31 Mart 2013 Pazar

CityFoni Sponsorluğunda Hediye Çekilişimin Sonucu

CityFoni.com Sponsorluğunda düzenlediğimiz hediye çekilişine katılan herkese teşekkür ederim. Hediye çekilişine dahil olabilmek için belirttiğim şartları doğru bir şekilde yerine getiren herkese ayrıca teşekkür etmek istiyorum :) 

Katılım amaçlı toplam 35 yorum oldu. Adsız kullanıcı yorumları,tekrarlanmış yorumlar ve paylaşım linki yerine profil linki bırakılan yorumların geçersiz sayılacağını belirtmiştim ve tek tek kontrol ederek eledim.
Toplamda geçerli yorum sayısı 29.

Ve kazananı Random.org ile belirledim.
Tırnak Süsleme Setine sahip olan şanslı kişi 10. yorumuyla 
'' Merve '' oldu!



Tebrikler Merve!

İletişim bilgilerini (ad-soyad,adres,tlf no) tqc.dmr92@gmail.com'a göndermeni bekliyorum.

Çarşamba gününe kadar iletişime geçmezse yeni bir kazanan belirleyeceğim.

Sevgiler ..

30 Mart 2013 Cumartesi

Alışveriş ***

Geçenlerde Avonun yeni katalogundan bir kaç ürün seçmiştim.Siparişlerim bugün elime ulaştı hemen sizlerle paylaşmak istedim.Twitterdan takip edenler alışverişimden bahsettiğimi görmüşlerdir.Ayrıca hala takibe almayanlar buradan takibe alabilirler :)


29 Mart 2013 Cuma

Garnier BB Krem

Bugüne kadar Diadermine ve Nivea'nın BB Kremlerini denemiştim. Son olarak Garnier BB Kremi denemeye karar verdim. Son olarak diyorum çünkü BB krem almak istemiyorum artık.BB kremler yerine farklı ürünler denemek istiyorum.Diadermine ve Nivea BB kremde yaşadığım ortak sorun renkleriydi. Garnier BB kremin daha önceden testerını kullanıp cilt rengime uygun olduğunu görünce normal boyunu almaya karar verdim. Olumlu ve olumsuz bir çok yorum vardı ve ben inanın sadece rengi cildime uyduğu için bir şans vermek istedim.Herkesin cilt yapısı farklı olduğundan aynı sonucu alacağımızı düşünmüyorum benim olumlu/olumsuz değerlendirdiğim bir ürün başkasında farklı sonuç gösterir.O yüzden denemeden karar vermeyeyim dedim ve aldım. Tabii ki açık tonunu aldım.


27 Mart 2013 Çarşamba

Naturals Macadamia & Aloe Özleri İçeren Nemlendirici Saç Bakım Spreyi

Saçlarımda boya yok ve dümdüz olduğu için çok fazla işlem görmediğinden kırık vs. gibi bir sorun yok. O yüzden saç bakım kremleri alsam da hep bir üşengeçlik yaparım düzenli kullanmazdım.En son Dove un duştan sonra nemli saça uygulanan bakım kremini kullanmıştım.Birde itiraf etmeliyim ki bu tarz ürünleri kokuları için kullanıyorum :)



26 Mart 2013 Salı

Maybelline Göz Makyajı Temizleme Losyonu

Daha önce Evoria.com alışverişimde Maybelline Göz Makyajı Temizleme Losyonunu set halinde aldığımı görmüştünüz.Görmeyenler buradan bakabilirler gayet uygun bir fiyata temizleme losyonunu ve maskarayı almıştım. Kullandığım ve bitirmek için çabaladığım ama biraz olsun bitiremediğim başka göz makyajı temizleme losyonum olduğu için bekletiyordum.O bitmek bilmeyen losyon ise Avonun devasa göz makyajı temizleme losyonu bitmek bilmeyince bende değişiklik olsun deyip bunu kullanmaya karar verdim. 

