ve çok doğal bir duruşu var. Rengi ve içerisindeki ışıltılar lip gloss sevmeyenleri bile hayran bırakacak güzellikte. 

24 Ekim 2013 Perşembe

Bebak Acı Badem İle Makyaj Temizleme

Merhabalar!

Bebak yıllardır bilinen bir marka.
Benim hayatıma ilk makyaj yapmaya başladığım günlerde girdi. İlk olarak Acı Badem Makyaj Temizleme Sütünü kullandım. Hala severek kullanıyorum ve diğer ürünleriyle de tanışma fırsatı buldum.


Bebak Acı Badem Makyaj Temizleme Sütü; Tüm cilt tiplerine uygun bir ürün.Ürünün yapısı çok sıvı değil yumuşak bir kıvamı var. Hem cilt hemde göz makyajını temizlemek mümkün. Hassas bir cilde sahibim ve gözlerimde falan yanma yapmayan bir ürün. Cildimi inanılmaz yumuşattığını belirtmek istiyorum. Makyajımı çıkarıp yüzümü yıkadıktan sonra gerginlik hissi hissetmiyorum ve nemlendirici kullanma ihtiyacı duymuyorum. Özellikle kış aylarında cildimin bazı bölgeleri kurumaya meyilli ve bu temizleme sütüyle temizledikten sonra cildim kurumuyor ve nemleniyor.  Makyajı ve kiri temizlemesi oldukça başarılı. Favori makyaj temizleyici ürünlerimden biri.Kokusunuda çok beğeniyorum. Herkese tavsiye ederim!

23 Ekim 2013 Çarşamba

Show by Pastel koleksiyonuna yepyeni iki ürün birden!

Pastel, Show by Pastel koleksiyonuna yepyeni iki ürün daha ekledi.


SHOW by PASTEL İKİLİ ALLIK-  Ambalajın içindeki iki farklı rengi ister tek tek, ister karıştırarak yanaklarınıza doğal ve pürüzsüz bir canlılık kazandırabilirsiniz.

Essence Me & My ICE CREAM Işıltılı Toplar

Merhabalar!

Essence'in Me & My Ice Cream koleksiyonundan ışıltılı toplardan bahsedeceğim. Aslında bahsetmek için geç kaldığımı biliyorum. Çünkü bu koleksiyon kalktı ve yerine başka koleksiyonlar geldi. 

Me & My Ice Cream koleksiyonundan bir tek bu ürüne sahibim.


22 Ekim 2013 Salı

Avon Color Trend Likit Eyeliner

Merhabalar!

Yazmaya ara verdiğim zaman birçok alışveriş yaptım ve onlardan bahsedemedim. 
Avon'un Color Trend serisinin yeni çıkarmış olduğu Likit Eyeliner'ı denemek istedim. 

21 Ekim 2013 Pazartesi

TuruncuKasa.Com'dan Bioderma Sensibio H2O HEDİYE!!

Günün sürpriziyle tekrardan karşınızdayım!

TuruncuKasa.Com ile 1 kişiye hediyemiz var. 

Bloglarda gördüğünüz ve tüm bloggerların vazgeçilmezi olan, oldukça dikkatimi çeken bir üründü ve kısa bir süre önce Bioderma Sensibio H2O ile tanışma fırsatım oldu ve benimde vazgeçilmezlerim arasında!

Hassas ciltler için tasarlanmış olan misel solüsyon; Makyaj çıkarıcı,temizleyici ve tonik olarak kullanabileceğiniz mucizevi bir ürün!


Bioderma Sensibio H2O vazgeçilmezim,1 tane de senden hediye olsun diyorsan,
Yada Bioderma Sensibio H2O ile tanışmak istiyorum benim olmalı diyorsan,

YAPMANIZ GEREKEN ÇOK BASİT!

Öncelikle blogumun takipçisi olmanız,
blog.TuruncuKasa.Com'a üye olup,takip etmeniz. (Üye olduğunuz isim ve mail adresinizi yorumunuzda belirtmelisiniz.)
Ve
Son olarak çekiliş duyurusunu sosyal ağlarda paylaşıp,yorumunuzda paylaşım linkini belirtmeniz gerekiyor.

Ayrıca sosyal ağlardan beni takip ederseniz çok sevinirim.

4 Kasım Pazartesi Günü kazanan kişiyi belirleyeceğim.


Blogumun 1.yılına özel TuruncuKasa.Com'un göstermiş olduğu destek için, TuruncuKasa.Com'a ve Osman Bey'e TEŞEKKÜRLER....



Sevgiler...

Kendin Yap *** Dekorasyon Örnekleri // Fikirleri (DIY)

Kendin yap çalışmalarını eğlenceli bulduğumu biliyorsunuz. Hem eğlenip hemde güzel işler ortaya çıkarmak ve evimizdeki eşyaları değerlendiriyor olmak kimin ilgisini çekmez ki? 

Bu yazımda ise benim ilgimi çeken veya değişik bulduğum dekorasyon örneklerini paylaşacağım. Evinizde ufak değişiklikler yapmak için fikir almış olursunuz. Umarım benim gibi sizde kendin yap çalışmalarına ilgi duyup,eğlenirsiniz.


The Balm // Balm Jovi Palet

Merhabalar! 

