28 Şubat 2013 Perşembe

Golden Lady Kokulu Oje 36 *** Chocolate

Kokusu gibi çikolata renginde bir ojem var artık!

Kahverengi oje sürmeyen ben Golden Lady'nin kokulu ojelerinden 36 nolu rengi inanılmaz beğendim.Tırnaklarımı sıcak çikolataya batırmış gibi hissediyorum :) Kokulu ojeleri ilk defa deniyorum heyecanım ondan.Golden Lady 36 nolu oje tam anlamıyla çikolata renginde ve rengi gibi çikolata kokulu! Düşündüğüm gibi buram buram etrafa çikolata kokusu yayılmıyor ancak tırnaklarımı kokladığımda çikolata kokusunu alabiliyorum. İlk kahverengi hatta ilk çikolata rengine sahip ojem.Çok beğendim ve tırnaklarıma çok yakıştırdım.

Doğru Makyaj ~ Cilt Alt Tonunu Öğrenerek Başlar


Bayanların ortak noktalarından ve sorunlarından biridir makyaj. Makyaj yapmanın tekniklerini,minik ipuçlarını araştırmayan yoktur.Hatta bizden değildir! :) Doğru fondöten seçimi nasıl yapılır,hangi pudra cildime uyar,hangi ruju sürmeliyim,hangi allığı tercih etmeliyim gibi bir çok soru sıralayabilirim. Çünkü hepimizin doğru makyaj yapımıyla ilgili bir çok sorunu ve sorusu vardır. Eminim doğru fondöten arayışımız hala devam ediyordur. Hala cilt rengimize ve cilt tipimize uygun olan doğru fondöteni bulamamış veya bulma arayışı içindeyiz. En pahalı markanın fondöteninden bile alsak eğer cildimizi tanımıyorsak doğru seçim yapmış olamayız. Benim sizlere bahsetmek istediğim ise,doğru makyaj yapmanın yollarını araştırırken aslında bu yolun cildimizi doğru tanımaktan geçtiği. Yani cildimizin alt tonunu bilmemizden geçiyor. Cilt alt tonumuzu(undertone) bilirsek;doğru fondöten,far,allık,ruj ve hatta maskara seçimimizi rahatlıkla yapabiliriz. 


27 Şubat 2013 Çarşamba

Kadife Tırnak Tozu ~ Fuşya ***

Sonunda kadife tırnak tozuyla tırnaklarım tanıştı!

Twitterdan takip edenler bilirler,dün gece bahsetmiştim :)
Yani dün gece tırnaklarımı kadife tozuyla süsledim,fotoğrafını çektim ve şimdi sizlerle paylaşabiliyorum.
Bloglarda görüp hayranlıkla bakıyordum.Daha önce şuradaki yazımda söylemiştim yengemde tırnak süslemelerine merak sardı ve tırnak süslemeleriyle ilgili malzemeler alıyor kadife tırnak tozunu ise ondan alıp denedim ve çok sevdim.Birkaç renk almıştı,en kısa zamanda yurt dışına tekrar gidecek başka renklerden de isteyeceğim :)

26 Şubat 2013 Salı

Far Paletim ***

 Bugün sizlere far paletimi göstermek istedim. Yengem yurt dışına gittiğinde getirmişti. Böyle bütün renklerin olduğu ilk paletim. İki katlı ve 120 renkten oluşuyor.Günlük olarak ışıltılı farlar tercih etmiyorum.Bu far paleti ise hem mat hemde ışıltılı farlardan oluştuğu için oldukça işime yarıyor.


25 Şubat 2013 Pazartesi

Kendin Yap *** Trok(Çivi/Zımba) Bileklik (DIY)

Trok(çivi/zımba) merakımı bilmeyen kalmamıştır herhalde. Bulunduğum yerde meşhur bir boncukçu teyze var  çoktandır gitmiyordum 2 gün önce gittim ve aradığım troklardan buldum.Genelde istediğim,aradığım çoğu şey buraya hep en son gelir zaten.Neyse ki trok sevdam hala devam ediyorken gümüş ve sarı renklerinden aldım. 
Kendin yap çalışmalarına fazlasıyla meraklıyım. Bugünde kendi trok bilekliğimi kendim yaptım ve hemen sizlerle paylaşmak istedim :) Daha önceden de böyle bir kendin yap çalışması paylaşmıştım buradan bakabilirsiniz.