Avonun göz makyajı temizleme losyonu kremsi yapıda olduğu için göz çevremde kuruma gibi bir sorun yaşamadım.Hatta o losyonla sorun yaşamayan nadir kişilerdenim :)

25 Mart 2013 Pazartesi

Sezon Modasını Saçınla Yansıtmaya Hazır Mısın?

Farklı renk ve yapılardaki saçlara özgü farklı ürünler sunan TONI&GUY Saç Bakım ve Şekillendirme Ürünleri ile Haute Couture saç stilleri yaratmak mümkün.

Londra Moda Haftası’nın 17 yılı aşkın süredir saç sponsoru olarak ''Saçın Tarzındır'' diyen TONI&GUY Saç Bakım ve Şekillendirme Ürünleri ''Moda, artık yalnız güzel bir kıyafet almak değil! Bugün modada STİL satın alıyorsunuz'' diyen tasarımcı Elif Cığızoğlu ile Mercedes Benz İstanbul Fashion Week kapsamında muhteşem bir iş birliğine imza attı.

Modanın giyilen üründen çok seçilen stile dönüştüğünü söyleyen Elif Cığızoğlu, koleksiyonunun stilini TONI&GUY Türkiye saç danışmanı Kemal Baykar ve ekibinin yarattığı saçlarla tamamladı.

''TONI&GUY Presents ELIF CIĞIZOĞLU'' ismiyle anılan bu muhteşem görsel şölen 14 Mart 2013 Perşembe günü Pera Palace Hotel Jumeirah’ta moda severlerin beğenisine sunuldu.


Modanın ayrılmaz parçasının saçlar olduğunu çok iyi bilen TONI&GUY, Londra Moda Haftası kulislerinde edindiği deneyimle geliştirdiği yeni saç bakım ve tarzına özel şekillendirme ürünleriyle Türkiye’de de saçının tarzıyla buluşmasını isteyenlerin bir numaralı tercihi oldu!

Tarzın ister klasik, ister ışıltılı, ister yaratıcı olsun http://www.sacintarzin.com/sendeuygula adresindeki videolar ve diğer zengin içeriklerle dünyadaki moda trendlerine uygun saç tasarımlarını saçlarına yansıtman çok kolay!

Sezon modasını saçlarınla buluşturmak istiyorsan, TONI&GUY’ın Şekillendirme kategorisi altında yer alan Casual, Glamour, Classic ve Creative koleksiyonlarını daha yakından tanıman için detaylar aşağıda;


Casual: Zamanın karmaşasına inat, pratik, hızlı ve doğal bir stil sunuyor. Serideki ''Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Sprey'', ''Şekillendirici & Yağ Emici Saç Pudrası'' ve ''Esnek Tutuşlu Saç Spreyi'' favorin olacak!

Glamour: Eğlenmeden duramayan, dikkatleri üzerine çekmeyi seven, gösterişli ve parıltılı bir stil. Serinin ürünlerinden ''Işıltı Verici Köpük'', “Nemlendirici & Parlaklık Verici Sprey'', “Işıltı Verici & Elektriklenmeye Karşı Koruyucu Serum'' ve “Yüksek Tutuşlu Saç Spreyi'' seni bekliyor.

Classic: Asla modası geçmeyen, zamanın ötesinde bir stilin altın anahtarı. ''Parlaklık Verici Serum”, ''Bukle Belirginleştirici Sprey'', ''Orta Tutuşlu Saç Spreyi'' ile nostaljik ve sofistike saçlara sahip olmak hiç de zor değil!  

Creative: Hayatın sınırlarını zorlayarak yaşayan ve her zaman cesur olanların stili. ''Şekillendirici Krem Jöle'' ve ''Ekstra Yüksek Tutuşlu Saç Spreyi'' ile hayal gücünü yansitan saçlar yarat!