Kısacık bir aradan sonra döneceğim diye diye arayı bayağı uzattığımın farkındayım. Eski tempomu yakalamaya başlamış bulunuyorum. Sık sık paylaşımlarda bulunmasam da beni yalnız bırakmayacağınızı düşünüyorum. :)

Gelelim konumuza... Başlıktan da anlaşılacağı gibi ürünlerine ve ambalajlarına herkesin bayıldığı 
The Balm'ın Balm Jovi Paletinden bahsedeceğim. 


Birçok kişinin bildiği ve sahip olduğu bir palet ama sahip olmakta geç kalmış biri olarak, eğer hala sahip olmayanlar varsa aman siz kaçırmayın mutlaka indirimlerde sahip olun demeden geçemeyeceğim!

19 Ekim 2013 Cumartesi

Watsons'a Gelenler 50 TL İndirim Kuponu Kazanıyor!!

Bu hafta sonu Watsons mağazalarını ziyaret edenler hem keyifle alışveriş yapıyor hem de 50 TL indirim kuponu kazanma şansı yakalıyor. Bunun için Watsons Büyük Bayram Alışverişine Hazırlık Kursundan tanıdığınız Alışveriş Taktikleri Eğitmenimizin mağazalarımızdaki maketiyle fotoğraf çektirerek #WatsonstaBayram etiketiyle Twitter'da paylaşmak yeterli. 


14 Ekim 2013 Pazartesi

Watsons'tan Twitter'da Hediye Bayramı!

Watsons’ın Büyük Bayram Alışverişine Hazırlık Kursu kampanyası, sosyal medyada tüm hızıyla devam ediyor.

10 Ekim 2013 Perşembe

İş Güvenliği Analiz Raporu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından düzenlenen ve de devlet tarafından da onaylanan yeni iş güvenliği kanunu gereğince, her işyeri risk değerlendirme analizini yaptırmalı ve bu husustaki raporunu hazırlamalıdır. 31 Ocak 2013 tarihinden bu yana risk analiz raporu hazırlamayanlara cezai müeyyide uygulanmaktadır.
Bakanlık tarafından risk değerlendirmesi olarak adlandırılan bu işlem; her işletmede iş sağlığı ve güvenliği koşullarının analiz edilmesi ve risklerin kayıt altına alınması için yapılıyor. İş güvenliği rapor ve risk analiz raporu incelemelerde kontrol edilmektedir. Söz konusu raporu hazır olmayan işyerlerine ise ceza uygulanacaktır. Bu bağlamda, iş güvenliği analiz raporu bulunmayan işyerlerinin bu raporlarını derhal hazırlamaları gerekiyor. Bu raporlar, sadece iş güvenliği uzmanları tarafından hazırlanabilmektedir.
İş güvenliği analiz raporunun hazırlanmadığı durumlarda işverenler 3234 TL ceza ödeyebilirler. Hatta bu durum sürdüğü müddetçe her ay 4851 TL idari para cezası kesilebilmektedir. Öte yandan işyerlerinde çalışan tüm personele (bunlara çırak ve stajyerler de dahildir), iş sağlığı ve güvenliği eğitimi aldırmalıdır. Söz konusu eğitimin de kayıtları muhakkak muhafaza edilmelidir. Yoksa işyerleri her çalışan adına 1078 TL idari para cezası ödemekle mükellef kılınabilirler uygulanacaktır.

Bayram Fırsatları Gratis'te Sizi Bekliyor!!




*** Basın Bültenidir...

9 Ekim 2013 Çarşamba

Makyaj Meraklılarının Buluştuğu Adres; MakyajTelevizyonu.Com ***

Merhabalar!

Makyaj sever biri olarak, makyaj meraklılarına yepyeni bir siteden bahsedeceğim. Eminim sizde benim gibi MakyajTelevizyonu.Com'da saatlerce vakit geçirip birçok şey öğreneceksiniz! 

MakyajTelevizyonu.Com; Dünya genelinde makyaj ve saç modelleri ile ilgili en iyi videoları Türkçe çevirileri ile güzellik meraklılarına sunuyor. Sitede makyaj videolarının yanı sıra makyaj modelleri de mevcut. Saç bakımından, uzun-kısa, düz-kıvırcık saçlar içinde tarzınıza göre farklı saç modelleri bulabilirsiniz.
Göz,dudak ve yüz makyajının yanı sıra kaş ve kirpik modelleri de var. Kaş şekillendirmenin tekniklerini öğrenerek kaşlarınızı baştan yaratabilirsiniz. Unutmadan kirpikleri uzatmak içinde yöntemler mevcut ;)

MakyajTelevizyonu.Com; Tırnak süslemeleri meraklılarını da unutmamış! Birbirinden güzel tırnak süslemelerinden gözlerinizi alamayacaksınız!

Ahh! Ne Tırnak süslemesi? Düzgün oje sürmeyi beceremiyorum ki diyorsanız, oje sürme yöntemleri de var! :)

Kısacası biz süslü bayanların aradığı her ne varsa bu adreste!

Watsons Büyük Bayram İndirimi Başlıyor!

Watsons Büyük Bayram Alışverişine Hazırlık Kursu bitti, ilk mezunlar verildi. Bu da demek oluyor ki; Büyük Bayram Alışverişi yarın başlıyor! 

6 Ekim 2013 Pazar

Watsons’tan Bayram Alışverişine Hazırlık Kursu

Sürpriz kampanyaları ve ürün çeşitliliğiyle bayram alışverişlerinin gözdesi Watsons, ‘’Büyük Bayram Alışverişine Hazırlık Kursu’’ ile müşterilerini büyük bayram alışverişine hazırlıyor.