Diadermine BB Krem

Cuma günü BİM'in indiriminden faydalanıp bir çok kişi Diadermine BB Krem sahibi oldu. Burada bahsetmiştim bende koşup almıştım. :) Diadermine ürünlerini beğendiğim için BB Kreminden çok umutluydum açıkçası,hatta aldığımda açık tonundan bir tane kaldığı için üzülmüştüm keşke bir kaç tane olsaydı da stoklasaydım diye düşünmüştüm.Ama iyi ki de yokmuş!
Maalesef ki açık tonunu almama rağmen ten rengime uymadı koyu oldu.

Pazartesi Köşesi ***

Her pazartesi ilham veren kombin önerileri paylaşıyordum.Pazartesi köşesi yapmayalı epeyi olmuş uzun bir aradan sonra tekrar pazartesi ilham köşesi yapmaya karar verdim.Bundan sonra her pazartesi günü kombin köşesi olacak. Hafta başına kombin önerisiyle başlayıp, ilham alarak bütün bir haftayı bol ilhamlı geçirelim istiyorum :)



24 Şubat 2013 Pazar

Günün Kombini ***

Kombin hazırlarım da içlerinde bordolu bir kombin nasıl olmaz? 
Nasıl bordolu bir kombin hazırlamadım hayret ediyorum! Bordo sever biri olarak bunu kendime hiç yakıştıramadım :) Puuu bana! :)

Şu sıralar dar paçalı pantolonları bir kenara bırakıp geniş paçalara merak sardım.Geniş paçalı pantolonları yüksek topuklarla kombinlemeyi seviyorum. Bordo,siyah ve gri renklerini bir araya getirerek oluşturduğum bu kombin acayip içime sindi. 

Bordo severler kimler? 

22 Şubat 2013 Cuma

Çok Kısa Bir Alışveriş

Aynen başlıkta belirttiğim gibi çok kısa bir alışveriş oldu. Nasıl olduğunu hemen anlatmak istiyorum :) Uyandım,kahvaltımı yaptım ve blogları gezinirken Cicileydi'nin blogunda bugün BİM'de Diadermine ve Maybelline ürünleri olacağını okuduğum gibi bilgisayarı kapattım.Hızlıca giyinip,evden çıktım.Allah'tan BİM hemen yan tarafta,hızlıca giriş yaptım. Diadermine ve Maybelline ürünlerinin olduğu bölümü aradım neyse ki buldum.Maybelline'den eser yoktu! Beni hiç düşünmemişler! Bir tanecik bıraksalardı bari :/ Üstelik Maybelline maskaralar 9,95 tl'den satıştaymış..Her neyse yetişemedim. Diadermine BB Kreminde son iki tane olduğunu görünce kaptım hemen. Birde şansıma biri açık ton,diğeri orta ve koyu tonlar içinmiş ikisini de aldım. Diadermine BB Kreminde tanesi 9,95tl idi. Eğer yakınınızda BİM varsa bakın derim.Belki raflarda bir tanede olsa sizi bekliyor olabilir :)

21 Şubat 2013 Perşembe

Rengarenk Tırnak Süsleme

Yengem şu sıralar tırnak süslemelerine merak sardı.Özbek Kızı adında blogu var. Blogunda yeni yeni tırnak süslemeleri paylaşmaya başladı.Benimde tırnak süslemelerine olan merakımı biliyorsunuz.Süsleme için yeterli malzemelerim olmadığından elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Yengem de tırnak süsleme merakına girince nail art fırçaları,tırnak süsleme için gerekli malzemelerden almaya başladı ve aldıklarıyla benim tırnaklarıma da sünger ile baskı yoluyla süsleme yaptı.

Bende tabii ki sizlerle paylaşmadan duramazdım ve işte karşınızdaaa! :)


20 Şubat 2013 Çarşamba

Dikkatimi Çekenler *** İlham Veren Fikirler ***

İnternette gezinirken dikkatimi çeken kıyafet,dekorasyon,eşya,pasta,süsleme kısacası görüp de 
-Ayyyy! Deyip gözlerimi 0-0 bu şekle getiren şeyler oluyor! İşte o şeyleri sizlerle paylaşmak istedim :)





Alix Avien 103

Evet!  Bir önceki sürdüğüm ojemin görüntüsünden memnun kalmamıştım buradan bakabilirsiniz.Bordo ojemi sürdükten sonra yüzük parmağıma da Alix Avien 103 nolu ojesini sürmüştüm ancak bordo ile uyumunu nedense sevemedim.O yüzden bu ojeyi tırnaklarıma tek olarak uygulamaya karar verdim. Soft bir pembe renginde,yavru ağzı rengi de diyebiliriz ama doreye dönük ve içinde minik minik simler var.