Men: Şampuandan saç şekillendiricisine sadece erkeklere özel bir koleksiyonla saçın tarzınla buluşuyor! ''Yoğun Arındırıcı Şampuan'', ''2'si 1 Arada Kepeğe Karşı Etkili Şampuan ve Saç Kremi'' ve ruhunu hayatına yansıtan birbirinden değişik stiller için ''Şekillendirici Wax'' ve “Şekillendirici Krem Jöle'' seni bekliyor.

TONI&GUY hakkında daha detaylı bilgi için:
www.sacintarzin.com
www.hairmeetwardrobe.com
facebook/hairmeetwardrobe
twitter/hair_wardrobeTR
youtube/hair_wardrobeTR

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Pazartesi Köşesi ***

Pazartesi sendromunu azaltmak elimizde diye düşünüyorum.Ben her ne kadar pazartesi sendromunu yaşamasam da yinede sevemiyorum.Aslında şöyle düşünerek haftaya güzel başlayabiliriz.Yepyeni bir hafta ve güzel umutlar..Haftaya nasıl başlarsak öyle devam edeceğini düşünürsek,mutlu başlarsak mutlu devam ettiririz. Bu hafta yaşamak istediğiniz her ne varsa umarım yaşarsınız ayrıca dilerim ki hafta sonunun çabuk gelmesini dileyenlerin günleri çabucak geçip gitsin. Dilediğimiz gibi bir hafta geçirmeyi diliyorum...


24 Mart 2013 Pazar

Golden Lady Kokulu Oje 29 *** Chocolate

İlk olarak Golden Lady'nin çikolata kokulu ojesinden burada bahsetmiştim. Yine çikolata kokulu 29 nolu ojesinden aldım. Siyah ve içinde ışıltıları olan güzel bir oje. Daha önceden de Golden Lady'nin burada gördüğünüz bordo renkli ojesi gibi ışıltılı.Sadece bu çikolata kokulu.Şişesinden rengini görünce bayıldım tabii birde kokulu oluşu cezbetti :) Hemen attım sepete! Eve geldiğim gibi de tırnaklarımda ki ojeyi çıkarıp sürdüm.


23 Mart 2013 Cumartesi

500 Kişi Olduk! *** Teşekkürler ***

Bugün inanılmaz mutluyum! 500 kişi olduk. Hatta ben bu yazıyı yazana kadar 501 kişi bile olduk :)
Bugüne kadar yanımda olan ve destek olan herkese teşekkür ederim..


Daha önceki teşekkür yazımda 500 kişiye ulaşınca sürprizim olacağını söylemiştim.Aslında bu kadar çabuk 500 kişiye ulaşacağımı düşünmüyordum.Çok çabuk oldu ve sizin için düşündüğüm sürprizi hazırlayamadım. Herhangi bir aksilik olmazsa Nisan ayının ilk günlerinde sürprizimi açıklayacağım! 

Takipte kalın,sevgiler :)

DBMS Kozmetikten Gelen Hediyelerim

Herkese Merhabaaaa!

Şu sıralar şanslıyım hediye etkinliklerinden kazandıklarım oldu. DBMS Kozmetiği Facebookdan bilenler vardır.Birbirinden güzel kozmetik ürünlerinin satışının yapıldığı bir sayfa.Bende DBMS Kozmetiğin blogundan 8 Mart Kadınlar Gününe özel hediye etkinliğine katılmıştım. Üzerinden bayağı geçmiş olmasına rağmen kazanan şanslı kişilerden biride ben olmuşum.Haberim yoktu ve bir arkadaşın sayesinde öğrenmiş oldum.Hemen DBMS Kozmetiğin sahibi olan Derya ile iletişime geçtim.Oda Perşembe günü kargomu gönderdi ve bugün elime ulaştı!

22 Mart 2013 Cuma

Kadife Tırnak Tozu ~ Sax Mavi ***

İlk olarak şurada fuşya renkli kadife tırnak tozuyla tırnaklarımı süslediğimi görmüştünüz.Bugünde mavi kadife tozunu kullandım. 

Bakalım beğenecek misiniz?

18 Mart 2013 Pazartesi

Pazartesi Köşesi ***

İlham veren güzelliklerle dolu bir haftaya kocaman MERHABA diyelim :)



Renkleri çok sevdim! Yaz aylarını ve sahil kenarlarını hatırlatan bir kombin :)

16 Mart 2013 Cumartesi

Kendi Yap *** Trok(Çivi/Zımba) Ayakkabı Süsleme (DIY)

Trok(Çivi/Zımba) merakımı biliyorsunuz :) bulunduğum yerde bu tarz malzemeleri bulamıyordum.Geçen şuradaki yazımda bahsetmiştim.Buldum ve sürekli gidip alıyorum.Her yeri çivilemeye sardım şu sıralar. Sırada ise ayakkabım vardı ve süsledim!

15 Mart 2013 Cuma

Dikkat Dikkat!! *** Önemli *** Bloglovin

Bloglarda dolanan habere göre 1 Temmuz'da Google Reader kaldırılacakmış. Birbirimizi kaybetmeden blogumu,Bloglovin'e üye olarak yada Facebook ile bağlanarak takibe almamız gerekiyor. Bu haberin tam olarak doğru yada yanlış olduğundan emin olabilmemiz için 1 Temmuz'u beklememiz gerekiyor.Umarım doğru bir haber değildir,üzüldüm gerçekten. :(


Tuğçe'nin Kaleminden Bloglovin profilimi buradan takibe alabilirsiniz.

Ayrıca sağ tarafta bulunan Eiffel Kulesi'ni tıklayarak,açılan sayfada (Follow) yazan butondan tıklayarak takibe alabilirsiniz.

Buralardan da takibe alabilirsiniz.


Sevgiler

Gece Işıltısından Gelen Hediyelerim

Gece Işıltısı blogunun sahibi Merve'yle kısa bir süre önce hediyeleşmeye karar verdik ve paketimizi hazırlayıp birbirimize gönderdik. Merve'nin göndermiş olduğu paket dün elime ulaştı.Hatta twitterdan güzel bir paket aldığımı söylemiştim ama paylaşma fırsatım olmamıştı. 


Böyle süslü ve şirin bir paket geldi :)

CityFoni Sponsorluğunda Tırnak Süsleme Seti *** Hediye!! ***

CityFoni.com ile sizler için daha önceden bir hediye çekilişi düzenlemiştik. CityFoni.com'un isteği üzerine tekrar bir etkinlik düzenlemeye karar verdik. 
1 Kişi Salon Express Tırnak Süsleme Setine sahip olacak!


*** HEDİYE ETKİNLİĞİNE KATILMAK İÇİN ***

1-Sol üst köşede bulunan ''Bu Siteye Katılın'' kısmından izleyicim olmalısınız.(Hangi isimle izleyicim olduğunuzu belirtmeniz gerekmektedir.)
2-CityFoni.com sitesine üye olmalısınız.(Hangi mail adresiyle üye olduğunuzu belirtmeniz gerekmektedir.)
3- Hediye etkinliğini Facebook ve Twitterdan duyurup,paylaşım linklerini yorumunuzda belirtiniz.
Ad soyad ve mail adresinizi yorumunuzda belirtiniz.

Son olarak şart değil ama Facebook sayfamı beğenirseniz sevinirim :)


Katılım için son gün 30 Mart!

NOT: Duyuru linki yerine,profil linki belirtilen yorumlar ve şartları gerçekleştirmeden bırakılan yorumlar geçersiz sayılacaktır.

Kargo ücreti kazanana aittir.




Salon Express Tırnak Süsleme Seti


Ürün Detayı :

Salon Express tırnaklarınıza renkli ojeler ile kolayca şekil ve desenler verebilmenizi sağlar.

Kolay ve pratiktir, 1 desen diskinde 9 farklı desen vardır. Her pakette farklı 5 adet disk bulunur.

Tırnaklarınız özel bir kuaför salonunda hazırlanmış, size özel tasarım uygulanmış gibi görünecek, görenler hayret edecek.