18 Şubat 2013 Pazartesi

Alix Avien 214 & 103 *** Aşık Olunacak Bordo ***

Bordo rengine inanılmaz derecede bayılıyorum.Başlıktan da belli oluyor.'' Aşık Olunacak Bordo''.
 Her defasında hangi renk oje sürsem diye düşündüğümde elim bordo rengi ve tonlarına gidiyor. Alix Avien 214 nolu ojesi ise acayip güzel bir bordo. Tırnaklarıma uygularken tek kat uygulanmış hali sanki kiraz yemişim de suyu tırnaklarım da kalmış gibi :) İkinci katıda uygulayınca muhteşem bir bordo oluyor! Tam bayılmalık! :) 


16 Şubat 2013 Cumartesi

CityFoni Sporsorluğunda Hediye Çekilişimin Kazananı!

CityFoni.Com Sponsorluğunda düzenlemiş olduğumuz hediye çekilişime katılım gösteren herkese teşekkür ederim. Geçersiz ve mükerrer yorumları eleyince 25 geçerli katılım oldu. Kazanan kişiyi Random.org ile belirledim.



Geçerli Katılım Listesi

1-Itır
2-Emel Sönmez
3-Zicemfero
4-Çiğdem oğuz
5-İlke izmirli
6-Bedriye dönmez
7-Asiye demiral
8-Aslı
9-Şenay gazoz
10-Özlem
11-Edasen
12-Arzubalcin
13-Fatma şenol
14-Jasmin
15-Kermit Alemlerde
16-Alp Çankaya-hande
17-Aygülce
18-Kampanyainsani
19-Bernus ecer
20-Tuğba Cengiz
21-Çağla atalay
22-Sefa merve güzel
23-Sena kmpny
24-Betul
25-Sihirlimavi

*** TEBRİKLER ***
*** TEBRİKLER ***

Kazanan şanslı kişi 25 kişi arasından '' Asiye Demiral '' oldu! Kendisini tebrik ediyorum.
İletişim bilgilerini (ad-Soyad,tlf no,adres) tqc.dmr92@gmail.com'a göndermesini bekliyorum!
Pazartesi gününe kadar iletişim bilgilerini göndermezse yeni kazanan belirleyeceğim.

Sevgiler :)

Yaşayan Barbie *** Valeria Lukyanova

Daha önceden internet üzerinde gezinirken yaşayan Barbie olarak bilinen Valeria Lukyanova'u görmüştüm tabii ismini bilmiyordum ve gerçekten böyle bir varlığın olduğuna inanamamıştım,düne kadar :)
Dün akşam Beyaz Show'da karşıma çıkınca şaşkınlıkla
- Aa bu o kız,incecik beli var diye tepki verdim :)
Beyaz Show sayesinde yaşayan Barbie Valeria Lukyanova'u tanıma fırsatı bulmuş olduk. Seyretmeyenler,görmeyenler için fotoğraflarını paylaşıp bahsetmek istedim.

15 Şubat 2013 Cuma

Günün Kombini ***

Kombin önerilerini sık sık paylaşmak istiyorum ama her gün hazırlamayı düşünsem de böyle ilham gelmedikçe maalesef ki hazırlayamıyorum. Bugün ise fazlasıyla salaş,rahatlığın ön planda olduğu bir kombin hazırladım. Zaten kombinleri hazırlarken o an ki ruh halime göre seçimler yapıyorum. Bugün ruh halim ise fazlasıyla salaş..
Bu yüzden tercihim bu şekilde oldu.

13 Şubat 2013 Çarşamba

Cupcake Tırnaklar ***

Kırılan tırnaklarımın uzamasını beklerken,eğlenceli bir şeyler yapmak istedim.
Veee cupcake yapıp verdim fırınaaa! :)

Kısacık tırnaklarım = cupcake bir araya gelince tam çocuk eline benzemiş değil mi ? Hihihii =)))

11 Şubat 2013 Pazartesi

Senin Sesin, Senin Hediyen!

Sevdiğinize mesajınızı kendi sesinizle yollayabilseniz güzel olmaz mıydı?

SesiniVer.com bize bu fırsatı sunuyor!

Sitedeki birbirinden güzel kartlardan birini seçtikten sonra isterseniz yazı yazabiliyorsunuz. Ama en önemlisi yazı yazmasanız bile karta sesinizi ekleyebilirsiniz. Nasıl mı? Tabii ki QR Code teknolojisiyle.

İki seçeneğiniz var, dilerseniz site üzerinden canlı canlı kaydedebilir, isterseniz önceden kaydettiğiniz sesinizi ekleyebilirsiniz. Bu arada sadece sizin sesiniz olması gerekmez, 2mb’ı geçmeyecek büyüklükteki herhangi bir ses dosyasını yollamanız mümkün. Eşinize yolladığınız kartta ilk dans müziğinizin olması hoş olmaz mıydı?