Uygulama Şekli:

- Yeni tarz takma tırnakların en önemli özelliği tırnağa zarar vermemesi ve kolaylıkla çıkarılabilir olması.
    
- Plakalardaki desenleri pratik bir şekilde uygulayabilir, daha bakımlı tırnaklara sahip olabilirsiniz.
    
- Oje sürmeye vakit bulamayan hanımlar için mükemmel alternatif.
    
- Artık tırnak süslemek için saatler ayırmaya gerek yok.
    
- Kıyafetinize uygun stickerı seçiyorsunuz ve tırnaklarınıza yapıştırıyorsunuz.

- Desen diskinindeki istediğiniz desenin üzerine bir miktar oje sürün.

- Desen aparatının spatula tarafı ile disk üzerindeki fazlalık ojeyi sıyırıp alın, sadece desen çukuruna işleyen oje kalır.

- Desen aparatının kırmızı tarafını desen diskine basın, sonrada tırnağınıza bastırın işte hepsi bu!

- Desen diskinde ve baskı aparatında oluşan oje kalıntılarını pamuk ve asiton yardımcı ile işiniz bittiğinde çok

   beklemeden temizleyin.

- Oje şekillendirici Salon Express ile farklı renk ve desenlerle farklılıklar yaratın.



 Paket İçeriği:
    
   5 Adet Şekil Plakası
    
   1 Adet Uygulayıcı Aparat
    
   1 Adet Temizleme Aparatı


Bol Şans,Sevgiler...

13 Mart 2013 Çarşamba

Online; ParfümEvi.Com Alışverişi ***

Twitterdan takip edenler parfüm alışverişi yaptığımı bilirler.7 Şubat Perşembe günü alışverişimi gerçekleştirdim.Parfümlerim Cumartesi günü elime geçti. Daha önceden başka firmalardan da alışveriş yapmıştım bu kadar hızlı gönderim yapan olmamıştı.Hızlarına ve hizmetlerine hayran kaldım.Abartmıyorum ama bu şekilde hizmet veren ve hızlı çalışan bir firmaya daha denk gelmedi. Parfümlerimi merakla bekliyordum ve 2 gün içerisinde elimde oldular hemencecik kavuştuk :)

Orijinal kokuları alamadığım durumlarda açık parfümleri tercih ediyorum. Parfumevi.com.tr'den ilk kez alışveriş yaptım. Üye olduğumda ve siparişim kargoya verildiğinde hem telefonuma hemde posta kutuma bilgilendirme mesajı gönderdiler. Üstelik kargo ücreti diğer firmalarda olduğu gibi değil. 30 TL üzeri alışverişlerinizde kargo bedava. Ayrıca 3 şekilde ödeme sistemi bulunması da büyük avantaj! Kredi kartı,banka havalesi veya kapıda ödeme sistemlerinden dilediğinizi seçme şansınız var. 

Bonbonelle Yaratıcı Ürünleri ile Düğün Maceranıza Merhaba Diyor...

    

 


         Aşk dolu şekerler butiği Bonbonelle kapılarını açtı!

İsme özel tasarım gelinlik askısı ve damatlar için tasarım içki mataraları ile kişiye özel konsept ürünleri Türkiye'de ilk kez satışa sunuyor.

Bonbonelle'nin düğün öncesi kutlamalar içinde yaratıcı fikirleri var; bekarlığa veda partileri ,kına geceleri ve bridal shower partilerine özel t-shirtler, hediye paketleri ve daha birçok tasarım ürünü butiğinde satışa sunuyor.
                        Konsept bir düğünün ihtiyaç duyduğu tüm yaratıcı ürünler Bonbonelle Butik'te
                                                              Sizleri bekliyor!
                                                   
                                                       Aşk Dolu Şekerler Butiği


                                                     http://www.bonbonelle.com

                                                 
                                                      
                                               
                     


Lavanta Düğün Kolonyası
Kişiye Özel Gelinlik Askısı

Renkli Leopar Desenli Tırnaklar ***

Tırnaklarımla uğraşmayı,değişik şeyler yapmayı seviyorum :)
2 gün boyunca oje sürmedim tırnaklarıma bakım yaptım ve dinlendirdim. Bu dinlenmenin ardından bolca oje ve süslemeler yapmak gerekir değil mi? Eveeet! 

12 Mart 2013 Salı

Avon Ideal Flawless Invisible Coverage Transparan Fondöten

Daha önce şuradaki yazımda Ideal Flawless Transparan Fondötenin deneme boyundan bahsetmiştim.Rengi cildime göre koyuydu. Bende bana uyabilecek tonunu seçerek normal boyunu aldım. 30 ml ve SPF 15 içeriyor. 

11 Mart 2013 Pazartesi

Markalar ve Okunuşları

Markaların okunuşları hakkında bilgilenmek ve sizleri bilgilendirmek adına kısa bir araştırma yaptım. Okunuşunu yanlış bildiğim veya bilmediğim bazı markalar vardı ve artık öğrendim. Benim gibi bilmeyenler,merak edenler vardır diye de böyle bir paylaşım yapmak istedim.

Okunuşunu bilmediğimiz durumlarda eminim aynı sıkıntıları çekmişizdir. :) Ya markanın yazılışını kendimizce yuvarlayıp telaffuz ederiz yada saçma bir şekilde söyleyip komik duruma düştüğümüz yetmezmiş gibi birde karşımızdaki ne istediğimizi anlamaz. :) 

Böyle durumlar yaşanmasın diye bu duruma bir el atalım ve hep birlikte öğrenelim istedim. :)

Haydi başlıyoruz ! 

Bourjois ~ Burjuva

Burberry ~ Börbıri

Cacharel ~ Kaşarel

Chanel ~ Şanel

Chole ~ Kıloi

Clinique ~ Kılinik

Christian Dior ~ Kırishtiyan Diyor

Dolce & Gabbana ~ Dolçe en Gabbana

Estee Lauder ~ Este Laudır

Givenchy ~ Jivanşi

Giorgio Armani ~ Corcio Armani

Hermes ~ Ermesz

Inglot ~ Inglo

Kryolan ~ Kıroylan

Lancome ~ Lankom

L'occitane ~ Loksitan

Louis Vuitton ~ Lui Vitton

MAC ~ Maek(Mek)

Maybelline ~ Meybılin

Nars ~ Nars

Sisley ~ Sisli

Tschibo ~ Çibo

Yves Rocher ~ İv Roşe

Yves Saint Laurent ~ İv Sen Loren


Düzeltmek istediğiniz veya eklemek istediğiniz olursa yazarsanız sevinirim :)

Sevgiler...

9 Mart 2013 Cumartesi

Kadınlar Günü Hediyem ***

Eveet! Yengemden bahsediyorum ara sıra birlikte yaptığımız tırnak süslemelerini paylaşmıştım sizlerle. 
Özbek Kızı blogunun sahibesi :) Yengem 3 gün boyunca İstanbul'da idi. Dün gece memleketine yani Özbekistan'a uçtu :) Uçmadan önce de gezinirken benim için minik hediyeler seçmiş ve abimle göndermiş.Bugün elime ulaştı. İlk ve tek kadınlar günü hediyemi almış oldum. Bana alınabilecek en güzel 2 hediyeyi seçmiş :) Çünkü kuru kafa delisiyim ve silikon şeylere bayılıyorum. Kuru kafalı,silikon harika bir saat almış.Paketimi açtığımdan beri koluma taktım ve çıkarmayı hiç düşünmüyorum :) Birde malum dönemlerimi sancılı geçirdiğimden benim için alınabilecek en anlamlı hediye sıcak su torbası :) Ne zamandandır sıcak torbası istiyorum istiyorum diye kulağını götürmüştüm bir türlü fırsat bulup alamamıştık. O da bana böyle bir sürpriz yapmış.Nasıl sevindim bilemezsiniz :) 


Yengemle birbirimize çok yakınız abla kardeş gibiyiz ve birbirimize çok alışkınız.İnanın kısa bir süre önce gitmesine rağmen şimdiden özledim ve hemen gelsin istiyorum. Hemen gelsin de sabaha kadar oturup oje sürelim,birlikte türk kahvesi içelim :)
Yengeme buradan çok çok teşekkür ederim ve onu kocaman öpüyorum!