Sesli kartın çok uygun fiyatlarla iki çeşidi var. Biri bildiğimiz kartpostal, diğeri de e-kart. E-kartı seçerseniz, kartınız e-posta olarak hem size hem de e-posta adresini verdiğiniz kişiye gönderiliyor. Üstelik anında! Kartpostalı ise iki gün içerisinde hazırlayıp, teslim edebiliyorlar.

Bu arada kartı isterseniz doğrudan sevgilinize yollayabilirsiniz. Ya da önceden kendinize yollatıp hediyenizin yanına da ekleyebilirsiniz.

Ödemesi de gayet kolay! Havale ve PayPal ile ödeme yapabiliyorsunuz. Dilerseniz 5 TL fark ödeyerek kapıda nakit veya kredi kartı ile ödeme seçeneği de mevcut.

En ilginç hediye sizinki olsun istiyorsanız veya aldığınız hediye içinize sinmediyse bu kart tam size göre!

Detaylı bilgiler için aşağıdaki linkleri takip edebilirsiniz:

SesiniVer.com
https://www.facebook.com/sesiniver
https://twitter.com/sesiniver




Bir bumads advertorial içeriğidir.

8 Şubat 2013 Cuma

Hediyeme Kavuştum *** Loreal Paris Lash Architect 4D Mascara ***

Sevgili Nazlıcan'ın blogunda hazırlamış olduğu hediye etkinliğine katılmıştım ve kazanan 13 kişi arasında bende yerimi aldım. İnanılmaz mutlu oldum.Buradan Nazlı'ya kocaaaman teşekkür ediyorum.Tabii ki sponsor firmamızı unutmuyor, Evoria.com'a da teşekkür ediyorum :) 

7 Şubat 2013 Perşembe

Diyetsel Mevzular *** Diyete Kısa Bir Ara ***


Kasım ayının sonlarında diyete başlamıştım ve sizlere de bahsetmiştim.Çok güzel sonuçlar aldım.Yorum yaparak destek olan ve ince düşünüp mail atan bir kaç arkadaşım oldu.İnanılmaz mutlu oldum ve daha da motive oldum.Destek olan,düşüncelerini paylaşan ve diyetle ilgili tüyo veren,bildiklerini paylaşan herkese çok çok teşekkür ederim.

6 Şubat 2013 Çarşamba

HONEYISH 116



Honeyish markasının ojesinden daha önce burada bahsetmiştim. Görmeyenler tekrar tıklayıp bakabilirler. Benimde ilk kez duyduğum bir markaydı.Yengem yurt dışından getirmişti.116 nolu rengini henüz sürme fırsatı buldum.Daha doğrusu ojelerimi karıştırırken bu cici rengi unuttuğumu,bir köşede yapayalnız beklerken gördüm ve sürmeye karar verdim :) Bir kaç gündür hastayım bu sürede oje sürememiştim tırnaklarım bir güzel dinlendiler.Bende hazır kendime geliyorken,iyileşmeyi fırsat bildim ve başladım tırnak bakımıma :)

Günün Kombini ***

Çivi/Zımba merakımı bilmeyen yoktur.Kendin yap çalışmalarında ve kombinlerde sıkça bahsediyorum.
Bugünde kombin hazırlarken çivilerden ilham alarak bir kombin hazırladım.

Berry & Cherry 'den Gelen Hediyem!

Merhaba arkadaşlar...

Bir kaç gün blogumu ve sizleri istemeyerek ihmal ettim.Hastalandım ve buraya uğramadığım her dakikayı uzanarak,uyuyarak geçirdim.Geçirdim diyorum ama hala o haldeyim.Şuan bu yazımı bile yarı uzanmış bir şekilde yorganın altından yazıyorum. Aman dikkat edin ortalıkta felaket bir salgın var bir kaptınız mı kurtulmak çok zor.

Her neyse hastalığımı bir kenara bırakıp güzel bir şeylerden bahsedelim.
Berry & Cherry blogunun çekilişi vardı ve o çekilişin şanslı kazananı ben olmuştum. Aslında hediyelerim elime  cumartesi günü ulaştı fakat rahatsız olduğum için fotoğraflayamadım ve sizlerle paylaşamadım. Kısmet bu güneymiş! :)


Berry & Cherry kazandığım hediyenin yanına bir hediye ve minik bir not eklemiş.
Notu sizlerle paylaşmıyorum çünkü bana özel yazılmış bir şey.