Size ne hediye geldi? Yada kendinize hediye aldınız mı? :)

Sevgiler...

8 Mart 2013 Cuma

Hyundai'den Mart Ayı Boyunca Özel Avantajlar

8 Mart Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde herkesi bir Hyundai sahibi yapacak olan üstün satış avantajlarıyla birlikte teknoloji harikası yepyeni modellere ulaşmak çok daha kolay olacak. Mevcut satış destekleri yanında, her meslekten kadınlar için i20 ve i30 modellerinde ek dosya masrafı ödemeden düşük faizli kredi imkanları sunuluyor.

Hyundai Kredi’nin düşük faizli ve 60 aya varan vade seçenekleri Mart ayında da devam ediyor olacak. Tüm müşterilerine üstün fırsatlar sağlayan Hyundai Kredi, yüzde 0,70’den başlayan oranlar sunarken ayrıca Hyundai’den yeni araç alacaklar “Şimdi Al, Ağustos’da Öde” ya da bir başka deyişle “Şimdi Kullan, Yaz Sonunda Öde” imkanına da sahip olacaklar.

Hyundai, ix35 modelini düşleyen müşteriler de 3-60 ay arası tüm vadelerde yüzde 0,79 kredi oranıyla desteklenecek. 2013 modeller için takas desteğini de unutmayan Hyundai, avantajlarına Elantra modeliyle devam ediyor. Sadece Elantra modeli için geçerli olmak üzere 30 bin TL, 36 ay kredi için yüzde 0,59 oran sunan Hyundai Kredi, böylece müşterilerine tüm rakiplerinden çok daha avantajlı fırsatlar sağlamış oluyor.
hyundai-kadinlar-gunu
Ayrıntılı bilgi için tıklayın.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Kadınlar Günü ve Muhteşem İndirimler ***

Öncelikle Kadınlar Günü'müzü kutluyorum hepinizi kocaman öpüyorum!


Evet! Kadınlar Gününü en çokta olacak indirimler için merakla bekliyorduk!
Maalesef ki bu indirimlerden ben yararlanamıyorum :( Çünkü bulunduğum ilde Gratis ve Watsons yok yok! :(
Yinede sizler için bu indirimlerden bahsetmek istedim. 

6 Mart 2013 Çarşamba

GOLDEN LADY 322 ***

Golden Lady'nin en son kokulu ojelerinden alırken 322 nolu ojesinden ve bir başka renginden daha aldım. 322 nolu ojesi ışıltılı mükemmel bir bordo. 


5 Mart 2013 Salı

Tırnak Bakımım ***


Tırnak bakımımı merak edip,istek yazı isteyenler olmuştu.Öncelikle beğendiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Çok fazla bir şey yapmıyorum yinede istek bir yazı olduğu için kısaca bahsetmek istedim.Tırnak bakımını nasıl yapıyorsun,tırnaklarını uzatmak için ne yapıyorsun gibi sorular aldım.Aslında çok fazla bir şey yapmıyorum.Hatta bir şey yapmıyorum bile diyebilirim :)


Tırnaklarım için kullandığım bütün malzemeler bunlar.
Sally Hansen Tırnak Eti Çıkarıcı Jel
Tırnak etlerini itmek için çubuk
Burt's Bees el kremi
Törpü

4 Mart 2013 Pazartesi

L'Oréal Paris Lash Architect 4D Maskara

L'Oréal Paris Lash Architect 4D ile geleceğin takma kirpik etkisini yarattı. 
L'Oréal Paris yoğun takma kirpik etkisi için ilk kez 4 boyuylu rölief kıllar ve özel tasarımlı fırçayı birleştirdi. Daha uzun, daha hacimli, daha kıvrık ve daha kalın kirpikler için.

1.Boyut: Hacim Verir
2.Boyut: Uzatır
3.Boyut: Kalınlaştırır
4.Boyut: Kıvırır


NIVEA yeni ürünüyle stresli davetler boyunca da bizi koruyacak

Özel davetler, kutlamalar, partiler... En iyi şekilde hazırlanıp katıldığımız etkinlikler süresince iyi görünmeyi, geceyi başımıza bir aksilik gelmeden atlatmayı isteriz. Son moda elbiselerimizi denedikçe, onların başına bir şey gelmesin diye endişelenmeye başlar, stres oluruz. Bu da gece boyunca daha çok terlememize sebep olur.

Katıldığımız davetlerin tadını stres yaşamadan çıkarabilelim diye, NIVEA yeni Stress Protect deodorant çıkarmış. Öyle bir ürün ki, stresli olduğumuz anlarda bile bize tam koruma sağlamak üzere tasarlanmış.

Üstelik bu stresin ne kadar yüksek olduğu farketmiyor.  Yeni ürünün tanıtımı için hazırlanmış viral videoda, havaalanında uçaklarının kalkmasını bekleyen yolculara öyle bir şaka yapmışlar ki, dökülen soğuk terlerin haddi hesabı yok! Yeni Stress Protect deodorant, bu videodaki stresli anın bile üstesinde geliyorsa, bize de stressiz, güvenli davetler göründü demektir…

Nivea Stress Protect ile ilgili ürün bilgilerini merak edenler, http://www.nivea.com.tr/Urunler/Deodorant/stress-protect adresinden ürünü inceleyebilirler.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Pazartesi Köşesi ***

Haftanın ilham veren fikirleriyle,pazartesi köşesiyle karşınızdayım!
Kombin fikirlerinden ilham alarak güzel güzel kombinlerle geçirelim bütün haftamızı. Ben her gün aynı tarzda giyinemiyorum.Bazen çok sade,bazen salaş,bazen ise çok şık giyiniyorum.Ruh halime göre giyinirim ikizler burcunun vermiş olduğu kararsızlığı sürekli yaşarım. Buna göre farklı farklı tarzlar seçtim. 

İşte bir gün böyle,diğer gün öyle.. :)


1 Mart 2013 Cuma

Mat Siyah & Işıltılı Tırnaklar ***

Mat siyah ve simli,ışıltılı ojeyi bir arada kullanarak tırnak süslemesi yaptım :) 
Çok çok güzel olmadı ama idare eder değil mi?

Mat ojeleri seviyorum ama nedense en çok mat siyahı seviyorum.Siyah mat ojemi sürmeyeli uzun zaman oldu ama kuruma gibi herhangi bir değişim olmamış sürümü ve kuruması yine çok çabuk oldu. 


Büyüyoruz! ♥♥ Teşekkürler ♥♥

Yaklaşık 5 ay oldu blogumu açalı.Kısa bir süre içinde böyle güzel arkadaşlıklar,dostluklar ve hatta böyle başarılara ulaşacağımı düşünmüyordum. Blog sahibi olmak,takip ettiğim kişilerden ilham alarak başlamama neden oldu.Blog sahibi olarak, bir çok güzel arkadaş ve hatta daha fazlasını kazandım. Bugüne kadar yanımda olan ve desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederim.


Bugün 456 kişi olduk! Beni izleyen,takip eden ve bloguma yorumlarıyla destek olup,katkıda bulunan herkese çok çok çoook teşekkür ederim. 500 kişiye ulaşınca güzel bir etkinlik düzenlemeyi planlıyorum. En kısa zamanda 500 kişiye ulaşıp size sürprizimi duyurmak için sabırsızlanıyorum! :) 


Beni takip edebileceğiniz yerler



♥♥♥