Bir kezde buradan Berry & Cherry 'e  teşekkür ediyorum :)

2 Şubat 2013 Cumartesi

CityFoni Sponsorluğunda Oje Sürme Seti HEDİYE!!


CityFoni Sponsorluğunda 1 kişi Oje Sürme Setine sahip olacak! 





Bayanları çok mutlu edecek olan mükemmel oje sürme seti. Bu set ile oje sürerken oluşabilecek her türlü sorun tamamen ortadan kalkıyor.

Oje sürerken sürekli taşırma sorunları yaşıyorsanız ve sürdüğünüz ojeler ellerinize bulaşıyorsa, Nail Perfect Oje Sürme Seti ile bir daha buna benzer sorunları yaşamayacak , ojelerinizi çok daha hızlı ve kusursuz biçimde sürebileceksiniz.

Oldukça pratik kullanıma sahip olan oje setinin sahip olduğu, 3 farklı ebatta ki boyama disklerinin uygun kısımlarına parmaklarınızı yerleştirip, ojeyi taşırmadan tırnağınızın tümünü tek seferde boyamanız mümkün.

Set ile beraber gelen oje standı sayesinde, ojenizi devrilme tehlikesi olmadan kolayca kullanıp, Kullanım sonrası boyama disklerini pamuk ve aseton ile kolayca temizleyebilirsiniz.

İşiniz bittikten sonra boyama disklerini ve oje standını setin çekmecesine kaldırabilir, oluşabilecek dağınıklığı önlemiş olursunuz.

Set ile beraber +200 yapışkanlı tırnak süsü de hediye.

Ürün özellikleri:

Ojenizi dağılmadan ve hızlı bir biçimde sürmenizi sağlar.
Küçük, orta ve büyük parmaklar için tasarlanmış 3 farklı boyuttaki boyama diskleri ile tüm parmaklarda kolayca kullanılır.
Sahip olduğu oje standı ile ojenizin devrilip dökülmesini önler.
Kullanım sonrası disklerin temizlenmesi oldukça kolaydır.
Paket İçeriği

1 adet oje seti kutusu
3 adet farklı boyutlarda boyama diskleri
Mini oje standı
+200 yapışkanlı tırnak süsü


HEDİYE ETKİNLİĞİNE KATILMAK İÇİN

1-Sol üst köşede bulunan ''Bu Siteye Katılın'' kısmından izleyicim olmalısınız.(Hangi isimle izleyicim olduğunuzu belirtmeniz gerekmektedir.)
2-CityFoni.com sitesine üye olmalısınız.(Hangi mail adresiyle üye olduğunuzu belirtmeniz gerekmektedir.)
3-Facebook sayfamı beğeniniz.Zorunlu değil ama beğenirseniz sevinirim :)
4-Hediye etkinliğini Facebook ve Twitterdan duyurup,paylaşım linklerini yorumunuzda belirtiniz.
Ad soyad ve mail adresinizi yorumunuzda belirtiniz.


Katılım için son gün 16 Şubat!

NOT: Duyuru linki yerine,profil linki belirtilen yorumlar ve şartları gerçekleştirmeden bırakılan yorumlar geçersiz sayılacaktır.

Kargo ücreti kazanana aittir.


BOL ŞANS!

1 Şubat 2013 Cuma

Extra Lasting Make-Up Remover

Uzun zamandır kullandığım ve vazgeçemediğim tek makyaj temizleyicim. Aslında bu ürünü kullanmaya başladıktan sonra hiç bir temizleyiciye şans vermedim. Bu ürünü indirime girdiğinde sürekli stokluyorum. 
Çok değişik bir cilde sahibim.Karma desek karma değil,yağlı desek yağlı da değil. Burun çevrem acayip kuru ve pul pul oluyor.Yanaklarım ise normal ama kuruya dönük pul pul dökülmeler olabilir özellikle kış aylarında ama günde 2 defa olmak üzere yani sabah ve akşam nemlendirici uygularsam sivilce çıkmasına neden oluyor.Böyle ilginç bir cilt yapısına sahibim.Bu yüzden kullandığım ürünlere dikkat ediyorum. Çünkü bazı kullandığım ürünler burun çevremi nemlendirirken yanaklarımda sivilcelenmeye neden oluyor yada yanaklarıma iyi gelip de burnumu daha da kurutmaya neden oluyor o yüzden dikkat etmek zorundayım.



Günün Kombini ***

Şubat ayının ilk gününde kombin hazırlamak istedim. Biliyorsunuz estikçe böyle kombinler hazırlıyorum.
Bugünün renkleri beyaz,taba ve siyah.